Netwerk

AB Mauri Netherlands BV

AB Mauri Netherlands BV

AB Mauri, onderdeel van ABF, is wereldwijd een van de grootste producenten en leveranciers van bakkersgist en bakkerijgrondstoffen. Wij streven er naar oplossingen te leveren voor de bakkerij door onze technologische en markt kennis te combineren.
ABAB groep bv

ABAB groep bv

ABAB Accountants en Adviseurs is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met ruim 700 medewerkers werkt ABAB vanuit 17 vestigingen voor niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.ABAB onderscheidt zich door haar brede dienstverlening en de klantbedieningsformules. Voor alle klanten, nationaal of internationaal en klein, middelgroot of groot, geldt dat ABAB ervoor zorgt dat zij de ondersteuning krijgen die bij hen past. De organisatie helpt haar klanten vooruit te kijken en te anticiperen op marktontwikkelingen. ABAB ondersteunt haar klanten op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen, wettelijke controles, (internationale) fiscale en juridische advisering, pensioenadvisering, subsidie-advisering, salarisadministratie, personeelsadvisering, corporate finance, administratieve automatisering, ruimtelijke ordening en vastgoedadvisering, inkomens- en estateplanning, mediation en administratieve dienstverlening. ABAB kiest voor een persoonlijke relatie met haar klanten. Relatiemanagers zijn hierin de schakel tussen u en onze specialisten. Zij fungeren als sparringpartner en vertalen uw behoeften naar praktische oplossingen. Proactief handelen en met u meedenken staan hierin centraal. Zij stellen bovendien op basis van de adviesbehoefte van klanten een interdisciplinair team van specialisten samen en waarborgen de kwaliteit en doorlooptijd van kleine en grote opdrachten.
ABZ Diervoeding

ABZ Diervoeding

Brameco·Zon is een middelgrote veevoercoöperatie uit Brabant. Wij produceren pluimveevoer, varkensvoer en rundveevoer tegen een scherpe prijs. Onze deskundige en betrokken voorlichters helpen u graag uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Als klant van onze coöperatie profiteert u mee van ons goede resultaat. Wij streven niet naar winst, maar naar tevreden klanten.
AGCO Challenger Nederland B.V.

AGCO Challenger Nederland B.V.

Challenger is fabrikant van ‘hoge capaciteit’ landbouwmachines die ongeëvenaarde prestaties leveren en een betrouwbaarheid, levensduur en service bezitten, die tot de hoogste standaard binnen de markt is verheven. Challenger maakt evenals Fendt®, Massey Ferguson® en Valtra deel uit van AGCO (www.agcocorp.com), opgericht in 1990 en één van de meest toonaangevende landbouwmachine fabrikanten ter wereld. De landbouwproducten van AGCO worden verkocht door meer dan 2800 onafhankelijke dealers en distributeurs wereldwijd en in meer dan 140 landen geleverd. De Europese productie van Challenger vindt plaats in Grubbenvorst en is met 175 medewerkers een vooraanstaand werkgever voor de regio.
Agro Supply Bv

Agro Supply Bv

Agro Supply BV is opgericht in 2005 binnen de Venco Groep en gevestigd in Eersel. De groep bestaat uit verschillende bedrijven die allen gerelateerd zijn aan de inrichting en besturing van alle typen pluimveestallen.
AgroLingua BV

AgroLingua BV

Agrarisch vertaalbureau AgroLingua is al jarenlang thuis in de agrarische, food en groene sector. Agrarische vertalingen en vertalingen voor de levensmiddelensector en FMCG. Wij maken agrarische vertalingen voor gerenommeerde bedrijven en organisaties in de land- en tuinbouw en levensmiddelenindustrie in de breedste zin van het woord. Wij kennen, spreken en vertalen uw agrarische terminologie en vakjargon. Agrarisch vertaalbureau AgroLingua vertaalt voor alle subsectoren; groenteteelt, fruitteelt, sierteelt, boomkwekerijen, veredelingsbedrijven, groente & fruit handel, champignonteelt, pluimveehouderij, varkens- en rundveehouderij, machinebouwers voor de agrarische industrie, food & feed, etc. Wij verzorgen graag uw agrarische of levensmiddelenvertaling in het Duits, Engels, Spaans, Frans, Pools, Russisch, Chinees, etcetera (20 talen) in alle combinaties. AgroLingua heeft haar hoofdkantoor in de Floriade en Greenport Venlo regio.
Alliance BV

Alliance BV

Alliance is een toonaangevende leverancier voor alle sectoren in land- en tuinbouw. Een team van 30 medewerkers met 17 specialisten staat dagelijks voor uw klaar.
Arvalis

Arvalis

In de agrarische wereld in Limburg heeft Arvalis geen introductie nodig. De adviesorganisatie komt voort uit de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) en geldt als de vraagbaak en adviespartner voor boeren en tuinders op het gebied van nieuw- of verbouw, wet- en regelgeving, vergunningen, bedrijfsopvolging, projectbegeleiding, subsidies, makelaardij, stalontwerp, etc. De laatste jaren heeft de organisatie zich sterk ontwikkeld: de laatste vijf jaar is het aantal medewerkers gegroeid van 35 naar 65. Vanuit Roermond, Gulpen, Oirlo en Nederweert bestrijkt Arvalis de hele provincie, een stuk van Brabant en het grensgebied. De bedrijfsadviseurs van Arvalis zijn deskundig, staan dichtbij de ondernemer en zijn altijd op de hoogte van de laatste mogelijkheden die de markt biedt.
Blueberry Giant

Blueberry Giant

Do you wish there was an easy and fun way to give you and your family all the healthy and antioxidant rich fruit they can eat for only pennies a day? If so, then the Blueberry Giant is just for you! Imagine how great it would be to be able to pick fresh giant blueberries and put them in your cereal or pancakes in the morning. Or make a quick and healthy snack of yogurt and blueberries for the kids after school.
Bouwimpex

Bouwimpex

Bouwimpex is opgericht in 1982 en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen leverancier van plaatmaterialen, kunststof- producten en isolatie voor de bouw en sindsdien gevestigd in Barneveld. Vanuit een 2-tal magazijnen (Barneveld en Kootwijkerbroek) wordt het grootste gedeelte van het leveringsassortiment gedistribueerd. Vanuit voorraad levert Bouwimpex dan ook snel en correct op de door u gewenste locatie. Naar uw magazijn, werkplaats of rechtstreekse levering naar de bouw, door de flexibele voorraadpositie wordt bijna dagelijks geheel Nederland beleverd.
Digi-Star Europe BV

Digi-Star Europe BV

Digi-Star is marktleider op het gebied van electronische weeg- en meetapparatuur voor de agrarische sector. Deze apparatuur met specifieke aanvullende managementsoftware wordt wereldwijd verkocht aan OEM-klanten in de landbouwmachine-industrie, hoofdzakelijk aan fabrikanten van voermengwagens, graanwagens, zaaimachines, silagewagens, combines, balenpersen etc. Digi-Star speelt succesvol in op de toenemende behoefte aan gewichtsinformatie binnen de precisielandbouw. De produkten worden vervaardigd bij Digi-Star LLC in Fort Atkinson, Wisconsin in de Verenigde Staten. Robuuste kwaliteitsprodukten en klantgerichte oplossingen in combinatie met een hoge servicegraad vormen de basis voor het succes.
Experience-it(niet gebruiken)

Experience-it(niet gebruiken)

Experience detacheert, werft & selecteert alleen de beste professionals op het gebied van IT, Finance, HRM en Legal. Onze toppers hebben minimaal 5 jaar ervaring in hun specifieke vakgebied en kiezen bewust voor het detacheringsvak of een vaste baan.
Fancom B.V.

Fancom B.V.

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de intensieve veehouderij. Ons doel is om optimale condities te creëren, zowel in uw stal als voor uw bedrijfsvoering. Dat doen we door klimaatbeheersing, voerautomatisering, biometrie en datamanagement zodanig op elkaar af te stemmen dat ze elkaar versterken en u er als ondernemer optimaal profijt van heeft. De aard van onze producten is technisch, de aard van onze dienstverlening is persoonlijk. Met 35 jaar ervaring kennen we de pluimvee- en varkenssector door en door. We werken met u samen op basis van partnership en nemen uw wensen als uitgangspunt, daar stemmen we onze concepten op af. Wat u ook wilt bereiken, Fancom draagt er aan bij om het te realiseren.
GeGe machinebouw BV

GeGe machinebouw BV

In 1999 startte grondlegger Hans van Asseldonk de onderneming in haar huidige vorm. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in de agrarische sector, met name in de mogelijkheden om met behulp van techniek oogst zo snel en goed mogelijk van het land tot bij de klant te brengen. Met een open oog voor het uitbannen van het veelvuldig voorkomende handwerk. Met twintig jaar ervaring in de ontwikkeling en fabricage van specialistische machines voor de levensmiddelenbranche, is hij een gedreven man die elke dag volop bezig is met de ontwikkeling van nieuwe technieken. Inmiddels bestaat GEGE machinebouw uit een klein en flexibel team van specialisten, en realiseert het grootse projecten. GEGE machinebouw is uitgegroeid tot marktleider in sorteermachines voor sperziebonen en de trotste houder van diverse octrooien, die we als enige speler in de branche kunnen inzetten voor onze klanten. Met behulp van gepatenteerde technologie ontwikkelt GEGE machinebouw unieke machines voor de verwerking van groente en fruit. Van snij- en sorteermachines tot wasinstallaties, traceersystemen of complete verwerkingslijnen: GEGE machinebouw zorgt voor op maat gesneden apparatuur die werkt en blijft werken.
Gipmans Productie B.V.

Gipmans Productie B.V.

Gipmans Planten is een modern allround plantenkweker voor de meest gangbare glasgroentensoorten en vollegrondsgroentesoorten.
Horatia BV

Horatia BV

Horatia staat voor “blooming business”: gezond en duurzaam zakendoen in bloemen en planten. De kracht van ons bedrijf is het coöperatieve hart: samenwerken en het onderste uit de kan halen voor onze toegewijde kwekers en klanten zit in onze genen. De kleine, vlugge en veerkrachtige onderneming in het hart van Greenport Venlo heeft als belangrijkste speerpunten dat 1) alle partners in de keten een duurzaam verdienmodel kunnen hanteren en 2) met plezier en passie onze producten verwerken.
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.