3 manieren om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de Agri & Food markt.

Of je nu ondernemer, manager of projectontwikkelaar bent, technologische ontwikkelingen hebben invloed op iedere sector. In de agrofood business is dit niet anders, en op den duur zal elke organisatie hiermee te maken krijgen. Of het nou gaat over duurzaam produceren of revolutionaire robots die het arbeidsproces vervangen, het is essentieel dat je als organisatie op de hoogte bent om achterstanden te voorkomen. En mocht jij op dit moment op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dan kan deze kennis net het verschil zijn tussen jou en je concurrenten. Gelukkig hoeft dit niet al te veel tijd te kosten. Deze week zetten wij een paar tips voor je op een rijtje.

• Schrijf je in voor nieuwswebsites m.b.t. jouw sector
Omdat je het al druk genoeg hebt heb je geen zin en tijd om het hele internet af te speuren naar artikelen die jou kunnen helpen. Gelukkig zijn er genoeg websites die dit voor jou doen. Zo kun je op de topsectoragrifood.nl terecht voor subsidienieuws, innovatieprojecten en de laatste research oproepen. Ben jij actief in de Foodsector? Neem dan een kijkje op foodholland.nl, hier vind je namelijk al het actuele nieuws over de sector!


• Bekijk vacatures
De kans is groot dat jij helemaal op je plek zit in je huidige job. Toch raden wij je aan om af en toe wat vacatures te bekijken. In het mooiste geval zie je jouw droombaan voorbij komen en kun je een poging wagen. Maar tijdens het zoeken leer je ook veel over welke competenties en functies op dit moment belangrijk zijn in jouw sector. Zie jij functies of bepaalde kenniseisen voorbij komen die voor jou compleet onbekend zijn? Dan is het misschien handig om je hierin te verdiepen!


• Bezoek beurzen
Hoewel dit ongetwijfeld het meeste tijd kost van alle alternatieven in dit Blogje, is het ook de meest effectieve. Een bezoek aan een beurs gericht op jouw sector is DE manier om volledig op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op de markt en de kans om in contact te komen met innovatieve bedrijven, investeerders en researchers. Benieuwd of er binnenkort een beurs bij jou in de buurt is? Check dan ons blog van 27 februari: De 4 beste aankomende Agri & Food beurzen van 2019 !

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inWeert
inOmgeving Venlo/Roermond
inOmgeving Den Bosch
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.