Agro Technische kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ13702
Geslacht Man
Leeftijd: 30-35
Vakgebied: Projectmanagement, aftersales manager, projectleider Intensieve veehouderij
Opleiding:
HBO techniek

Een uitstekende kandidaat met een technische en diertechnische achtergrond. Hij is gewend projecten te calculeren, uit te tekenen en te begeleiden en als dealer erg bekend met de poultry sector. Hij zoekt een functie waarbij het internationale aspect, de afwisseling en het werken voor een fabrikant terug komt.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ13702

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG13947
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: international sales
Opleiding:
HTS Werktuigbouwkunde

Commercie, trainingen geven, projecten opleveren, techniek en veel reizen. Dat zijn kernpunten die bij deze kandidaat passen. Daarnaast is hij communicatief sterk, evenwichtig, zeer technisch en flexibel. Zoekt een internationale uitdaging en woont in de regio: Zuid Oost Nederland.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG13947

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ13528
Geslacht: Man
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: productmanager/salesmanager intensieve veehouderij
Opleiding:
Universiteit Bonn richting Agrarwissenschaften

Ervaren kandidaat die op zoek is naar een nieuwe (internationale) uitdaging. Hij heeft veel kennis van varkenshouderij en met name in voersystemen en stalinrichtingen. Regio: Noord West Duitsland/Internationaal.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ13528

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRMJ13441
Geslacht: Man
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: Productmanagement
Opleiding:
Technische Bedrijfskunde

Een productmanager waarin hij de link is tussen sales en R&D is hij veel met dealers, grote inkooppartijen, maar ook met internationale dealers actief. Hij is gewend om klantwensen goed te inventariseren en om te buigen naar aanpassingen in producten en innovaties. Hij heeft het goed naar zijn zin, maar mist de veehouderij en zou graag nog commerciƫler bezig zijn en meer met de klant. Hij heeft een sterke opleiding gehad, enerzijds elektrotechnisch op MBO niveau en anderzijds technische bedrijfskunde op HBO niveau.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ13441

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRMJ13692
Geslacht Vrouw
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Pluimveehouderij / Vleeskuikens
Opleiding:
HAS Bedrijfskunde & Agribusiness

Deze starter heeft bij haar ouderlijk bedrijf veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van vleeskuikens. Ze is bijna klaar met haar studie Bedrijfskunde en Agribusiness en zoekt een mooie uitdaging als product specialist, marketing, adviseur of relatiebeheer. Ze is communicatief sterkt, heeft een groot netwerk in de sector en komt graag onder de mensen.

Meer weten over deze starter? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ13692

Meer agrotechniek kandidaten?

Klik hier!
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Meest recente vacatures
inHelmond
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditites
OTYS Recruiting Technology