Agro Technische kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRV 17831
Geslacht: Man
Leeftijd: (45-50)
Vakgebied: R&D Engineering / Innovation Manager
Opleidingen:
*HBO, Meet en Regeltechniek
*HBO, Technische opleiding Koninklijke Marine
*MTS, Werktuigbouwkunde

Deze kandidaat is sinds ’90 werkzaam in de industriële automatisering. Hij is op zoek naar een ICT- of mechanisch bedrijf waar hij werkzaam kan zijn in productmanagement, productontwikkeling of technische ontwikkeling. De machinebouw wereld in combinatie met food is voor hem niet onbekend. De kandidaat is rustig aan het oriënteren op de markt omdat hij niet meer structureel 3 uur per dag in de file wil staan. Een slimme kandidaat die goed weet wat zijn talenten zijn en deze ook benut.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 17831

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRPA17709
Geslacht: Man
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Operator
Opleidingen:
*MTS Procestechniek

Deze zelfstandige kandidaat was betrokken bij een project voor het plaatsen van een nieuwe reactor waarbij hij verantwoordelijk was voor het Arbo technische stuk. Veiligheid staat bij hem hoog in het vaandel. Hij zoekt een functie waar hij leiding kan geven aan andere operators waardoor hij zowel het overzicht van de processen als het ‘handwerk’ kan bijhouden.

Meer weten over deze vitale en verantwoordelijke kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA17709.

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRV 17854
Geslacht: Man
Leeftijd: (55-60)
Vakgebied: Maintenance Engineer
Opleidingen:
* MBO Constructie en apparatenbouw + (10 certificaten)

Rustige, nuchtere kandidaat die jarenlange ervaring als onderhouds- en storingsmonteur heeft opgedaan, zowel intern als extern. Hij kan zich het productieproces heel goed eigen maken. De kandidaat is oplossingsgericht en heeft echt hart voor de zaak. Hij is leergierig, prettig in omgang en heeft veel werkervaring. Hij is opzoek naar interne functie bij een bedrijf waar hij nog zeker 10 jaar mag werken.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 17854

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRJN17215
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 – 50
Vakgebied: Technische advisering varkens
Opleiding: HAS

Ruim 20 jaar ervaring in de varkens sector. Nieuwe uitdaging zou kunnen zijn in techniek + varkens (nutritie en technische advisering). Aansturing mensen mag ook. Wel internationaal. Samen met klant of collega's iets bereiken daar krijgt hij energie van. Inkoper van grondstoffen spreekt hem ook aan. Baan zou wel agrarisch moeten zijn. Wil maximaal 25% reizen naar buitenland.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN17215

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRSG16395
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Verkoop pluimvee
Opleiding: HBO niveau verkregen door werk en levenservaring

Deze man is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de pluimveehouderij .Geeft aan technisch goed onderlegd te zijn. Deze kandidaat heeft ervaring opgedaan binnen de sector van eendagskuiken tot slacht. Heeft een goede overredingskracht en weet zichzelf en zijn product goed te verkopen. Internationaal reizen voor maximaal 30% van de tijd is voor hem zeker bespreekbaar.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG16395

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRMJ17730
Geslacht: Man
Leeftijd: 55 - 60
Vakgebied: Technische advisering varkens
Opleiding: MAS, HBO bedrijfskunde

Zowel stalmanagement, klimaatbeheersing als uiteraard nutritie en diergezondheid zijn voor hem bekend terrein. Internationale ervaring binnen Europa, maar ook intensief op China gereisd. Op zoek naar een nieuwe uitdagende commercieel technische rol in de varkenshouderij.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ17730

Meer agrotechniek kandidaten?

Klik hier!
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.