Agro Technische kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRJN18454
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Advisering /stallenbouw/intensieve veehouderij/klimaat/huisvesting
Opleidingen: HAS dier en veehouderij

Deze jongeman, die opgegroeid is op een kalverenbedrijf, studeert over enkele maanden af. Hij is op zoek naar een adviserende/verkoopfunctie waarbij niet de nadruk ligt op koude acquisitie. Liefst een functie in de kalverhouderij maar overige rundveehouderij heeft ook zijn interesse. Hij is zeer geïnteresseerd in klimaat en huisvesting. Advies geven op gebied van stallenbouw zou hem bijvoorbeeld ook goed passen. Deze kandidaat is goed in samenwerken en is een harde werker die kwaliteit levert en zeer sociaal is.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN18454

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRMJ15295
Geslacht: Man
Leeftijd: 55 – 60 jaar
Vakgebied: Production en/of Technical Manager
Opleidingen: *MTS Werktuigbouwkunde

Als zoon van een voormalig Philips medewerker kwam deze ervaren kandidaat al vroeg in aanraking met techniek. Dit bleef de rode draad in zijn loopbaan. Begonnen als projectcoördinator is hij via een rol als productieleider doorgegroeid tot bedrijfsleider. Hij heeft ervaring met serieproducties, JIT-leveringen, het omstellen van machines en heeft daarnaast commerciële kwaliteiten middels een NIMA-cursus. Een complete kandidaat die hands-on, open, eerlijk en betrokken is. Hij streeft altijd naar het beste resultaat.

Meer weten over deze veelomvattende kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ15295

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRPA18330
Geslacht: Man
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Onderhoudsmonteur
Opleidingen: *MBO Elektrotechniek niveau 3
*MBO Mobiele werktuigen niveau 2

Deze zelfstandige jongeman sleutelde vroeger thuis al aan alles met boutjes en moertjes. Dit vertaalde zich in een technische studie waar hij meer en meer passie voor elektrotechniek kreeg. Na zijn studie is hij als onderhoudsmonteur begonnen, waarbij ook het mechanische hem aansprak en groeide al snel tot all-round storingsmonteur. Hij heeft ervaring met het opzetten van onderhoudsplannen, toont doorzettingsvermogen en is een betrokken medewerker.

Meer weten over deze handige kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA18330.

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRPA18402
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Agricultural Engineer
Opleidingen: *MSc Agricultural Engineering

Deze professionele jongedame initieerde tijdens haar studie zelfstandig veel projecten, zoals bijvoorbeeld hydroponics, om uit eerste hand hierover te leren. Eenmaal begonnen aan haar carrière deed ze onderzoek naar zaden en verzamelde ze data rechtstreeks bij vele telers. Op basis van die data schreef ze adviesrapporten voor haar werkgever én de teler. In een dergelijke adviserende rol komt ze het beste tot haar recht. Ze is leergierig, analytisch en sociaal.

Meer weten over deze ambitieuze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA18402.

Kandidaat profiel 5

Referentienummer:  CGRJN18315
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Onderzoek / Nutritionist Pluimvee
Opleidingen: Wageningen Bachelor Dierwetenschappen en Master Animal Sciences

Deze jongedame, die na haar studie een half jaar in het buitenland heeft gewerkt, zou zeer graag in de pluimveehouderij gaan werken. Daarnaast is de varkenssector voor haar ook interessant. Een deel commercieel kan, maar hier zou niet de nadruk op moeten komen te liggen. Ze is een zeer intelligente, enthousiaste dame die gretig is om dingen te leren, graag wil meedenken over duurzaamheid maar ook over efficiëntie. Deze kandidate kan zich goed presenteren, bijt zich vast in haar werk, vindt waardering belangrijk en kan zowel in een groep als ook individueel prima functioneren.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer  CGRJN18315

Meer agrotechniek kandidaten?

Klik hier!
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.