Agro Technische kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRSG14377
Geslacht: Man
Leeftijd: 50 -55
Vakgebied: Pluimveehouderij
Opleidingen:
* HBO Commerciële Economie

Deze kandidaat heeft veel kennis en ervaring op het gebied van pluimvee, hij heeft zelf 20 jaar een eigen bedrijf gehad (kuikenbroederij met vleeskuikenmoederdieren). Door deze ervaring weet hij wat er speelt in een pluimveestal en kent hij de technische componenten. Na zijn tijd als ondernemers is hij werkzaam als accountmanager in de sector voor de regio Nederland en België. Hij houdt zich met name bezig met koude acquisitie en de planning van personeel. Het is een echte ondernemer die veel uren in de week maakt, hij zoekt een nieuwe commerciële uitdaging waar hij zijn kennis van de pluimveesector kan toepassen.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG14377

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRMJ6480
Geslacht: Man
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: Salesmanager
Opleidingen:
* HAS Varkenshouderij

Een ervaren salesmanager in de veehouderij en agro technische sector. Hij is gewend om internationaal te reizen (wereldwijd) en dealers aan te sturen. Heeft veel kennis van de varkenshouderij, pluimvee en agro technische sector. Heeft een bewezen trackrecord en zoekt nu een nieuwe uitdaging waar hij zijn passie en kennis kan toepassen, het is een echte commerciële tijger!

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ6480

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ14311
Geslacht: Man
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Varkenshouderij
Opleidingen:
* HAS Dier- en Veehouderij

Een boerenzoon (varkenshouderij en 15 hectare akkerbouw) die in eerste instantie de ambitie had om het bedrijf over te nemen van zijn vader maar recent is het bedrijf gesloten. Als opleiding heeft hij gekozen voor de opleiding Dier- en Veehouderij op de HAS in Den Bosch waar hij zich heeft gespecialiseerd op het gebied van diervoeding en techniek. Hij richt zich nu op het bedrijfsleven en wil zich persoonlijk ontwikkelen in een uitdagende functie in de sector. Hij heeft een breed interessegebied en zoekt een uitdaging in de veehouderij, een functie met een component techniek of diervoeding. Denk hierbij in eerste instantie aan een commerciële (ondersteunende) rol of een product technische functie.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ14311

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRMJ14241
Geslacht: Man
Leeftijd: 30-35 jaar
Vakgebied: Veehouderij
Opleidingen:
* Bachelor of Animal Science
* MBA (Master in Business Administration)

Deze kandidaat heeft een Nederlandse MBA genoten in international business. Hij is op zoek naar een uitdagende internationale commerciële functie bij een Nederlands bedrijf. Hij heeft ruime commerciële en diertechnische ervaring en spreekt vloeiend Engels, Portugees en Spaans.
Deze persoon woont momenteel in Zuid Oost Nederland, maar is bereid om te verhuizen.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ14241

Meer agrotechniek kandidaten?

Klik hier!
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Meest recente vacatures
inOosterhout
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS
OTYS Recruiting Technology