Agro Technische kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRPA21103
Geslacht: Man    
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Technisch Verkoper / Area Sales Manager
Opleidingen: 
- MTS
- Verschillende sales cursussen

Deze kandidaat is iemand met passie en affiniteit voor techniek, vooral in combinatie met sales. In die combinatie is hij als een vis in het water. Hij komt overal waar smeermiddelen worden gebruikt, van rund- en melkveebedrijven tot loonwerkers, maar ook tuin- en parkdealers. Inhoudelijk adviseert hij zijn klanten hierover, waarop hij samen met hen diepgaand op de mechanisatie ingaat. Hij is niet vies van acquisitie en ziet daar juist de uitdaging in waaruit hij zijn successen behaalt. Hij is vasthoudend, enthousiast, open, direct en flexibel. Door zijn jarenlange ervaring is hij zich bewust van de (langere) doorlooptijd van aankooptrajecten in de agrarische sector. Hij zoekt een baan bij een prettige werkgever voor de lange termijn.

Meer weten over deze technisch commerciële kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA21103.

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRPA21127
Geslacht: Man    
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Teamleider Logistiek / (Assistent) Warehouse/Supply Chain Manager
Opleidingen: 
- Hbo Logistiek Management
- Verschillende LEAN cursussen

Deze pragmatische man heeft tijdens zijn loopbaan vele logistieke / bedrijfskundige projecten geleid. Na zijn studie was hij verantwoordelijk voor het aansturen van de operatie; van ontvangst goederen, tot het verpakken en laden van de producten. Zo maakte hij planningen voor de dag erna en stuurde medewerkers aan in 2 ploegen. Hij stuurt coachend en begeleidend aan; hij past het liefste situationeel leiderschap toe. Hij zette teams op die zich zowel op mens- als procesverbeteringen richtten en bepaalde KPI’s. Deze ziet hij als graadmeter om organisaties naar een hoger niveau te tillen. Het is belangrijk voor deze kandidaat om in een platte organisatie met korte lijntjes te werken. Hij is flexibel, hands-on en sterk in samenwerken. Hij beschikt over een nuchtere en vooruitstrevende persoonlijkheid.

Meer weten over deze breed inzetbare kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA21127.

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ21137
Geslacht: Man    
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: (Technical) Sales Director
Opleidingen: 
- MSc Agricultural Engineering 

Deze senior account en business development manager heeft uitgebreide commerciële en technische ervaring in de internationale landbouw engineering industrie. Als voormalig onderhoudsofficier bij de Koninklijke Luchtmacht heeft hij uitgebreide staf- en operationele ervaring opgedaan in onderhoudsorganisaties. Hij is bijzonder geïnteresseerd in gespecialiseerde functies, markten en organisaties die nog in ontwikkeling zijn. Hij houdt van reizen en van een internationale omgeving. 

Meer weten over deze technische sterke kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ21137.

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRPA20698
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: (Internationale) Operationele functies  
Opleidingen: 
- BSc & MSc International Agribusiness

Deze uit China afkomstige jongedame heeft daar Agribusiness gestudeerd, maar wilde deze kennis aan de Wageningen University verder uitbreiden. Op dit moment werkt ze als Supply Chain Specialist. Niet direct haar droombaan, maar haar rol als schakel tussen China en Nederland bevalt goed. Ze is verantwoordelijk voor de planning, verzendingen en klantcontact. Ze heeft daarbij contact met collega’s van order entry tot aan externe transporteurs. Ze ambieert een operationele rol binnen een internationale onderneming in de agri- en foodsector en spreekt Chinees als moedertaal. Daarnaast spreekt ze uitstekend Engels en leert sporadisch Nederlands. Ze is een harde werkster, heeft passie voor ontwikkeling, oog voor detail, is een goede teamplayer en is bovenal optimistisch ingesteld. 

Meer weten over deze multiculturele kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20698.

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRMJ21143
Geslacht: Man    
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: Sales & Product Manager
Opleidingen: 
- HTS Mechanical Engineering

Deze kandidaat is opgegroeid op een gecombineerd melkveebedrijf en melktransportbedrijf. Eigenlijk wilde hij boer worden, maar zijn passie lag toch echt in de techniek. De laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld tot voerspecialist, maar zijn grootste passie is landbouw. Hij is nu erg betrokken bij dealerontwikkeling. Welke dealers hebben we nodig en waar, en wie past het beste bij onze productlijn? Samen met die dealers kijkt hij naar de prestaties en maakt daar afspraken over. Hij geeft nu hiërarchisch leiding aan 2 mensen en de regiomanagers worden door hem ondersteund via een matrixstructuur. Hij wil een leidinggevende functie en zeker niet alleen een kantoorbaan. Bij voorkeur zoekt wil hij veel reizen waarbij hij een team kan opbouwen en met key accounts kan werken.

Meer weten over deze ondernemende kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20698.

Meer agrotechniek kandidaten?

Klik hier


Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.