Agro Technische kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRPA16147
Geslacht: Man
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: Technisch Verkoper
Opleidingen: MBO niv. 4 Handel/Marketing en Management

Deze kandidaat heeft via zijn studie als verkoopadviseur bij een elektrozaak te hebben gewerkt, heeft deze kandidaat ruim 14 jaar ervaring opgedaan als vertegenwoordiger én eigenaar van een tankstation en een bandengarage. Met zijn handelservaring heeft hij veel acquisitie gedaan en nieuwe klanten binnengehaald. Momenteel is hij werkzaam in de binnendienst van een bedrijf dat industrie motoren maakt, maar wilt graag weer naar de buitendienst. Hij is een echte netwerker en ziet het op zoek gaan naar nieuwe klanten als een mooie uitdaging. Met zijn technische productkennis, commerciële vaardigheden en daadkracht komt hij snel tot goede resultaten.

Meer weten over deze ondernemende kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA16147

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG14405
Geslacht: Man
Leeftijd: 50-55.
Vakgebied: Logistiek, commercieel en operationeel
Opleidingen: MBO+ niveau

Deze kandidaat heeft een mooie combinatie van logistieke, operationale en commerciële ervaring. Heeft langdurig gewerkt bij een handelsbedrijven in verschillende sectoren. Het is een man met een brede orientatie, die zich snel kan verdiepen in nieuwe producten en branches, is technisch georienteerd en denkt mee met de klant. Heeft veel internationale ervaring, waar onder 25 jaar op de Dutse markt. Spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits en kan met Frans goed uit de voeten. Is doel- en resultaatgericht, zelfstandig en verantwoordelijk. Kortom een practische vent, die gericht is op daadwerkelijke verkoop van producten.

Meer weten over deze interessante kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14405

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRSG15780
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Sales
Opleidingen: MBO+ niveau
Sales cursussen 

Een ervaren sales kandidaat welke uit een commercieel nest komt staat open voor een nieuwe uitdaging in de agrarische sector. Hij is begonnen als keurmeester in de pluimveewereld en vanuit daar stappen gemaakt naar een adviseursrol en uiteindelijk een sales positie. Deze kandidaat haalt voldoening aan het halen van commerciële targets en heeft al diverse prijzen gewonnen. De ideale verdeling is 25% binnendienst en 75% buitendienst. Hij beheerste de Nederlandse, Engelse en Duitse taal maar heeft tot op heden alleen landelijk gewerkt.

Meer weten over deze sales kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG15780.

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRPA15782
Geslacht: Man
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: Technisch verkoper
Opleidingen: BsC Bedrijfskunde & Agribusiness

Doordat deze kandidaat passie heeft voor commercie en marketing is hij, na zijn studie te hebben afgerond, begonnen als marketingondersteuning bij een technisch landbouwbedrijf. Al na zes maanden kon hij binnen dit bedrijf doorgroeien tot Junior Verkoper, de functie die hij nu sinds zes jaar uitoefent. Hij komt uit een agrarische familie die een melkveehouderij bezit en waar hij sinds jong af aan heeft geholpen. Hij is innovatief, houdt van afwisseling, heeft een hands-on aanpak wat acquisitie betreft en vindt veel reizen geen probleem. Zijn ambitie is om ooit een rol als productmanager te mogen bekleden.

Meer weten over deze kandidaat die verstand van zaken heeft? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA15782.

Meer agrotechniek kandidaten?

Klik hier!
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.