Agro Technische kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRV 16418
Geslacht: Man
Leeftijd: 55 - 60 jaar
Vakgebied: Hoofd Technische Dienst
Opleidingen: 
- MTS Elektronica
- Meer dan 30 cursussen afgerond

Deze rustige, verstandige kandidaat is op zoek naar een interessant bedrijf dat hulp kan gebruiken om de technische dienst op te zetten. Hij heeft veel ervaring in leidinggeven, het bouwen van een team, productielijnen instellen en mensen trainen. Deze kandidaat is ervaren People Manager die feeling heeft met de productievloer. Hij leert mensen graag nieuwe zaken aan en steekt geregeld een hand toe binnen de fabriek. Heeft veel kennis van techniek met een strategische kijk op de toekomst, maar wel iemand die praktisch is ingesteld en graag met mensen werkt.

Op zoek naar een kundige Hoofd Technische Dienst? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRV 16418

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG20576
Geslacht: Man
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Elektrisch en mechanisch onderhoud
Opleidingen: 
- Elektrotechnische vakopleiding

Deze uit Kroatië afkomstige kandidaat woont sinds 2019 in Nederland en voert in de foodindustrie verschillende onderhoudswerkzaamheden uit. Van het repareren van motoren, sensoren en kabelmanagement tot heftruckonderhoud. In Kroatië heeft hij zich gespecialiseerd in elektrotechniek, maar heeft momenteel meer passie voor mechanische techniek. Hij spreekt prima Engels en is communicatieve, zelfstandige man. Zoekt nu een technische baan in de agro-/ foodsector.

Meer weten over deze ambiteuze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com nder vermelding van CGRSG20576.

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRPA20573
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Commercieel Binnendienst Medewerker
Opleidingen: 
- HBO Bedrijfskundig Management

Deze vrolijke dame is verantwoordelijk voor de dagelijkse orderverwerking, heeft contact met transporteurs en ontvangt orders van nieuwe klanten die ze intern doorzet. Daarbij heeft ze veel contact met andere afdelingen en de werkvloer. Ze zoekt een organisatie met een open cultuur. De connectie met de operatie/werkvloer en van A-tot-Z verantwoordelijkheid dragen is voor haar belangrijk. Ze is een nuchtere, hands-on dame die graag in een combinatierol werkt waarbij ze kan meewerken én coördineren.

Meer weten over deze enthiousaste kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA20573.

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRPA20628
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Assistent Controller / - Business Analist 
Opleidingen: 
- HBO International Business
- Master International Business Marketing / Finance 

Deze representatieve jongedame is sinds kinds af aan woonachtig in België, maar studeerde in Maastricht, waardoor ze zowel de Nederlandse als Belgische cultuur (en ook de Franse taal) kent. Ze heeft ervaring met het intern doorbelasten van transacties en verschillende valuta. Momenteel is ze werkzaam met een systeem dat internationale transacties automatiseert en hierbij rekening houdt met customs en overige douanekosten. Deze professionele en zelfstandige jongedame zoekt een baan met een breed inhoudelijk financiële aspect, zoals crediteuren- en debiteurenbeheer en het maken van financiële rapportages. 

Meer weten over deze leergierige kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA20628.

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRPA20754 
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Coördinator Operations & Supply Chain
Opleidingen: 
- HBO Bachelor
- Verschillende Supply Chain cursussen

Ondanks dat deze kandidaat ruime ervaring had via een bijbaan in de agrarische sector (bij een asperge en aardbei kweker) is hij in het begin van zijn professionele carrière de (food)logistiek ingerold, waarin hij nu nog steeds actief is. Hij heeft momenteel een spilfunctie, waarin hij veel interne en externe contacten heeft. Intern vooral met de operatie binnen het warehouse. Extern met transporteurs, andere DC's en klanten door heel Europa en een stukje Afrika / Midden-Oosten. Hij is verantwoordelijk voor vele vraagstukken rondom planning en transport en een betrouwbare betrokken, flexibele en stressbestendige man. Hij ambieert een coördinerende rol waarin hij binnen verschillende disciplines (sales, operatie, supply chain) verantwoordelijkheden draagt. Het liefst binnen een platte organisatie met korte lijntjes.

Meer weten over deze communicatief sterke kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA20754.

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGR20727
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Customer Service Specialist
Opleidingen: 
- Verschillende Customer Service cursussen
- HBO diploma

Een native speaker Spaans die ook de Engelse taal uitstekend beheerst. Deze Mexicaan is onlangs met zijn Nederlandse vrouw verhuisd naar Nederland. Hij heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven als Customer Care Specialist waar zijn verantwoordelijkheden lagen op 2e en 3e lijn ‘problemen’ en structuur creëren op de afdeling. Hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, is probleemoplossend, klantgericht en heeft een zakelijke aanpak. Een functie als customer service in een internationale omgeving sluit goed aan bij zijn kennis en ervaring.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGR20727.

Meer agrotechniek kandidaten?

Klik hier


Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inomgeving Veghel
inHelmond
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.