Agro Technische kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRPA18807
Geslacht: Man
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Industrieel Mechanisch Monteur
Opleidingen:     * Maintenance Aeromechanica

Deze vaktechnische kandidaat woont sinds enkele jaren in Nederland en werkt graag aan de assemblage, montage en hydrauliek van productiemachines. Hij is flexibel (het maakt voor hem niet uit om in 3-ploegendienst te werken), is loyaal aan zijn collega’s en wilt zijn kennis verbreden doormiddel van elektrotechnische werkzaamheden. Deze kandidaat heeft de ambitie om in Nederland te blijven en de taal verder te leren. Hij spreekt nu perfect Engels en Spaans.

Meer weten over deze ambitieuze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA18807.

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRVv18722
Geslacht: Man
Leeftijd: 40 – 45 jaar
Vakgebied: Werkvoorbereider / Onderhoudstechnicus
Opleidingen: 
* 2018 Gilde Maintenance (BTI: BTII : BIII)
*ICM Opleidingen & trainingen, Functionerings- en beoordelingsgesprekken
*Energy Technology Services BV, Keteloperator
*ROVC, Toegepaste Elektronica
*ROVC, Elektrisch schakelen

Deze enthousiaste kandidaat is een resultaat gericht persoon met veel ervaring als onderhoudstechnicus, werkvoorbereider of assistent manager onderhoud & techniek in de technische sector en de binnenvaart. Hij heeft monteurs van kleine tot grote groepen aangestuurd en zijn verantwoordelijkheden lagen op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie en analyse en werkvoorbereiding. Zijn passie en doel is om het maximale rendement uit installatie of apparatuur te behalen en daar mensen voor te stimuleren. Een gedreven kandidaat die goed binnen een team functioneert.

Meer weten over deze kandidaat met veel potentie? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRVv18722

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRPA18779
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 – 50 jaar
Vakgebied: Voorman Elektro
Opleidingen:     * Eerste Monteur Bedrijfsinstallaties
        * MTS Elektro

Deze ervaren kandidaat heeft een ware passie voor elektrotechniek. Via detachering heeft hij bij verschillende technische bedrijven gewerkt. Zo heeft hij zowel PLC-kennis, kennis van verschillende distributie- en besturing kasten en facilitaire installaties. Hij is een doorzetter, zelfstandig, netjes en zeer goed met mensen (collegiaal). Hij geeft vaak leiding geeft aan externe monteurs en dat onderstreept zijn leiderschapskwaliteiten. Een referentie beveelt hem aan omdat hij open en eerlijk is en prettig communiceert. Zijn doel is nu om een vaste en solide werkgever te vinden. 

Meer weten over deze complete kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA18779.

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRSG11499
Geslacht: Man
Leeftijd: 35 – 40 jaar
Vakgebied: Area Sales Manager LATAM
Opleidingen:     * Master Industrial Engineering
        * Master International Marketing & Business

Deze kundige kandidaat kwam tijdens zijn BSc Mechanical Engineering erachter dat hij naast de interesse in techniek toch vooral interesse had in commercie en marketing, klantgericht om projecten realiseren. Deze ontwikkeling in technisch commerciële rollen vonden plaats in Brazilië (4 jaar) en Nederland (5 jaar). Van origine is deze klantgerichte kandidaat Braziliaans en woont in Sao Paulo en heeft passie voor het regionaal zaken doen in Brazilië. Zijn specialisatie zit in het gestructureerd uitbouwen van zelfstandige Business Units, zoals hij bij een grote broederij al eens bewezen heeft. 

Meer weten over deze complete kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG11499.

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRE 16369
Geslacht: Man
Leeftijd: 35 – 40 jaar
Vakgebied: Accountmanager Agrotechniek (tuinbouw)
Opleidingen: MBO Handel en Techniek

Deze commercieel gedreven kandidaat heeft inmiddels bij een aantal bedrijven in de tuinbouw kennis opgedaan op met name het gebied van verkoop. Denk hierbij onder andere aan de verkoop van groenteproducten alsook een functie in de energiesector met contacten richting tuinders. Hij staat open voor een uitdaging die hem continuïteit kan bieden. Klantcontact is voor hem zeer belangrijk waarbij hij het zeker ook een sport vindt om nieuwe klanten te werven. Graag zou hij een product op de kaart willen zetten wat op maat gesneden is voor zijn klanten. Agrotechniek en landbouwmechanisatie zijn ook zeker sectoren die zijn interesse hebben.

Meer weten over deze commerciële kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE 16369.

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRE 9950
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 – 50 jaar
Vakgebied: Accountmanager Agrotechniek (tuinbouw)
Opleidingen :Avans Hogeschool Bachelor of Commerce (avonduren)

Als commercieel accountmanager met een groene achtergrond werkzaam geweest in de bloemsierkunst. Daarnaast gewerkt in een gecombineerde functie als accountmanager/bedrijfsleider waarbij verantwoordelijk voor planning, beurzen, sales en aftersales. Deze kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Verkoop van machines heeft hierbij wel zijn interesse. Hij is een enthousiaste man, recht door zee en zeer sociaal betrokken.

Meer weten over deze man die een vervolgstap wil zetten? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE 9950

Meer agrotechniek kandidaten?

Klik hier


Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.