Inloggen
Nieuws

Even voorstellen; onze nieuwe stagiaire Cynthia

Wie ben jij?
Mijn naam is Cynthia Voesten en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de studie Marketing Management aan Fontys Hogescholen in Venlo. Bij Green People Recruitment ben ik bezig met mijn afstudeerstage, gericht op de Marketing binnen de organisatie. Voor mijn scriptie zal ik me voornamelijk bezighouden met het schrijven van een marketingplan, maar ik werk ook mee door het maken van berichten voor Social Media, het opstellen van nieuwsbrieven en activiteiten zoals deze blog.

Buiten mijn studie werk ik als junior projectmanager bij een Marketingbureau en als Sales Assistent bij een kledingzaak.

Wat is jouw persoonlijke ambitie?
Ik ben een leergierig persoon, dus het geeft me voldoening om iedere dag weer iets nieuws te leren. Met deze reden ben ik ook de uitdaging aangegaan om bij Green People Recruitment af te studeren, aangezien de Agro- en Foodsector een branche is waarin ik nog geen ervaring had opgedaan. Verder wil ik graag mijn netwerk uitbreiden in de marketingsector om via deze manier nog meer mensen te bereiken.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Buiten mijn bijbanen vind ik het gezellig om met vrienden ergens te borrelen. Tevens houd ik ervan om samen met mijn vriend ergens een filmpje te pakken of een wandeling te maken.

Wat vind je leuk aan de stage bij Green People Recruitment?
Ik vind het erg leuk om mezelf iedere dag te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Hierbij wordt ik super geholpen door alle collega’s van Green People Recruitment. Verder worden er leuke activiteiten georganiseerd en is het een erg leuk en gezellig team, waarbij ik wordt beschouwd als een volwaardige collega!