Inloggen
Nieuws

HOERA! Vera 5 jaar in dienst

Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal bij Green People Recruitment: Onze collega Vera van der Sterren is 5 jaar bij ons in dienst! In deze blog deelt Vera haar ervaringen en hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar met ons.

"Op 3 april 2018 begon ik bij Green People Recruitment. Als voormalig onderneemster, met ervaring in het hebben van eigen personeel en het onderhouden van contacten met bedrijven, sprak de vacature mij meteen aan. Maar ook het bedrijf; kleinschalig met korte lijntjes en grote groeiplannen voor de toekomst.

In mijn eerste jaar kreeg ik alle tijd om het vak goed te leren. Maar wat me ook meteen opviel, waren de leuke teamuitjes die we regelmatig hadden. We zijn met z'n allen naar Gent geweest en vorig jaar nog naar Hamburg. Maar ook dichter bij huis hebben we activiteiten georganiseerd zoals karten, motorrijden en beugelen. De sfeer bij Green People Recruitment is gezellig en op vrijdag wordt er altijd iets lekkers voor en door de collega’s in de gezamenlijke keuken gemaakt. Ook heb ik de kans gekregen om een relatiedag te mogen organiseren, waar we actieve activiteiten deden zoals zweefvliegen en cabrio rijden.

 

"De afgelopen 5 jaar zijn voorbijgevlogen en ik kijk met veel plezier terug op alles wat we hebben bereikt."

 

Gedurende de afgelopen jaren heb ik een groot relatienetwerk opgebouwd binnen de foodsector in Nederland. Ik heb in vele keukens mogen kijken en om de klant nog beter te begrijpen, heb ik in 2022 de cursus Kennismaking in Levensmiddelentechnologie gevolgd op de HAS in Den Bosch. Dit was erg waardevol, want zo kreeg ik een beter inzicht in wat voor profiel de klant zoekt en kon ik de kandidaat gerichtere vragen stellen over zijn kennis en kunde.

Bovendien hebben we sinds vorig jaar Executive Search als specialiteit erbij gekregen. Omdat ik graag lange termijn relaties met mijn klanten opbouw, is het mooi dat ik ook hierin de eerste kandidaten heb mogen plaatsen. En als kers op de taart ben ik vorig jaar partner geworden bij Green People Recruitment. Het is fijn om te zien dat het bedrijf vertrouwen heeft in mij en mijn capaciteiten.

De afgelopen 5 jaar zijn voorbijgevlogen en ik kijk met veel plezier terug op alles wat we hebben bereikt. Samen met ons team blijf ik bouwen aan dit mooie bedrijf en zet ik me elke dag in om de juiste match tussen kandidaat en bedrijf te vinden. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt!"

Foto's van Vera in de afgelopen 5 jaar bij Green People Recruitment