Executive kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer: CGRPA20157 
Geslacht: Man 
Leeftijd: 55-60 
Vakgebied: Director / Sales Manager 
Opleidingen:  
* Master International Business & Trade 
 
Deze ondernemende kandidaat heeft ruim dertig jaar ervaring in de import en export van groenten en fruit, met de focus op exoten. Hij is onderdeel geweest van verschillende grote spelers in de AGF-wereld en heeft bijgedragen in de groei van die bedrijven. Met name door het opzetten van een salesorganisatie, maar ook op andere vlakken zoals Finance en Logistiek. Deze pionierende kandidaat zoekt nu een organisatie waar hij zijn expertise van de AGF im- en export weer kan inzetten.  

Meer weten over deze resultaatgerichte kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20157. 


Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRMJ20584  
Geslacht: Man 
Leeftijd: 45-50  
Vakgebied: IT Director / Business Group ICT Manager 
Opleidingen:  
*University of Technology - Informatica

Deze business-IT-manager is gewend om in een complexe, internationale bedrijfsomgeving te werken. Hij kan de brug slaan tussen business en IT door een grondig inzicht in zowel de bedrijfsactiviteiten als de IT-mogelijkheden en -diensten te combineren. Tegelijk levert hij toegevoegde waarde door zijn sterke management-, intermenselijke en communicatieve vaardigheden. 

Meer weten over deze gepassioneerde kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ20584. 
 

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRMJ20591  
Geslacht: Man 
Leeftijd: 55-60 
Vakgebied: Meerdere internationale rollen ingevuld als eindverantwoordelijke in finance 
Opleidingen:  
* HEAO-Accountancy & Universiteit 
 
Deze kandidaat is een ervaren C-level (interim) bestuurder. Heeft meerdere internationale rollen ingevuld als eindverantwoordelijke in finance. Beschikt over eensuccesvol trackrecord om ondernemingswaarde te laten stijgen door het out-performen van gestelde EBIT en cashflow doelstellingen, managen transitie van start-up naar scale-up, managen van turnarounds en reorganisaties en M&A. Hij is een goede sparringpartner bij het bepalen en definiëren van de strategie en sterk in het uitvoeren hiervan. Hij is bij uitstek een people-manager, in staat een team aan te sturen en beter te maken en kan met verschillende culturen werken.  Een down-to-earth, no-nonsense persoon en verbinder binnen elke organisatie. Heeft gewerkt in Corporates, familiebedrijven en ook in Private Equity/scale-up bedrijven met sterke focus op food-agri. Zoekt mooie uitdaging bij een familie bedrijf of scale-up, waarin hij zijn ziel, zaligheid en kennis kwijt kan. Kan ook op interim/projectbasis!

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ20591. 


Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRMK17932 
Geslacht: Man 
Leeftijd: 55-60  
Vakgebied: Business Unit Manager
Opleidingen:  
*HTS Electronica 
 
Ervaren operations manager, gewerkt voor internationale bedrijven met een technische scope. Uitstekende people manager die doelgericht werkt en sterk analytisch is. Bezit over een bewezen trackrecord van ERP-implementaties, SHE, 5S, prestatie- en efficiencyverbeteringen. Heeft met een hands-on aanpak en heeft zichzelf bewezen op het gebied van het meten en verbeteren van processen, het coachen van medewerkers en het opzetten van goed functionerende teams.  
 
Meer weten over deze zeer ervaren kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMK17932. 


Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRJK11856 
Geslacht: Man 
Leeftijd: 50-55  
Vakgebied: Chief Supply Chain Officer / Chief Purchasing Officer / COO / Director 
Opleidingen:
*Bachelor Werktuigbouwkunde
*CPIM – APICS, Six Sigma / Operational Quality Leadership
*Master in Taguchi Methods

Deze Senior Executive heeft brede internationale ervaring. Gestart als design & product engineer is hij in eerste instantie doorgegroeid naar COO van een producent van elektromechanische modules/machines met vestigingen in China en de USA. Vervolgens Director Global Manufacturing & Supply Chain, Verantwoordelijk 14 wereldwijde productieactiviteiten (USA, China, Mexico, Israël, Frankrijk). Vervolgens Vice President Supply Chain and Quality bij een marktleider in het ontwerp en de fabricage van klantspecifieke elektromagneten, elektromagnetische kleppen, sensoren en vlamdovers. Momenteel woonachtig in de USA. 

Meer weten over deze globetrotter die nu een nieuwe uitdaging in Europa zoekt? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJK11856. 


Kandidaat profiel 6:

Referentienummer: CGRVv19948 
Geslacht: Man  
Leeftijd: 45-50 
Vakgebied: Plant Manager, Director, Operations Manager, COO 
Opleidingen:
*HBO Agro-Product Management 

Deze kandidaat is sterke Change Manager die gestructureerd bedrijven naar een hoger niveau tilt. Door zijn combinatie van competenties (Good Manufacturing Process (GMP), Quality Assurance en Biotechnology) heeft heeft zich ontwikkeld van Manager Quality & Regulatory, Manager Biotech Compliance Unit tot aan Plant Manager. Deze executive kan goed een team aansturen en ziet het een uitdaging om processen te optimaliseren, eigen teams te bouwen om zo de operationele efficiency te verbeteren. Tot tweemaal toe heeft hij succesvol als Operations Manager productie plants getransformeerd naar een Center of Excellence. Een goede people manager die beslissingen durft te nemen.   

Meer willen weten over deze aanpakker die graag bedrijfsprocessen verbetert? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRVv19948   


Kandidaat profiel 7:

Referentie nr.: CGRMJ20611 
Geslacht: Man  
Leeftijd: 45-50 
Vakgebied: Financieel directeur 
Opleidingen:
* HBO finance & Control 
* Bedrijfseconomie Universteit Wageningen 

Het motto van deze kandidaat is ‘samen vooruitgang realiseren’. Hij is altijd werkzaam geweest in de agri- en foodsector. Begonnen als adviseur in het bankwezen richting Food & Agri klanten en doorgegroeid tot financieel directeur van een AGF-groothandel. Een financieel professional die in staat is om inzicht te creëren en samen met stakeholders te werken aan het realiseren van doelen. Hij is nuchter en men omschrijft hem als ‘What you see is what you get’. Helpt ondernemers met risicomanagement en het opzetten van planning & control cyclus, rapportages en dashboards. Zeer bekend met het vereenvoudigen, structureren en standaardiseren van processen. Kundig in het verbeteren van werkkapitaal, maatwerk financiering regelen, investeringen en business cases.  

Meer willen weten over deze vooruitstrevende kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ20611.

Meer Executive kandidaten?

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.