Executive search

Green People Recruitment is gespecialiseerd in executive search binnen de food, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek sector. Wij vinden de meest geschikte professional voor uw organisatie. Dankzij ons kundig en uitgebreide netwerk, kunnen wij snel schakelen en dé topkandidaat leveren die uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Waarom Executive Search?

De beste mensen zijn vaak al in dienst en bijna nooit 'open voor een nieuwe uitdaging'. Maar als competitieve organisatie wilt u juist de beste mensen in dienst hebben. Door gebruik van onze diensten te maken, bent u in staat met deze mensen in contact te treden. 

Deze zoektocht begint met het begrijpen waar de organisatie naartoe wilt met het gewenste executive profiel. Zo leren we graag de cultuur en mensen van de organisatie goed kennen. Door onze jarenlange ervaring in de food, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek sector, delen we onze branchekennis graag met onze cliënten. Samen zetten we zo een haarscherp profiel neer en op basis daarvan gaan we op zoek naar dé topkandidaat.

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.