Food kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer: CGRMJ1994
Geslacht: Man    
Leeftijd: 35 - 40
Vakgebied: Medewerker Bedrijfsbureau
Opleidingen: 
- HBO, NHTV, Verkeerskunde

Deze rustige, nuchtere kandidaat heeft veel werkervaring in voorraadbeheer, planning en klantencontact. Hij regelt de zaken van-A-tot-Z voor (internationale) klanten, productielocaties en logistieke dienstverleners. Ondanks dat zijn werk nu heel afwisselend is, mist hij de connectie met de productie. Deze kandidaat kan goed luisteren en het overzicht bewaren, is stressbestendig en  leergierig. Hij is aan het rondkijken naar een gelijkwaardige functie binnen een productiebedrijf in de foodsector. 

Meer weten over deze complete Medewerker Bedrijfsbureau? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ1994.

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRV 20398
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Kwaliteit
Opleidingen: 
- HBO, Food & Business, Kwaliteit

Deze vriendelijke kandidate wist al heel snel dat kwaliteit de richting is waar ze later werkzaam in wil zijn. Ze werkt graag nauwkeurig en heeft alle stages toegespitst op kwaliteit. Na haar studie had ze meteen werk, als QA medewerker. Het werk is erg leuk, maar binnen het bedrijf de sfeer zeer onrustig. Daarom dat ze rustig aan het rondkijken is naar een leuke QC/QA functie 

Meer weten over deze kwaliteitsdame? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 20398.

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRPA21163
Geslacht: Man    
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Inkoop Manager
Opleidingen: 
- Hbo Inkoopmanagement
- NEVI 1 & 2

Deze enthousiaste kandidaat is na zijn studie snel tot inkoper doorgegroeid. In die functie begon hij met handelsinkoop en maakte enkele jaren later de groei naar fabrieksinkoop, waarbij hij grondstoffen inkocht en leerde leveranciers-beoordelingen uit te voeren. De dynamiek van de food-industrie vindt hij geweldig. Door intensief met de kwaliteitsmanager samen te werken, heeft hij zich de kennis van deze industrie eigen gemaakt. Zo weet hij hoe (productie)processen, voedings- en nutritionele waarden etc. van belang zijn voor een goed product. Dit in combinatie met zijn inkoopkennis maken hem tot een complete medewerker. Bij zijn huidige werkgever heeft hij het leveranciersbestand van 1 naar 5 internationale leveranciers uitgebreid. Hij houdt van korte lijntjes, samenwerking en heeft graag de vrijheid om te pionieren.

Meer weten over deze complete inkoopmanager? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA21163.

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRSG9423
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: QA Specialist 
Opleidingen: 
- HBO Kwaliteitsmanagement

Deze kandidaat heeft zich vanaf 2012 ontwikkeld tot een echte QA Specialist in de food business. Op dit moment heeft ze een combinatie functie waar QA en QC taken naar voren komen. Ze is gewend om een afdeling te coördineren maar is niet een echte manager. Taken zoals interne en externe audits, klachtenanalyses en klachtenafhandeling, contact onderhouden met klanten en leveranciers en de vertaalslag van kwaliteit naar productie spreken haar erg aan. Deze gedreven perfectionist staat open voor een job van 4 dagen in de week.

Meer weten over deze kwaliteitsmedewerker? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG9423.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRV 21213
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Winkel Accountmanager 
Opleidingen: 
- HBO Food & Business

Deze kandidaat heeft vanwege zijn werk veel wijncursussen gevolgd. Van verkoopbinnendienst doorgegroeid naar Brand Manager. Hier heeft veel mogen leren m.b.t. marketingstrategie, budgetbeheer en het uitrollen van acties. Echter miste hij het contact met de klant. Als Winkel Accountmanager doet hij werk waar hij het beste in is. Door de gevolgen van corona is hij nu weer opzoek naar een nieuwe uitdaging.  Deze open, vriendelijke kandidaat is erg creatief en ondernemend. Hij heeft veel werkervaring binnen de Retail en is gewend met targets te werken. 

Meer weten over deze Winkel Accountmanager? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 21213.

Kandidaat profiel 6:

Referentienummer: CGRSG14427
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: QA/QC Medewerker
Opleidingen: 
- MAS levensmiddelentechnologie

Deze dame is 24 tot 28 uur per week beschikbaar voor een positie in de kwaliteitsdienst. Ze heeft ervaring met QA/QC taken en het laatste jaar gedeeltelijk QESH taken. Ze is het sterkst in het uitvoerende gedeelte, denk daarbij aan: BRC/IFS handboek bijhouden, audits voorbereiden, laboratorium werkzaamheden, specificatiebeheer en overige administratieve handelingen. 

Meer weten over deze QA / QC Medewerker? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14427.

Meer Food kandidaten?

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.