Food kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer: CGRSG16533
Geslacht: Man
Leeftijd: (50-55)
Vakgebied: Productie Manager
Opleidingen:
* HAVO
*HBO werk en denkniveau

Een ervaren Productie Manager die zijn sporen in de voedingsmiddelen ruim heeft verdiend. Het is een echte people manager die zich vanaf productiemedewerker heeft doorontwikkeld naar een echte specialist. Zijn ervaring ligt met name in het optimaliseren van processen en teams beter laten functioneren. Hij is mensgericht maar heeft de zakelijke belangen altijd voorop. Komt eerlijk en betrouwbaar over en staat open voor een nieuwe uitdaging als Productie Manager of Plant Manager.


Meer weten over deze ervaren Productie Manager? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG16533

kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRSG15206
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (25-30)
Vakgebied: Product Developer
Opleidingen:
* HBO Voedingsmiddelentechnologie
* MSc Food technology

Deze kandidaat wilde zich na haar HBO verder ontwikkelen via de universitaire opleiding Food Technology. Al vrij snel werd duidelijk dat een baan op HBO niveau het beste bij haar past. Ze is graag praktijkgericht bezig met de juiste diepgang. Op dit moment houdt ze zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en concepten in de food business. Met haar creativiteit en klantgerichtheid weet ze succesvolle verbeterslagen door te voeren. Ze staat open voor een nieuwe uitdaging waarin dit terug komt.

Meer weten over deze creatieve jongedame met veel potentie? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG15206

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRPA17538
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (40-45)
Vakgebied: Teamleider Customer Service (Native Frans)
Opleidingen:
* HBO Accounting & Finance

Deze ervaren kandidate spreekt native Frans en op professioneel niveau Engels. Haar passie is om op een Customer Service als spin-in-het-web te fungeren. Klantcontact op B2B niveau is haar op het lijf geschreven, ze is assertief en gaat klantgericht te werk. Ze kan uitstekend meerdere ballen in de lucht houden. Ze is op zoek naar een uitdaging waar ze een team kan opbouwen en haar taalkennis maximaal kan inzetten.

Meer weten over deze professionele kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA17538.

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRPA17485
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (25-30)
Vakgebied: Kwaliteit (QA)
Opleidingen:
* HBO Food & Business; Quality Management
* MBO Voeding, Voedsel en Gezondheid

Deze opgewekte jongedame heeft veel kennis over voedselveiligheid opgedaan tijdens haar studies. Tijdens haar stages heeft ze ondersteuning bij interne audits bij verschillende voedselverwerkende bedrijven geboden. Nu zoekt ze een fulltime baan waarbij ze die lijn kan voortzetten en haar kennis en administratieve vaardigheden kan toepassen. Ze is open en eerlijk, heeft oog voor detail en gaat resultaatgericht te werk.


Meer weten over deze kwalitatief sterke kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA17485.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRSG11882
Geslacht: Man
Leeftijd: (25-30)
Vakgebied: Kwaliteitsmanager / Procestechnoloog
Opleidingen:
* HAS

Deze betrokken kandidaat wil graag doorgroeien binnen de foodsector op het gebied van kwaliteit of procestechnologie. Hij heeft al enkele jaren ervaring binnen de afdeling kwaliteit en is de laatste 2 jaren als procestechnoloog / projectleider kwaliteit werkzaam geweest. Zeer leergierig, analytisch en sociaal in omgang met mensen zijn kernbegrippen die hem omschrijven. Hij handelt altijd vanuit kennis en brengt het dan in praktijk. De kandidaat kan goed verbanden leggen en is op zoek naar een bedrijf binnen de food waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Meer weten over deze kwalitatief sterke kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG11882

Kandidaat profiel 6:

Referentienummer: CGRV 17579
Geslacht: Man
Leeftijd: (40-45)
Vakgebied: Teamleider
Opleidingen:
* ROVC Algemene Techniek

Een sociale, technisch onderlegde kandidaat die duidelijke kaders stelt waar binnen zijn teamleden veel vrijheden genieten. Hij staat midden in de productie en heeft veel kennis van zaken. Hij is zeer communicatief, probleem oplossend en sterk in het creĆ«ren van teambuilding. Deze gedreven kandidaat is op zoek naar een groter bedrijf, waar hij (in)direct een grotere groep mensen kan aansturen.


Meer weten over deze kwalitatief sterke kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 17579

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inEgchel
inDeurne
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.