Food kandidaten

Kandidaat profiel 1:
Referentienummer: CGRSG20173
Geslacht: Man    
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: Procestechnologie
Opleidingen: 
- HAS Voedingsmiddelentechnologie 

Deze jongeman heeft al ruim 2 jaar ervaring mogen opdoen in de food business als procestechnoloog. Tijdens zijn studie heeft hij gekozen voor de specialisatie procestechnologie in combinatie met de vleesindustrie. De laatste jaren is hij werkzaam geweest in de snack industrie en nu is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het is een harde werker die stressbestendig is en positiviteit uitstraalt. Een combinatie functie van productontwikkeling en procestechnologie is ook een optie.

Meer weten over deze food technoloog? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG20173.

Kandidaat profiel 2:
Referentienummer: CGRSG20144
Geslacht: Man    
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Commercieel / Sales Manager Retail
Opleidingen: 
- HBO werk en denkniveau

Een ervaren allround sales manager kandidaat die zijn strepen heeft verdiend, commercieel en operationeel onderlegt. Heeft een breed en groot netwerk en ervaring in de (internationale) retail- en foodservice markt en is in staat om new business te genereren en aan merken te bouwen. Heeft ervaring met het aansturen van een salesteam maar is niet bang om ook zelf koude acquisitie te doen. Zoekt een bedrijf waar hij zijn passie voor de food business kan toepassen.

Meer weten over deze commercieel manager? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG20144

Kandidaat profiel 3:
Referentienummer: CGRJK19817
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Hoofd Administratie in de food- en agrobranche
Opleidingen: 
- MBA
- HBO Financiële Management Rapportage 

Deze uit een tuindersfamilie afkomstige dame heeft veel affiniteit met de branche. Bij haar laatste werkgever is ze van administratief medewerkster doorgegroeid tot Hoofd Administratie. Ze is verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportages en op dit moment bezig met het implementeren van een nieuw ERP-systeem. Deze kandidate werkt efficiënt en is leergierig. Ze zoekt een rol waar als ze verbeterkansen ziet, de kans krijgt deze door te voeren.

Meer weten over deze gedreven dame? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRJK19817.

Kandidaat profiel 4:
Referentienummer: CGRVD20040
Geslacht: Man    
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: Productieleider
Opleidingen: 
- HBO Food Technology

Deze foodtechnoloog is altijd veel op de werkvloer actief geweest. Vanuit procesanalyse maakte hij verbetervoorstellen en implementeerde hij deze zelf bij de lijn operators. Hij heeft bedrijven geholpen nieuwe machines in bedrijf te nemen. Opzetten, instellen, verbeteringen doorvoeren en veel technische & technologische trainingen geven aan het personeel is zijn passie. Vanuit de techniek alsook vanuit de mens probeert hij het proces zo efficiënt te laten verlopen. Deze kandidaat is een rustige man met veel kennis en ervaring. Hij is erg gedreven en wilt graag in teamverband het maximale eruit halen. Hij heeft veel ervaring in het verbeterprocessen op technologisch gebied. Vervolgens kan hij het team trainen om deze verbeteringen maximaal in te zetten. Ploegendiensten draaien heeft hij geen problemen mee. 

Meer weten over deze Productieleider ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding CGRVD20040.

Kandidaat profiel 5:
Referentienummer: CGRVv20149
Geslacht: Man    
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Manager Supply Chain / Operations Manager
Opleidingen: 
- HBO Food Technology

Een gedreven, vriendelijke kandidaat die de Duitse taal en cultuur zeer goed beheerst. Een echte allrounder met veel kennis en ervaring in inkoop & logistiek, strategische teams opzetten en afdelingen structuren. Doordat interne zaken gestructureerd gingen lopen kon hij in de functie van Supply Chain Manager ook buiten de keten gaan kijken. Vraagstukken op strategisch niveau zoals kapitaalinvesteringen, forecast bespreken met leveranciers, nieuwe aanpassingen voor de fabriek en capaciteitsbalansen zijn hem niet onbekend. Kundige kandidaat die het bedrijf of afdeling tot een hoger niveau kan tillen.

Meer weten over deze kundige kandidaat ? Mail naar iinfo@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding CGRVv20149.

Meer Food kandidaten?

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.