Food kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ10936
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 40-45 jaar
Vakgebied: QESH Manager
Opleiding(en):
* HAS Levensmiddelentechnologie

Deze kandidaat heeft bij verschillende sectoren in de food ervaring opgedaan op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Ze is een echte aanpakker en vindt het een uitdaging om van scratch af aan iets op te zetten. Ze beschikt ook over technologische kennis, zo is ze betrokken geweest bij het verbouwen van een fabriek. Er waren nieuwe productiemachines en ruimtes ontwikkeld, daarbij kwamen natuurlijk ook verschillende vraagstukken en issues op het gebied van KAM naar voren die ze heeft opgezet.

Meer weten over deze ervaren kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van Referentienummer: CGRMJ10936

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRMJ8043
Geslacht: man
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: Supply chain / Bedrijfsleider
Opleidingen:
* MAS Varkenshouderij
* HAS Den Bosch

Deze kandidaat heeft een brede achtergrond in de agrarische sector, zowel in de veehouderij als in de tuinbouw/food sector. Hij heeft zaai-, oogst-, productie- en transportplanningen gedaan, maar ook operators aan de productielijnen aangestuurd en kwaliteitscontroles uitgevoerd. Vervolgens is hij de commerciële kant opgegaan maar 80% aqcuisitie is voor hem te veel. Door zijn brede werkervaring in de agrarische branche is hij gewend om op een flexibele, coöperatieve maar ook op commerciële wijze met klanten en leveranciers om te gaan.

Meer weten over deze allrounder? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ8043

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ9503
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 30 - 35
Vakgebied: Kwaliteitsmedewerker / Specificatiebeheer
Opleidingen:
* BSc Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen
* MSc Management Studies
* Minor Food Quality Management + Advanced Food Quality Management
* Cursus Etikettering van levensmiddelen / Allergenen Management/ Interne auditor

Een hoogopgeleide QA Medewerker die nu op zoek is naar een functie voor 3 dagen in de week. Ze heeft ervaring met specificatiebeheer, voorbereidingen op de audits, beheer van de eindproductspecificaties, afhandeling van klachten en klantvraagstukken en implementeren en up-to-date houden van (nieuwe) kwaliteitshandboeken. Ze weet wat aanpakken is en komt vriendelijk over.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ9503

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRE13569
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Commercie
Opleiding: 
Master Degree, Nutrition & Health at the Agriculture
MBA

Gedreven commercieel manager en directeur in food, ingrediënten en bakkerijgrondstoffen, met internationale ervaring. Heeft een internationaal verkoop team geleid en was betrokken bij productontwikkeling en innovatieplannen . Hij zoekt een leuke uitdagende baan als commercieel manager/directeur in Food of Flavour industrie.

Meer weten over deze manager ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE13569.

Kandidaat profiel 5

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 20 - 25
Vakgebied: Kwaliteit / QA / QC
Opleidingen:
* Food & Business

Deze jongedame is een echte kwaliteitsmedewerker die door haar stages en huidige functie ervaring heeft opgedaan. Ze is nog goed te kneden maar ze heeft wel voldoende kennis in huis om vanaf het begin verantwoordelijkheden te geven. Ze is nu verantwoordelijk voor klachten afhandelen, monster afnames, sensorische testen, voorbereiding voor interne en externe audits, hygiëne rondes, specificatiebeheer en het verbeteren van kwaliteitsprocedures. Inhoudelijk sluit het werk perfect aan bij haar wensen maar ze heeft geen collega’s om mee te sparren. Ze is nauwkeurig, ijverig, een doorzetter en houdt er van om kwaliteitsbewust bezig te zijn.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : CGRSG13965

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRMJ13389
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 20 - 25
Vakgebied: Productontwikkeling / Procestechnologie
Opleidingen:
* HAS Voedingsmiddelentechnologie

Een enthousiaste starter die recent de opleiding voedingsmiddelentechnologie, met als specialisatie productontwikkeling/drankentechnologie, heeft afgerond. Tijdens haar stages heeft ze ook kennis opgedaan op het gebied van procestechnologie. Op dit moment is ze op zoek naar een uitdaging waarbij ze zichzelf kan ontwikkelen. Het is een vriendelijke, gedreven en leergierig kandidaat met een goede instelling.

Meer weten over deze young professional? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ13389

Meer food kandidaten

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Meest recente vacatures
inHelmond
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditites
OTYS Recruiting Technology