Food kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer: CGRSG18478
Geslacht: Man
Leeftijd: (30-35)
Vakgebied: Productiemanager / Continous Improvement Specialist
Opleidingen: 
* Green & Yellow Belt
* MBO Technische opleiding

Deze kandidaat, met een technische achtergrond, is inmiddels al ruim 12 jaar werkzaam in de food business. Hij heeft zichzelf ontwikkeld van productiemedewerker tot een volwaardig productie manager. Hij is verantwoordelijk geweest voor verschillende verbeterprocessen waarbij LEAN een belangrijke rol speelde. Na jarenlang als Continuous Improvement Specialist werkzaam te zijn geweest, heeft hij de stap gemaakt naar een manager functie in de productie. Nu staat deze doelgerichte, energieke en sociale jongeman open voor een nieuwe stap in de food business.

Meer weten over deze kandidaat met veel potentie? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG18478
 

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRE 10485
Geslacht: Man
Leeftijd: (40-45)
Vakgebied: QA Specialist
Opleidingen: 
* HBO Food and Business

Een ervaren QA kandidaat met ervaring in de bakkerij, zuivel, AGF, vlees én drankenindustrie. Met deze kandidaat haal je iemand in huis die projecten zelfstandig kan uitvoeren en implementeren in de organisatie. Hij is het sterkste wanneer hij een afgebakend project krijgt toegewezen. Een functie tussen de kwaliteitsmanager en de kwaliteitsmedewerkers sluit daarbij het beste aan. Een zeer correcte man die zich houdt aan regels en afspraken.

Meer weten over deze QA kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRE 10485
 

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRVD18351
Geslacht: Man
Leeftijd: (40-45)
Vakgebied: Teamleider
Opleidingen: 
* Diverse diploma’s in de vleessector

Deze kandidaat ging als 14-jarige jongen al in een slagerij werken. Hij heeft vervolgens zijn slagersdiploma behaald en bij verschillende slagers gewerkt. Nu keurt hij al 15 jaar vlees bij slagers en slachterijen. Alleen is zijn functie het laatste jaar uitgehold. Zijn hart ligt in de foodsector en met name bij het vlees. Hij is een hardwerkende man met ervaring in het aansturen van mensen. Hij heeft enorm veel kennis van vlees en heeft geen problemen met ploegendiensten.

Meer weten over deze gemotiveerde kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRVD18351
 

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRSG18299
Geslacht: Man
Leeftijd: (50-53)
Vakgebied: Sales Manager
Opleidingen: 
*MEAO Accounting and Business Economics
*HEAO Marketing & Sales

Na het behalen van zijn HEAO diploma is deze kandidaat gestart bij een bedrijf binnen de foodsector. Hier is hij doorgegroeid tot Area Sales Manager Europe. Hij is na een aantal jaren overgestapt naar een grote speler en heeft vele markten mogen ontwikkelen en nieuwe klanten/samenwerkingsverbanden binnengehaald. Deze kandidaat is een serieuze man, die weet hoe hij grote concerns moet benaderen en bouwt altijd een lange termijn relatie op. Hij heeft een goede markt feeling. Nieuwe markten ontdekken, nieuwe klanten maken en nieuwe producten introduceren zijn zaken waar hij talent voor heeft.

Meer weten over deze sales kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG18299

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRV 18026
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (25-30)
Vakgebied: Kwaliteit
Opleidingen: 
*MBO -niveau 4 Voedingsmiddelen Specialist

Deze dame is altijd werkzaam geweest in de foodsector. Ze heeft enkele jaren werkervaring op de afdeling specificatiebeheer en ervaring als kwaliteitsmedewerker. Deze kandidate is secuur, sociaal, cijfermatig sterk en werkt graag met mensen. Ze is creatief oplossend en een echte doorzetter. 

Meer weten over deze gemotiveerde kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 18026

Kandidaat profiel 6:

Referentienummer:  CGRJN18525 
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 - 25
Vakgebied: Productontwikkeling, verkoop
Opleidingen: Wageningen Food Technology

Deze zeer intelligente jongedame is op zoek naar een uitdagende job binnen de food sector. Haar roots liggen in de zuivelindustrie en ze zou dan ook graag een rol willen vervullen binnen deze sector. Hierbij valt te denken aan een rol als productontwikkelaar, procestechnoloog maar zeker ook een functie als accountmanager voor een aansprekend product. Deze kandidate werkt graag in een team, is zeer gedreven, resultaatgericht, neemt graag initiatief en wordt graag uitgedaagd. Verder is ze zeer sociaal en wil ze graag nieuwe mensen leren kennen.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN18525

Kandidaat profiel 7:

Referentienummer: CGRSH18521
Geslacht: Man
Leeftijd: (30-35)
Vakgebied: Commercieel medewerker binnendienst

Deze kandidaat heeft een zeer brede achtergrond en is momenteel werkzaam als commercieel medewerker binnendienst in de AGF-sector. Dagelijks is hij verantwoordelijk voor de verkoop van AGF-producten aan zowel Nederlandse als Duitse klanten. Het betreft een gedreven en enthousiaste jonge man, hij denkt in kansen en is niet bang om zijn ideeën te delen. Daarnaast is hij een prettig persoon in de omgang met een vriendelijke doch zakelijke persoonlijkheid. Hij is zeker in staat de gunfactor van klanten te krijgen.

Meer weten over deze binnendienst medewerker? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSH18521

Meer Food kandidaten?

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.