Food kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer: CGRVv20857
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd:30 - 35
Vakgebied: Product Development
Opleidingen: 
- WO Food Technology

Deze enthousiaste kandidate is gespecialiseerd in foodtechnologie. Als hobby is ze goed in fotografie en door haar creatieve inslag heeft een nieuw product ontwikkeld en in de markt gezet. Ze beheerst het traject van analyseren, vernieuwen of toevoegen van ingrediënten, maken van nieuwe recepten, sensorische testen tot aan productvideo’s maken om het product goed in de markt te zetten. Deze kandidate is stressbestendig, werkt gedetailleerd en kan heel goed zelfstandig werken en werkt graag met deadlines.  

Meer weten over deze creatieve dame? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRVv20857

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRMJ20816
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 35 - 40
Vakgebied: Productmanagement / Inside Sales & Marketing
Opleidingen: 
- Hbo Commerciële Economie & Marketing

Deze workaholic is in het begin van haar carrière in het diepe gegooid van de AGF-wereld, waardoor ze uitstekend kan meedeinen in een dynamische omgeving. Ze heeft altijd als Inside Sales Medewerkster binnen een AGF-bedrijf gewerkt en is zich daarbij de laatste jaren steeds meer op  productmanagement gaan richten. Eén van de resultaten die ze behaald heeft, was het in kaart brengen van alle producten en het samenvoegen van productgroepen. Dit deed ze in nauw contact met de werkvloer. Ter ondersteuning van dit soort verbeteringen heeft ze dit jaar een LEAN-cursus gevolgd. Deze enthousiaste dame is een betrouwbare, klantgerichte en proactieve medewerkster.. Bij haar geldt afspraak-is-afspraak.. Ze ambieert een spilfunctie in de AGF waarbij ze tevens ruimte heeft voor processen te verbeteren, maar wel met een commercieel tintje. 

Meer weten over deze pragmatische kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ20816.

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRSG20832
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: Product Development
Opleidingen: 
- HAS Voedingsmiddelentechnologie

Een ervaren R&D Manager / Product Developer in de food business. Ze is op zoek naar een positie als Senior Product Developer of als R&D Manager waarbij ze een klein team kan aansturen. Deze kandidate heeft bij verschillende gerenommeerde bedrijven in diverse sectoren gewerkt. Ze beschikt over kennis van ingrediënten, heeft een commercieel inlevingsvermogen en is in staat om klantenwensen en marktbehoeften te vertalen naar concrete productinnovaties en introducties.

Meer weten over deze R&D topper? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG20832.

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRMJ19493
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Kwaliteitsmedewerker / QA
Opleidingen: 
- Food Technology

Een jongedame die na haar Hbo-opleiding de master Food Technology succesvol heeft afgerond. Vanuit daar heeft ze gekozen om zich te richten op posities in de kwaliteitsdienst. Momenteel werkt ze als kwaliteitsmedewerker, maar de taken zijn met name op QC gericht. Ze zou graag een functie bekleden op QA gebied (eventueel in combinatie met QC). Ze is leergierig, flexibel en wiltzich graag ontwikkelen (qua ervaring en qua persoonlijkheid).

Meer weten over deze kwaliteitsfunctionaris? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ19493.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRPA20698
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: (Internationale) Operationele functies  
Opleidingen: 
- BSc & MSc International Agribusiness

Deze uit China afkomstige jongedame heeft daar Agribusiness gestudeerd, maar wilde deze kennis aan de Wageningen University verder uitbreiden. Op dit moment werkt ze als Supply Chain Specialist. Niet direct haar droombaan, maar haar rol als schakel tussen China en Nederland bevalt goed. Ze is verantwoordelijk voor de planning, verzendingen en klantcontact. Ze heeft daarbij contact met collega’s van order entry tot aan externe transporteurs. Ze ambieert een operationele rol binnen een internationale onderneming in de agri- en foodsector en spreekt Chinees als moedertaal. Daarnaast spreekt ze uitstekend Engels en leert sporadisch Nederlands. Ze is een harde werkster, heeft passie voor ontwikkeling, oog voor detail, is een goede teamplayer en is bovenal optimistisch ingesteld. 

Meer weten over deze multiculturele kandidate? Mail naar iinfo@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20698.

Kandidaat profiel 6:

Referentienummer: CGRVD20834
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: QA/QC medewerkster
Opleidingen: 
- HAN Food & Business

Deze vriendelijke, vlotte kandidate heeft al haar stages doorlopen op de kwaliteitsafdeling. Ze heeft audits meegelopen en in Ecxel formulieren gestandaardiseerd. Tijdens haar tweede stage heeft ze geleerd zelfstandig een project te leiden en uit te voeren. Deze hardwerkende, leergierige dame is communicatief sterk, kan goed zelfstandig werken en toont initiatief. Graag wil deze aanpakster meer werkervaring op de kwaliteitsafdeling van een Food bedrijf.

Meer weten over deze aanpakster? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRVD20834.

Kandidaat profiel 7:

Referentienummer: CEXTB3057
Geslacht: Man
Leeftijd: 35 – 40 jaar
Vakgebied: (Assistent) Financieel Controller 
Opleidingen: 
- Hbo Internationale Bedrijfseconomie 

Deze nauwkeurige kandidaat met agrarische roots heeft zich enkele jaren als rechterhand van een Financieel Manager opgewerkt en de fijne kneepjes van het vak geleerd. Hij is rustig, sociaal en krijgt energie door het contact met collega’s. Hij ambieert een rol waar hij met tevredenheid zijn dagelijkse werk kan afronden. Dat doet hij liever als uitvoerende dan als leidinggevende, al heeft hij daar wel ervaring in.  

Meer weten over deze secure kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CEXTB3057.

Meer Food kandidaten?

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inomgeving Veghel
inHelmond
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.