Food kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRSG14297
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Food
Opleidingen:
*HBO Food & Business
* Afstudeerstage: Research & Development

Deze junior kandidaat is enthousiast, leergierig en komt gedreven over. Door haar afgeronde Food & Business opleiding heeft ze kennis opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast ambieert ze een positie (het liefst binnen een internationaal bedrijf) waar ze zichzelf kan ontwikkelen op het gebied van productontwikkeling, productmanagement, sales of marketing. Ze heeft stage gelopen in Duitsland en een minor gevolgd in Zuid-Afrika. Trends volgen en daarop inspelen in combinatie met het contact met de klanten spreekt haar erg aan. Ze beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal en is nu voor zichzelf bezig met de Spaanse taal.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14297

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG13710
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Productiemanager
Opleidingen:
*MBO
* Cursussen op het gebied van managementvaardigheden

Deze kandidaat heeft veel ervaring op de expeditie afdeling en heeft zichzelf ontwikkeld tot een ervaren teamleider. Hij wil nu een stap maken richting de productie in combinatie met een management rol. Hij was mede verantwoordelijk voor het opzetten van de productielijnen in een nieuwe productieomgeving. Daarnaast kreeg hij de verantwoordelijkheid om de verpakkingsafdeling van scretch af aan op te zetten om alles zo efficiënt mogelijk te laten draaien. Een echte aanpakker die gewend is om zijn team naar een hoger niveau te tillen.


Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG13710

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ14129
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: International Sales
Opleidingen:
* Executive MBA
* Bachelor in Business & languages

Een kandidate met veel internationale verkoopervaring binnen de food industrie. Commercie en markten openbreken is haar ding en zoekt een positie waarin ze zelfstandig kan werken. Ze staat daarbij heel goed haar mannetje in een internationale competitieve omgeving. Frequent reizen is ze gewend en ze spreekt haar talen. (Nederlands, Engels, Turks, Duits en Frans). Mede door haar sterke persoonlijkheid is ze een goede relatiebouwer, maar wil ze ook graag nieuwe markten ontdekken.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ14129

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRMJ13998
Geslacht: Man
Leeftijd: 40 – 45 jaar
Vakgebied: Quality Control
Opleidingen:
* MAS Voedingsmiddelentechnologie


Een ervaren kandidaat op het gebied van kwaliteit in de food sector. Hij heeft eerst de MAS afgerond en vervolgens ruim 10 jaar werkervaring opgedaan als QC Medewerker bij een bedrijf in de zuivel (droge poeders). Zijn specialisatie ligt met name op het gebied van lab werkzaamheden en het controleren van alle binnenkomende goederen/verpakkingen. Het is een zeer correcte en nette man qua communicatie en heeft van zijn vorige werkgevers goede getuigschriften ontvangen. Het is een harde werker die altijd klaar staat om een helpende hand te bieden. Ploegendienst is voor hem totaal geen probleem.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ13998

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRV 14227
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30-35
Vakgebied: International Product Manager
Opleidingen:
*Double Master Marketing & International Business

Een kandidate van met veel internationale & commerciële ervaring binnen de food industrie. Ze is communicatief en strategisch sterk. Ze spreekt haar talen. (Frans, Engels, Nederlands en Spaans) Ze is jong, fris en zeer leergierig en maakt zich snel de materie / branche eigen. Ze mengt zich makkelijk in andere culturen. Ze houdt van internationaal reizen en heeft hier ook ervaring mee. Zelfstandig werken gaat haar heel goed af, maar werkt ook graag binnen een team. Ze woont in Nederland maar is van origine Française.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 14227

Meer food kandidaten

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Meest recente vacatures
inBergambacht
inLandgraaf
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditites
OTYS Recruiting Technology