Food kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ15593
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Marketing
Opleidingen: HAS Food & Innovation; Marketing & Business

Deze jongedame is erg creatief. Ze bedenkt graag nieuwe oplossingen voor verschillende uitdagingen in de foodsector. Haar sterkste punt is het zelfstandig uitvoeren van marktonderzoek zoals ze voor een grote supermarktketen, maar ook voor een internationale producent in Spanje heeft gedaan. Ze zoekt bij voorkeur een baan in de B2B-marketing en vanuit die rol wilt ze graag de gehele Supply Chain bedienen. Deze kandidaat is leergierig, kan goed in teamverband werken, is pragmatisch en stressbestendig.

Meer weten over deze gedreven starter ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ15593.

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG15302
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Kwaliteit / Productontwikkeling
Opleidingen:
* HAS Voedingsmiddelentechnologie – Product ontwikkeling zuivel

Tijdens haar stages heeft ze een combinatie van productontwikkeling en kwaltiet werkzaamheden uitgevoerd. Na haar studie is ze aan de slag gegaan bij een start-up van een vriendin. Ook in deze rol is ze deels bezig met productontwikkeling en kwaliteit. De nadruk ligt nu meer op kwaliteit en ze merkt dat dit erg goed bij haar past. Ze heeft het HACCP plan doorgevoerd in het bedrijf en zorgt ervoor dat de medewerkers zich aan alle kwaliteitsnormen houden. Ze is op dit moment op zoek naar een bedrijf waarbij ze enerzijds haar handen uit de mouwen kan steken en anderzijds kennis en ervaring kan opdoen. Ze is ondernemend, een doorzetter en vooral leergierig.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG15302.

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRSG15509
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 – 35
Vakgebied: Kwaliteitsmanagement
Opleidingen:
* HBO – Food & Business
* WO - Management

Een slimme, ervaren en gedreven kandidaat met kennis in verschillende sectoren op kwaliteitsgebied. Van het opzetten van een kwaliteitssysteem tot het binnen halen van certificeringen, alles komt op haar pad. Ze ambieert een functie met afwisseling, zowel theoretisch als controle rondes lopen door de productie binnen een producerend bedrijf. Het is een aanpakker die altijd voor iedereen klaar staat en betrokken is bij haar projecten.

Meer weten over deze teamleider food ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG15509

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRSG9323
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 - 35
Vakgebied: Marketing / Product Manager
Opleidingen:
* HBO International Hotel Management

Een internationaal georiënteerde sales en marketing manager met veel kennis en ervaring op het gebied van brand marketing en food retail. Op dit moment is ze werkzaam bij een productiebedrijf in de food waar ze samen met twee collega’s verantwoordelijk is voor de totale Europese markt. Ze richten zich met de A merken met name op de retail markt. Ze heeft per land een marketing plan opgezet om de producten zo goed mogelijk op de markt te zetten. Daarbij heeft ze veel contact met design bureaus en reclame bureaus. Ze ambieert momenteel een baan waarbij ze nog meer de focus kan leggen op marketing binnen een productie bedrijf in de food.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG9323

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRV 15579
Geslacht: man
Leeftijd: 50-55 jaar
Vakgebied: Shift Manager
Opleidingen:
* MBA Opleiding
*HTS Technische Bedrijfskunde

Deze gedreven, sociale kandidaat die stressbestendig is. Hij heeft veel kennis en ervaring van productieprocessen, aansturen van medewerkers en het maken van beleid. Zijn kennis over productie gaan van start ups tot prototypes in productie brengen, tot productie draaien. Verbeteringsprocessen aanscherpen en vernieuwen ten behoeve van eficiency & kostenreductie vind deze kandidaat afwisselend en uitdagend werk. Deze kandidaat heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, heeft geen problemen met reistijd en is zeer flexibel.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 15579

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRV 15503
Geslacht: man
Leeftijd: 25-30 jaar
Vakgebied: Teamleider Food
Opleidingen:
* VMBO Dierhouderij

Deze enthousiaste sociale kandidaat die graag met zijn handen werkt. Als teamleider heeft hij 20 – 25 mensen aangestuurd over 5 verschillende lijnen. De kandidaat is een harde werker, heeft een gedreven instelling en communiceert gemakkelijk. Graag wilt hij groeien en leren.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 15503

Meer food kandidaten

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inRoermond
inHelenaveen
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.