Food kandidaten

Kandidaat profiel 1:
Referentienummer: CGRV 18809
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (20-25)
Vakgebied: 
Opleidingen:
* HAS Levensmiddelentechnologie

Deze kandidaat heeft in alle keukens van food gekeken (kwaliteit, product en proces). Ze heeft haar specialisatie gedaan in Vleestechnologie & Procesontwikkeling. Deze leergierige kandidaat werkt effectief en efficiënt en ook heel goed zelfstandig werken. Ze is op zoek naar een startersfunctie en ze houd van een uitdaging.
 
Meer weten over deze allrounder? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van  CGRV 18809

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRMJ18953
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (20-25)
Vakgebied: Sales / Marketing/ Business Development
Opleidingen:
* Master Health Food Innovation Management

Deze jongedame is een kandidaat met enige ervaring die tegelijk volwassen en professioneel overkomt. Tijdens haar opleiding heeft ze het gehele proces van productontwikkeling tot het in de markt zetten van een product uitgevoerd. Voor haar waren de onderdelen business development (marketing) en sales het meest interessant. Op dit moment is ze werkzaam bij een kleiner bedrijf en verantwoordelijk om nieuwe sappen op de markt te zetten. Een mooie positie en uitdaging alleen de omvang van het bedrijf is te klein (6 man personeel). Het is een high potential die carrière wil maken in de food business. Met haar haal je iemand in huis die zeer gedreven, energiek en communicatief vaardig (Nederlands, Engels en Duits) is. 

Meer weten over deze high potential? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ18953


Kandidaat profiel 3:
Referentienummer: CGRVD18501
Geslacht: Man
Leeftijd: (50-55)
Vakgebied: Teamleider Productie  / Ontvangst Goederen
Opleidingen:
* HAVO

Deze kandidaat heeft zeer veel werkervaring als teamleider (uitgaande goederen, inbound en outbound) Hij heeft veel productieleiders mogen inwerken en is een echte people manager. Hij is loyaal richting zijn opdrachtgever en flexibel (heeft al veel veranderingen binnen het bedrijf meegemaakt en doorgevoerd). Hij heeft hoge pieken bij zijn opdrachtgever meegemaakt, maar ook diepe dalen. Deze enthousiaste kandidaat die over zichzelf zegt: Ik ben harde op de resultaat, maar zacht op de mens”, is op zoek naar een bedrijf die vooruit wilt.
  
Meer weten over deze allrounder? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van  CGRVD18501

Kandidaat profiel 4:
Referentienummer: CGRMJ18910
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (30-35)
Vakgebied: Import / Export
Opleidingen:
* Mcs Economie

Deze kandidaat is al ruim 13 jaar actief in de export, import, logistiek gericht op Oost- en West-Europa. Door de liefde is ze naar Nederland gekomen en hier is ze ook verliefd geworden op de AGF sector. Ze staat open voor een functie waar ze haar talenkennis kan gebruiken en waar ze bezig is met verse producten vanwege de dynamiek. Ze beheerst de Russische (Moedertaal) en Engelse taal uitstekend en haar Nederlands is voldoende.

Meer weten over internationaal georiënteerde enthousiaste dame? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ18910

Kandidaat profiel 5:
Referentienummer: CGRSG18866
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (25-30)
Vakgebied: Agri & Food
Opleidingen:
* HAS Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness

Hij is opgegroeid op een boerenbedrijf waar ze vollegrondsproducten hebben. Mede daardoor is zijn liefde voor de agri en food business ontstaan met als gevolg dat hij de opleiding op de HAS heeft gevolgd. Inmiddels heeft hij al ervaring opgedaan op de binnendienst. Nu staat hij open voor een positie waar hij met verschillende afdelingen binnen het bedrijf te maken heeft en waar hij zijn communicatieve vaardigheden kan toepassen. Dit kan op sales, logistiek, planning of in een adviesrol zijn. Het is een teamspeler, leergierig, aanpakker, communicatief sterk die weet wat er in de Agri & Food business speelt.

Meer weten over deze high potential? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG18866

Kandidaat profiel 6:
Referentienummer: CGRVD18780
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (20-25)
Vakgebied: Kwaliteit
Opleidingen:
* Mcs Health Food Innovation Management

Deze kandidaat is een echte doorzetter binnen de kwaliteit. Tijdens haar stage is haar een baan geboden, waardoor ze haar opdracht in praktijk kon gaan uitvoeren. Ze heeft de HACCP doorgevoerd op de sociale werkplaats en de certificering voor het hele bedrijf in gereedheid gebracht. De kandidaat is gedreven en zeer oplossingsgericht. Mede door haar helicopterview en haar doorzettingsvermogen i ze een aanwinst  voor een nieuwe opdrachtgever. 

Meer weten over deze kwaliteitsdier? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRVD18780

Kandidaat profiel 7:
Referentienummer: CGRPA18918
Geslacht: Man
Leeftijd: (40-45)
Vakgebied: In- en verkoop AGF
Opleidingen:
* MEAO
* NIMA A

Deze ervaren kandidaat kent veel telers en telerorganisaties m.b.t. de inkoop van druiven, citrusvruchten en hard- en steenfruit. Hij heeft zijn ervaring in de loop der jaren verder uitgebreid op internationaal vlak en kan daardoor breed ingezet worden. Hij heeft in Ecuador bananen ingekocht, in Peru blauwe bessen, in Costa Rica ananas, citroenen in Argentinië en avocado’s in Kenia. Qua afzetmarkt ken hij de Nederlandse retail, maar zijn passie is het vinden van niches, bijvoorbeeld in Oost-Europa en Rusland. Zijn ambitie is om zijn jarenlange buitenlandse ervaring te gebruiken en zijn kennis van de keten (van grond-tot-mond) over te brengen. Hij is flexibel en weet wat het is om vroeg te beginnen. Hij spreekt vloeiend Engels en spreekt van jongs af aan Spaans.

Meer weten over deze ervaren in- en verkoper? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA18918

Kandidaat profiel 8:

Referentienummer: CGRSG18810
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (20-25)
Vakgebied: Procestechnoloog, QA/QC
Opleidingen:
* HAS Voedingsmiddelentechnologie

Een volwassen kandidate die net de HAS Voedingsmiddelentechnologie heeft afgerond. Tijdens haar stage heeft ze bij vleesverwerkende bedrijven gewerkt. Het meest trots is ze op haar stage waar ze verantwoordelijk was voor het implementeren van een nieuwe installatie. Ze deed hier vele testen voor, in nauw contact met de automatiseringsafdelingen. Ze is sociaal, leergierig, af en toe bescheiden en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Haar ambitie om in een foodbedrijf (vlees, vis, banket of AGF, maakt niet uit) procestechnoloog te worden.

Meer weten over deze kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG18810

Meer Food kandidaten?

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.