Food kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRV 16070
Geslacht: Man
Leeftijd: (45-50)
Vakgebied: Teamleider
Opleidingen:
* MDS
* HACCP + BHV + Fooddefence

Deze rustige, nuchtere kandidaat heeft in het begin van zijn carrière ervaring mogen opdoen in het commerciële stuk. Dit was niet wat hij voor langere tijd ambieerde waardoor hij de overstap heeft gemaakt naar de productie als Teamleider/ Productieleider. Hij kan goed mensen aansturen, is oplossingsgericht en heeft hart voor de zaak. Bij zijn huidige werkgever heeft hij een nieuwe plant opgebouwd, geïmplementeerd en begeleid. Nu alles is afgerond is deze kandidaat toe aan een nieuwe uitdaging. Deze kandidaat is goed in verbanden leggen, denkt graag mee met het bedrijf en is een geboren leider.

Meer weten over deze ervaren teamleider? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 16070

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG15746
Geslacht: Man
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: QA – QC Medewerker/ KAM
Opleidingen:
* HAVO
* HLO - Propeduese

Deze kandidaat heeft de eigenschappen van een echte kwaliteitsmedewerker: secuur, kritisch oog, ijverig en een aanpakker. Hij heeft ruim 5 jaar ervaring als QC Medewerker en de laatste 5 jaar als KAM medewerker binnen een food bedrijf. Op dit moment is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij zichzelf kan ontwikkelen op QA. Een rol als QC/QA medewerker waarbij hij naast de dagdagelijkse werkzaamheden ook projectmatig bezig mag zijn sluit daarbij zeer goed aan.

Meer weten over deze kwalitatief goede kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG15746

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRMJ6608
Geslacht: Man
Leeftijd: 30-35
Vakgebied: Commerciële buitendienst
Opleidingen: BsC Small Business & Retail Management

Tijdens zijn studie heeft deze kandidaat Frans als zijn tweede taal ontwikkeld. Hij werkt momenteel bij een voedselverwerkingsbedrijf waar hij de schakel is tussen de klant en interne afdelingen. Als adviseur van het salesteam speelt hij in op de commerciële kansen en communiceert hij met veel internationale contacten. Hij heeft nu de ambitie om de stap te maken naar de buitendienst waar hij zijn kennis van de Franse taal kan toepassen. Hij is klantgericht, ondernemend en hands-on.

Meer weten over deze ambitieuze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ6608.

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRPA16100
Geslacht: Man
Leeftijd: 56
Vakgebied: Sales / verkoopbinnendienst
Opleidingen:
*Hoger Economisch Administratief Onderwijs

Deze enthousiaste, gedreven kandidaat weet dat zijn passie ligt op de binnendienst. Hij heeft al meer dan 15 jaar werkervaring op dit gebied als Hoofd Binnendienst, Vers coördinator en Catergory Manager. De afgelopen 12 jaar is hij werkzaam geweest als Accountmanager. Dit heeft hij altijd graag gedaan, maar zijn hart ligt bij de binnendienst. Oplossingsgericht, teamplayer en doorzetter zijn kernbegrippen die deze kandidaat beschrijven.

Meer weten over deze ervaren sales kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA16100

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRSG9323
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 - 35
Vakgebied: Marketing / Product Manager
Opleidingen:
* HBO International Hotel Management

Een internationaal georiënteerde sales en marketing manager met veel kennis en ervaring op het gebied van brand marketing en food retail. Op dit moment is ze werkzaam bij een productiebedrijf in de food waar ze samen met twee collega’s verantwoordelijk is voor de totale Europese markt. Ze richten zich met de A merken met name op de retail markt. Ze heeft per land een marketing plan opgezet om de producten zo goed mogelijk op de markt te zetten. Daarbij heeft ze veel contact met design bureaus en reclame bureaus. Ze ambieert momenteel een baan waarbij ze nog meer de focus kan leggen op marketing binnen een productie bedrijf in de food.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG9323

Meer food kandidaten

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.