Food kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ13385
Geslacht: Man
Leeftijd: 30 - 35
Vakgebied: Productontwikkeling
Opleidingen:
* MAS Levensmiddelentechnologie
* HAS Voedingsmiddelentechnologie

Hij heeft inmiddels 5 jaar werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie als productontwikkelaar. Door zijn stages en werkervaring heeft hij kennis gemaakt met verschillende sectoren in de food industrie. Deze gedreven kandidaat is op zoek naar een positie als productontwikkelaar binnen een wat groter bedrijf.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ13385

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG12632
Geslacht: man
Leeftijd: 50 - 55
Vakgebied: Productie Manager
Opleidingen:
* MBO Middle Management
* Cursussen op HBO niveau

Deze ervaren kandidaat is vanaf de start van zijn carrière werkzaam in de vleessector. Hij heeft veel verschillende verantwoordelijkheden gehad o.a. inkoop, voorraad, planning, kwaliteit en het productieproces. Hij is een geboren leider die de laatste 10 jaar werkzaam is als Productie Manager. Deze functie past goed bij hem en hij zou deze functie graag binnen een nieuwe omgeving willen uitvoeren.

Meer weten over deze productiemanager? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG12632

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRSG13427
Geslacht: man
Leeftijd: 20 - 25
Vakgebied: Kwaliteitsmedewerker
Opleidingen:
* MBO Kwaliteitscoördinator
* BHV Diploma

Na zijn MBO opleiding (die hij overigens makkelijk heeft behaald) is hij aan de slag gegaan als QC Medewerker. Hij was o.a. verantwoordelijk voor het keuren van de producten, klachten afhandelen, schoonmaak controleren, CCP’s controleren, metaal detectie en uiteindelijk ook voor interne audits. Hij is een enthousiaste, gedreven en communicatief sterke kandidaat, zeker gezien zijn leeftijd. Hij maakt makkelijk contact, kan het over het algemeen met iedereen goed vinden en zoekt een functie in de kwaliteitsdienst binnen een leuk team.

Meer weten over deze kwaliteitsmedewerker? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG13427

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRSG13501
Geslacht: Man
Leeftijd: 35 - 40
Vakgebied: Operator / Meewerkend Voorman
Opleidingen:
* MBO Zelfstandig werkend kok
* MBO Food Manager – Product en Procesoperator

Hij heeft zich na zijn MBO opleiding Food Manager, waar hij veel stages op het gebied van kwaliteit heeft gevolgd, zich ontwikkeld tot een ervaren proces operator in de voedingsmiddelenindustrie. Hij stuurde enkele medewerkers aan en was de vraagbaak voor zijn collega’s op het gebied van kleine storingen en processen. Een correcte, behulpzame man die graag werkzaam is binnen een open bedrijfscultuur waar iedereen voor elkaar klaar staat. Zijn doel is om op termijn door te groeien naar een positie als meewerkend voorman. Het werken in een 2 of 3 ploegendienst is voor hem geen probleem.

Meer weten over deze toekomstige meewerkend voorman? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG13501

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRSG11903
Geslacht: Man
Leeftijd: 40 – 45 jaar
Vakgebied: Procestechnologie / QA
Opleidingen:
* MAS Levensmiddelentechnologie
* HAS Voedingsmiddelentechnologie

Een allrounder die beschikt over brede kennis en ervaring. De rode draad in het CV zijn werkzaamheden op het gebied van procestechnologie en kwaliteit. Zijn kennis en ervaring ligt daarbij meer aan de proceskant dan aan de kwaliteitskant. Hij is o.a. bezig geweest met het opschalen van nieuwe producten waarbij hij de eindverantwoordelijke is. Werkzaamheden die bij deze horen zijn: het vastleggen van specificaties, bepalen van grondstoffen, kostprijs en haalbaarheidsanalyses in combinatie met kwaliteit. Het is een rustige vriendelijk man die gewend is om in verschillende sectoren te werken.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : CGRSG11903

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRMJ856985
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Marketingcommunicatie / planner 
Opleidingen:
* HBO Communicatie 

Een zeer spontane jongemeid die zich graag bezig houdt met plannen, organiseren en de marketing - communicatie binnen het bedrijf. Ze heeft een enorm doorzettingsvermogen en al 3 jaar werkervaring in het werkveld. Ze komt het best tot haar recht in een informele organisatie waar ze zich verder kan ontwikkelen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : CGRMJ856985

Meer food kandidaten

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Meest recente vacatures
inPanningen
inNederland
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditites
OTYS Recruiting Technology