Food kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRSG14657
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Food
Opleidingen:
*HAS Voedingsmiddelentechnologie
*MBO: Voedingsoperator

Een gedreven starter met kennis op het gebied van procestechnologie en productontwikkeling (+ een deel kwaliteit), die op zoek is naar een mooie uitdaging. De kandidaat is niet gebonden aan een bepaalde regio. Tijdens haar opleiding heeft ze gekozen voor de specialisatie bakkerijtechnologie maar ze staat ook open voor andere mogelijkheden. Het is een aanpakker met een goede werkmentaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Meer weten over deze gedreven starter ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14657

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG14447
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: Commercieel Manager – Marketing Manager
Opleidingen:
*HAS
* MBO

Geboren en getogen op een boerenbedrijf en vervolgens de AGF sector ingegaan. Ze heeft vervolgens verschillende commerciële functies bekleed binnen de sector en kent het spel van A tot Z en heeft daarnaast veel praktische kennis waardoor ze de taal van haar klanten/leveranciers spreekt. Ze is organisatorisch, door de brede ervaring (qua functies) heeft ze het voordeel dat ze weet wat er speelt in de markt, het bedrijf en bij de leveranciers. Het is een zeer gedreven kandidaat die met veel passie over het werk verteld. De kandidaat beschikt over een creatieve geest en ziet overal kansen/mogelijkheden.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14447

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRSG14421
Geslacht: Man
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Kwaliteit
Opleidingen:
* HBO Food & Business, Quality Management 
* HAVO

Deze starter heeft een passie omtrent food en met name de producten en daarbij horende hygiëne. Hij zoekt een mooie uitdaging in de kwaliteitsdienst en het liefst op het gebied van QA. Tijdens zijn stages heeft hij veel geleerd omtrent klachten, audits voorbereiden, controle rondes m.b.t. hygiëne, maar ook kwaliteitshandboek up to date maken etc. Als afstudeerproject heeft hij een nieuw kwaliteitsplan gemaakt om de AGF productie up to date te maken naar 2018, met de daarbijhorende eisen omtrent biologische producten. De kandidaat is zeer leergierig, communicatief sterk, direct en prettig in omgang. Zijn passie is zorgdragen voor de voedselveiligheid van het product. Hij is op zoek naar een bedrijf waar hij veel mag leren en die hem doorgroeimogelijkheden kan bieden voor de toekomst.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG14421

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRSG14576
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Logistiek Manager
Opleidingen:
*HBO Commerciële Economie

Een kandidaat met veel kennis en ervaring in de logistiek in combinatie met de food business. Hij is doorgegroeid vanuit supermarkt manager naar een commerciële rol maar uiteindelijk merkte hij dat een rol ‘achter de schermen’ meer bij hem past. Hij is geen commerciële tijger maar iemand die graag zaken oplost en structuur brengt aan de processen. Hij is in staat om problemen op te lossen en vooral te voorkomen door te kijken naar de werkwijze. Het is een loyale en gestructureerde man met een duidelijke manier van communiceren die open staat voor een nieuwe uitdaging.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14447

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRV14685
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Sales
Opleidingen:
* Rijksuniversiteit Groningen EFMI Business School, Master of Food Management
* Hogeschool Eindhoven Bedrijfskader, Businessmangent & Nima A

Een kandidaat met veel verkoopervaring binnen de food industrie. Van Quality Manager is hij doorgegroeid naar commerciële posities als Manager Buying & Sales en Commercieel Manager. De kandidaat is van nature een ondernemer, een doorzetter die het belangrijk vindt dat iedereen binnen het bedrijf als team samenwerkt om het einddoel te realiseren. Hij is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, makkelijk in omgang, zeer leergierig en heeft de relatie met klanten hoog in ’t vaandel staan.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV14685

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRSG14461
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 – 50 jaar
Vakgebied: Productieleider - Teamleider
Opleidingen:
* HAVO
* MTS
*BHV en AED cursus

Deze kandidaat heeft zich door de loop van jaren ontwikkeld naar een ervaren teamleider. De laatste 5 jaar is hij werkzaam in de food business en dat bevalt hem erg goed. Naast zijn werk heeft hij de mogelijkheid gekregen om technische cursussen te volgen. Hij is nu op zoek naar een nieuwe werkomgeving in dagdienst, 2 ploegen- of 5 ploegendienst in de voedingsmiddelenindustrie. Het is een echte mensen mens die wanneer het moet met de vuist op tafel kan slaan. Hij is technisch sterk onderlegd en beschikt over een gezonde dosis humor.

Meer weten over deze teamleider food? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14461

Meer food kandidaten

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.