Food kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer: CGRSG20619
Geslacht: Man    
Leeftijd: 30 - 35
Vakgebied: Bakkerijtechnoloog
Opleidingen: 
- HAS Voedingsmiddelentechnologie (Bakkerijtechnologie en Zuivel)

Een procestechnoloog en productontwikkelaar met ervaring in de bakkerij industrie. Daarnaast heeft hij tijdens zijn opleiding zich gespecialiseerd in de zuivel. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van productoptimalisatie en het implementeren op productielijnen. Op dit moment staat hij open voor een nieuwe uitdaging als producttechnoloog in de bakkerij- of zuivel industrie.

Meer weten over deze food technoloog? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG20619.

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRPA20577
Geslacht: Man    
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Productontwikkelaar
Opleidingen: 
- MBO Zelfstandig werkend kok
- HAS Voedingsmiddelentechnologie, specialisatie Vleestechnologie

Deze pragmatische kandidaat heeft zich gespecialiseerd in procestechnieken, vleestechnologie en kwaliteitskunde. Op het gebied van recepturen weet hij welke smaakstoffen hij moet gebruiken om een bepaalde smaakbeleving te creëren. Verder is hij verantwoordelijk voor het selecteren van goedkope(re) grondstoffen en voor het harmoniseren van deze grondstoffen. Hij doet tevens productinnovaties en is op dit moment bezig om bij alle producten de Nutriscore verbeteren. Hij wilt graag eigen projecten initiëren en uitzetten binnen een gevarieerde werkomgeving. 

Meer weten over deze hands-on productontwikkelaar? Mail naar  info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20577.

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRSG14812
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: QA Manager
Opleidingen: 
- HAS Voedingsmiddelentechnologie

Een kwaliteitsdame in hart en nieren die ruim 10 jaar ervaring heeft in een management positie. Als kwaliteitsmanager draagt ze bij aan het optimaliseren van de kwaliteitssystemen, stuurt ze een team aan en is ze verantwoordelijk voor de audits. Ze heeft het vermogen om verder te denken dan het probleem en komt daardoor met structurele oplossingen. Een vriendelijke dame die samen met haar team het kwaliteitsniveau naar een hoger plan kan tillen.  

Heeft u behoefte aan een goede Manager Kwaliteit? Mail dan naar  info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14812.

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRPA20593
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Teamleidster Logistiek / Facilitair 
Opleidingen: 
- MBO SPW
- Verschillende LEAN Six Sigma cursussen

Deze vooruitstrevende en gedisciplineerde kandidate heeft een oog voor het maken van slagen in efficiëntie en heeft deze regelmatig in de praktijk toegepast. Enkele jaren geleden is ze in de foodbranche begonnen als Teamleidster en kreeg te maken met nieuwe variabelen, zoals de kwaliteit van een vers product. Deze extra dimensie ligt haar goed en houdt haar scherp. Haar manier van leidinggeven kan als coachend omschreven worden. Ze kan ook kritisch zijn en corrigeren, maar op een menselijke manier. Deze optimistische en leergierige vrouw leeft naar het motto ‘geven en nemen’, hetgeen ze ook zoekt bij een nieuwe werkgever.

Meer weten over deze loyale kandidate? Mail naar  info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20593.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRV 16418
Geslacht: Man
Leeftijd: 55-60
Vakgebied: Hoofd Technische Dienst
Opleidingen: 
- MTS Elektronica
- Meer dan 30 cursussen afgerond

Deze rustige, verstandige kandidaat is op zoek naar een interessant bedrijf dat hulp kan gebruiken om de technische dienst op te zetten. Hij heeft veel ervaring in leidinggeven, het bouwen van een team, productielijnen instellen en mensen trainen. Deze kandidaat is ervaren People Manager die feeling heeft met de productievloer. Hij leert mensen graag nieuwe zaken aan en steekt geregeld een hand toe binnen de fabriek. Heeft veel kennis van techniek met een strategische kijk op de toekomst, maar wel iemand die praktisch is ingesteld en graag met mensen werkt.

Op zoek naar een kundige Hoofd Technische Dienst? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 16418.

Kandidaat profiel 6:

Referentienummer: CGRPA20754 
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Coördinator Operations & Supply Chain
Opleidingen: 
- HBO Bachelor
- Verschillende Supply Chain cursussen

Ondanks dat deze kandidaat ruime ervaring had via een bijbaan in de agrarische sector (bij een asperge en aardbei kweker) is hij in het begin van zijn professionele carrière de (food)logistiek ingerold, waarin hij nu nog steeds actief is. Hij heeft momenteel een spilfunctie, waarin hij veel interne en externe contacten heeft. Intern vooral met de operatie binnen het warehouse. Extern met transporteurs, andere DC's en klanten door heel Europa en een stukje Afrika / Midden-Oosten. Hij is verantwoordelijk voor vele vraagstukken rondom planning en transport en een betrouwbare betrokken, flexibele en stressbestendige man. Hij ambieert een coördinerende rol waarin hij binnen verschillende disciplines (sales, operatie, supply chain) verantwoordelijkheden draagt. Het liefst binnen een platte organisatie met korte lijntjes.

Meer weten over deze communicatief sterke kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA20754.

Kandidaat profiel 7:

Referentienummer: CGR20727
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Customer Service Specialist
Opleidingen: 
- Verschillende Customer Service cursussen
- HBO diploma

Een native speaker Spaans die ook de Engelse taal uitstekend beheerst. Deze Mexicaan is onlangs met zijn Nederlandse vrouw verhuisd naar Nederland. Hij heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven als Customer Care Specialist waar zijn verantwoordelijkheden lagen op 2e en 3e lijn ‘problemen’ en structuur creëren op de afdeling. Hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, is probleemoplossend, klantgericht en heeft een zakelijke aanpak. Een functie als customer service in een internationale omgeving sluit goed aan bij zijn kennis en ervaring.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGR20727.

Meer Food kandidaten?

Klik hier!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.