Food Recruitment

Food recruitment op maat

U bent op zoek naar net die ene werknemer die een stapje meer zet dan zijn collega's? Een man of vrouw die passie heeft voor uw werk en bedrijf en die elke dag er voor de volle honderd procent voor gaat? Neem dan vandaag nog contact op met Green People Recruitment. Ons bureau verzorgt food recruitment voor bedrijven door heel Nederland. We hebben al een groot aantal bedrijven in contact gebracht met de juiste mensen en doen dit ook graag voor u. Voor recruitment in food heeft u een bureau nodig dat snapt dat er een enorme verscheidenheid aan banen is in deze sector. Green People Recruitment is dat bureau.

Recruitment in food sector en daarbuiten

U zoekt de juiste mensen voor de juiste baan? Wij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat u het personeel in dienst krijgt waar u naar op zoek bent. U wilt toch niet dat er iemand bij uw bedrijf komt werken die slechts adequaat is? Wij zoeken net zo lang door tot we precies die persoon hebben gevonden die aan al uw eisen voldoet. Per slot van rekening legt u een belangrijk deel van de werkzaamheid van uw bedrijf in handen van deze persoon. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de instelling of kennis van de mensen die u in dienst neemt.

Meer weten over food recruitment?

Op onze website vindt u meer info over ons bedrijf en recruitment voor food en andere sectoren. We leggen u hier meer uit over onze werkwijze. Ook vindt u hier onze contactinformatie, zodat u direct contact met ons op kunt nemen voor een vrijblijvend gesprek. Hierin leren we elkaar beter kennen en stellen we samen het profiel op voor het personeel dat u zoekt. Wij gaan graag aan de slag om u aan de juiste mensen te helpen!
Uw contactpersoon
Jos van  Kleef
Contact mij via e-mail jvkleef@greenpeoplerecruitment.com
Mobiel: (06) 5479 5926
Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.