Over ons

Kracht door specialisatie

Kracht door specialisatie

Green People Recruitment is een betrokken, praktische en resultaatgerichte dienstverlener voor werving, selectie en loopbaanontwikkeling in de sectoren veehouderij, tuinbouw, agrotechniek en food. Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van mbo-, hbo- en universitair opgeleid personeel met organisaties en bedrijven in deze sectoren.

Specialisatie

Wij geloven in specialisatie en daar ligt onze kracht ook. Wij beschikken over een groot en steeds groeiend bestand van tevreden en toonaangevende klanten in binnen- en buitenland en een enorme database met agro- en foodkandidaten. Naast vakbekwaamheid kijken wij ook of een kandidaat in zijn of haar ontwikkeling de nodige fases doorlopen heeft voor het gewenste functieniveau. Wij werken samen met diverse gespecialiseerde opleidingen in binnen- en buitenland.

Persoonlijk

Ons ervaren team van consultants staat voor een persoonlijke benadering. Wij zijn er van overtuigd dat het onderhouden van duurzame relaties met opdrachtgevers, kandidaten en studenten waardevol is. Wij stellen ons zeer flexibel op en leveren zo maatwerk.

Dienstverlening in de agro- en foodsector is onze passie

Wij zijn een sterk groeiende speler in een heel specifieke markt. Ons team heeft 50 jaar ervaring in werving & selectie, detachering en uitzendbranche. We maken al lange tijd deel uit van een groot en voor opdrachtgevers en kandidaten relevant netwerk. Netwerken is ons vak. Dienstverlening in de agro-en foodsector is onze passie.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.