Werkwijze Green People Recruitment

Green People Recruitment werft en selecteert mbo-, hbo- en academische kandidaten voor vaste-, tijdelijke- of interimfuncties in de agro- en foodsector.


Kennismaken met jouw organisatie
Voordat onze zoektocht naar de juiste kandidaat begint, willen wij eerst alles weten van jouw organisatie. In een persoonlijk gesprek zijn we niet alleen benieuwd naar de wensen en eisen voor de in te vullen vacature, maar verdiepen we ons in de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Zo stellen we samen een functieprofiel op en kunnen wij op zoek naar iemand die past bij jouw team.


De zoektocht begint
Na gunning van de opdracht gaan wij proactief op zoek naar kandidaten die aansluiten bij de vacature. Wij zorgen voor vacatureplaatsingen en kunnen putten uit een enorm bestand en netwerk van beschikbare en/of latent zoekende kandidaten. Daarnaast benaderen we potentiële kandidaten ook op andere manieren, hierover vertellen we je tijdens het intakegesprek. Bij exclusiviteit van de opdracht kunnen wij ook een recruitmentvideo maken voor jouw bedrijf.

Uiteraard zien wij alle kandidaten persoonlijk voordat we deze bij jou voorstellen. Kandidaten die wij geschikt vinden, presenteren we aan de hand van een actueel CV en onze motivatie. Deze nemen we vervolgens samen door zodat we kunnen bepalen welke kandidaten je wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Op basis van de sollicitatiegesprekken beslis je zelf of uw geschikte kandidaat erbij zit.
 
Ben je niet helemaal tevreden na het eerste gesprek? Dan gaan wij gewoon door met zoeken. Net zo lang totdat we dé kandidaat vinden die past binnen jouw organisatie!
Uiteraard kunnen de kandidaten door ons via een op maat gemaakt assessment getest worden.


No cure, No pay
Bij Green People Recruitment werken we op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat jij niet betaalt voordat wij de juiste persoon voor de job gevonden hebben! En mocht het onverhoopt na een tijdje toch blijken dat de geplaatste kandidaat niet de juiste is voor uw bedrijf, om welke reden dan ook, hebben we een prima garantieregelening. Uiteraard gaan we dan ook weer op zoek naar een andere kandidaat die wel voldoet aan jouw eisen en verwachtingen.


Vragen?
Heb je nog vragen? Dan kun je ons bellen op 077-3557245 óf stuur een mail naar info@greenpeoplerecruitment.com .

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.