Even voorstellen: Sonja en Johan

Green People Recruitment groeit! Met trots kunnen we mededelen dat er afgelopen maanden maar liefst twee nieuwe collega's zijn gestart op kantoor. Vandaag stellen Sonja en Johan zichzelf voor.

 

 

 

Sonja Rijnbende: Marketing & Office Manager

 

Mijn naam is Sonja Rijnbende en ik ben in juni gestart als Marketing & Office Manager bij Green People Recruitment. Daarnaast ben ik 1e aanspreekpunt voor onze detachering,- en uitzendkrachten en verantwoordelijk voor alles wat hierbij komt kijken.
Na werkzaam te zijn geweest als zelfstandig ondernemer sierteeltsector heb ik vervolgens 12 jaar gewerkt als Management Assistente & Communicatie bij een grote speler in de voedingsmiddelensector. Ik had al eens van Green People Recruitment gehoord en toen ik deze vacature voorbij zag komen heb ik direct gesolliciteerd. Mede door mijn affiniteit met deze sector en het werken binnen een gedreven en enthousiast team voelde ik me hier meteen thuis.
Ik fungeer graag als ‘spin in het web’ en haal er veel voldoening uit als alles op rolletjes loopt. Dit in combinatie met het creatieve Marketing aspect in mijn functie en het persoonlijke contact met kandidaten zorgt ervoor dat ik met veel plezier en enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging bij Green People Recruitment ben begonnen.

 

Johan Nijssen: Consultant Veehouderij

 

Hallo, mijn naam is Johan Nijssen en ik ben sinds deze maand werkzaam als Consultant Veehouderij bij Green People Recruitment. Ik ben getrouwd met Pauline, heb twee zonen van 17 en 18 jaar en ben woonachtig in Neer.
Na mijn studie bedrijfskunde aan de HAS in Den Bosch ben ik verschillende jaren werkzaam geweest in de financiële sector, zowel in loondienst als ook zo’n 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Hierna heb ik verschillende jaren gewerkt voor Lely als Verkoopadviseur Feed. Ik kwam in aanraking met Green People Recruitment toen ik me aan het oriënteren was voor een andere baan. Nadat ik mijn cv had opgestuurd werd ik direct gebeld voor een afspraak. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat ze zelf ook een vacature hadden als consultant en hier ben ik behoorlijk enthousiast over geworden. Na een aantal goede gesprekken ben ik met veel enthousiasme deze uitdaging aangegaan.
Wat mij aanspreekt in deze job is de veelzijdigheid aan kandidaten en bedrijven waar je voor gaat bemiddelen. Voor veel bedrijven is het een uitdaging om dé geschikte kandidaat voor een vacature te vinden en andersom is het voor kandidaten vaak een uitdaging om dé juiste nieuwe baan te vinden die perfect aansluit bij zijn/haar ambities en competenties. Daarbij kan ik ook nog eens werken in een sector die mij enorm boeit. Dat maakt voor mij het plaatje compleet.
Ik ben dan ook zeer geïnteresseerd om met kandidaten en bedrijven in contact te komen die meer willen weten over onze aanpak. U kunt mij telefonisch bereiken op 0031 (0)6 395 479 44 of per mail via jnijssen@greenpeoplerecruitment.com.

Wij willen blijven groeien!

Ook zoeken we nog naar een recruiter en een consultant tuinbouw! Kom jij ons team versterken? Stuur dan een mail naar info@greenpeoplerecruitment.com!

Ons zusterbedrijf Recruitment Campus is ook op zoek naar collega's. Voor meer informatie kun je terecht op deze link!

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.