Inloggen

Mieke Peijnenburg

Over:


Waar begon het allemaal voor jou?
Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor dieren. Om me te verdiepen in de veehouderij ben ik tijdens mijn middelbare school tijd als bijbaan bij een zeugenhouder gaan werken. Hier is de liefde voor de varkenshouderij gegroeid. Na mijn studie Dier- en Veehouderij aan de HAS hogeschool ben ik gestart in een buitendienst functie als specialist varkenshouderij bij een veevoerbedrijf. Na ruim 5 jaar rondrijden en varkenshouders bezoeken, heb ik dit jaar de overstap gemaakt naar Green People Recruitment. 

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
De Nederlandse veehouderij is een vooruitstrevende sector waar wij trots op mogen zijn. Tijdens mijn werk in de buitendienst kwam ik er achter hoeveel energie ik krijg van het ontdekken wat de wensen zijn van mijn klanten en wat mensen motiveert. Vanuit mijn functie als Recruitment Consultant wil ik mijn kennis en kunde over de sector verbreden om zo opdrachtgevers en kandidaten goed te kunnen bedienen. Mijn ambitie is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en zo mijn steentje bij te dragen aan het bestaansrecht van deze prachtige sector. Alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Familie vind ik erg belangrijk. Ik spendeer het liefste mijn tijd samen met mijn man en twee kinderen. Voor onze hobby’s zijn wij 3 jaar geleden verhuisd. Zo heb ik twee paarden aan huis staan waarmee ik recreatief western rijd en heeft mijn man de schuur vol staan met project auto’s. 
 

Afgeronde vacatures:

Mieke  Peijnenburg
Naam: Mieke Peijnenburg
Mobiel: (06) 3890 4427