Inloggen

Werkvoorbereider Elektrotechniek (vervuld)

Vervuld
Venlo
Meer details
Match criteria
  • Technology
  • Limburg
  • MBO
  • HBO
  • Vast
  • 38 uur
  • 40 uur

Functie omschrijving Werkvoorbereider Elektrotechniek (vervuld)

Als (Junior) Werkvoorbereider Elektrotechniek bij GTL Europe bereid je klantspecifieke projecten voor en bewaak je de voortgang op tijd, geld en kwaliteit. Je biedt technische ondersteuning aan monteurs en klanten en lost storingen op via de telefoon. Daarnaast onderhoud je contact met collega's en klanten wereldwijd en bezoek je incidenteel projectlocaties. Je wordt volledig opgeleid door een ervaren Senior Werkvoorbereider.

Wie zoeken wij als Werkvoorbereider Elektrotechniek (vervuld)?

Ben jij iemand met een passie voor klimaat- en elektrotechniek en automatisering? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring is geen vereiste. GTL Europe zorgt voor interne opleidingen en begeleiding. Hierdoor vergaar je alle benodigde kennis en ervaring.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Afgeronde elektrotechnische opleiding en affiniteit met besturingstechniek;
  • Motivatie om te leren;
  • Positieve, flexibele en praktische instelling;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (kennis van Duits is een pré).

Bedrijfsprofiel

GTL Europe ontwerpt, ontwikkelt en bouwt turnkey projecten voor champignonteelt en composteringsbranche wereldwijd. GTL Europe is een gezond en stabiel bedrijf met goede vooruitzichten dankzij de groeiende populariteit van champignons als vleesvervanger. GTL Europe Controls richt zich op klimaat-, machinebesturing, automatisering en robotisering van Fancom. Ze hechten veel waarde aan betrokkenheid, vertrouwen en respect en bieden een innovatieve en dynamische werkomgeving. Join the team en ontwikkel jezelf!

Wat kun je verwachten van GTL Europe?

Werken binnen een familiebedrijf met een informele en hele plezierige werksfeer. Je werkt samen met vooral technische, hulpvaardige en deskundige collega’s. Een aantrekkelijk salaris en passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf. Groeikansen in een innovatieve en dynamische werkomgeving van een internationaal succesvol bedrijf.

Contact informatie vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek (vervuld)

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog via onze website of stuur je CV (met eventueel een korte motivatie) naar paarts@greenpeoplerecruitment.com. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Perrin Aarts op 077-3557245 of 06-28759828. Let op: deze fantastische vacature is exclusief uitbesteed aan Green People Recruitment, dus grijp nu je kans!

Locatie

Venlo

Publicatie datum

16.08.2023

Contactpersoon

Perrin Aarts

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.