Interimmanagement

Interimmanagement

Een interimmanager is een ervaren, hoog gekwalificeerde (senior) manager of executive uit de praktijk, met een uitgebreide beroepservaring en passende opleiding, toegepast op uw specifieke behoeften. Wij bieden een interimmanager die past bij jouw organisatie. Een interimmanager die zichzelf overbodig maakt.

Interimmanagers worden meestal ingehuurd voor een periode van 3 tot 9 maanden. Zij helpen organisaties die strategische veranderingen ondergaan, een bepaalde gekozen strategie willen invoeren, of die op zoek zijn naar iemand om een kritieke managementpositie op te vullen. Soms worden zij ingezet om snel een manager of executive op een strategische positie te vervangen die plotseling is vertrokken. Door de integratie van Experience hebben we nu ook toegang tot een enorm bestand aan ICT-, HRM-, Finance- en Legalkandidaten voor vaste of tijdelijke projecten.

Ben jij op zoek naar een interimmanager voor jouw organisatie? Of wil je wat meer weten over de opties? Neem dan contact met ons op via info@greenpeoplerecruitment.com of 077-3557245.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.