Over ons

Persoonlijk
Ons ervaren team van consultants staat voor een persoonlijke benadering. Wij zijn er van overtuigd dat het onderhouden van duurzame relaties met opdrachtgevers, kandidaten en studenten waardevol is. Ook stellen we ons zeer flexibel op en leveren zo maatwerk.

Dienstverlening in de agro- en foodsector is onze passie
Wij zijn een sterk groeiende speler in een heel specifieke markt. Ons team heeft 50 jaar ervaring in werving & selectie, detachering en uitzendbranche. We maken al lange tijd deel uit van een groot en voor opdrachtgevers en kandidaten relevant netwerk.
Netwerken is ons vak. Dienstverlening in de agro-en foodsector is onze passie.

Kracht door specialisatie
Green People Recruitment is een betrokken, praktische en resultaatgerichte dienstverlener voor werving, selectie en loopbaanontwikkeling in de sectoren veehouderij, tuinbouw, agrotechniek en food. Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van mbo-, hbo- en universitair opgeleid personeel met organisaties en bedrijven in deze sectoren.

Specialisatie
Wij geloven in specialisatie en daar ligt onze kracht ook. Wij beschikken over een groot en steeds groeiend bestand van tevreden en toonaangevende klanten in binnen- en buitenland en een enorme database met agro- en foodkandidaten. Naast vakbekwaamheid kijken wij ook of een kandidaat in zijn of haar ontwikkeling de nodige fases doorlopen heeft voor het gewenste functieniveau. Wij werken samen met diverse gespecialiseerde opleidingen in binnen- en buitenland.

Contactinformatie

Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077 - 3557245

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.