Onze diensten

Geen organisatie is hetzelfde en geen procedure loopt op dezelfde manier. Daarom bieden wij je diverse diensten aan, ondergebracht in een dienstenpiramide. In deze piramide kun je zoeken naar de oplossing die het beste bij jouw bedrijf of situatie past. Onze consultants adviseren je daarbij graag.

Service2recruit

Samen gaan we een intensieve samenwerking aan. Bij Service 2 Recruit nemen we al je werving- en selectieactiviteiten over waardoor jij je kunt focusen op de core business activiteiten. Wij verdiepen ons in jouw wensen en bedrijfscultuur en leveren kwaliteitsproducten voor maximale exposure. Meer weten over Service2recruit?

Recruit 2 commit

Werving en selectie is mensenwerk. Wij geloven erin dat wij de beste kandidaten voor jou kunnen vinden. En omdat wij dit oprecht menen, durven we ook samen met jou te investeren in een kandidaat.  Meer weten over Recruit2Commit?

Werving & selectie

Wij zoeken door tot we de juiste persoon voor jouw organisatie gevonden hebben! Bij werving & selectie helpen we je bij de invulling van één of meerdere vacatures. Al dan niet op basis van exclusiviteit maken we samen afspraken rond deze procedure.  Meer weten over Werving & Selectie?

Interimmanagement

Een interimmanager is een ervaren, hoog gekwalificeerde (senior) manager of executive uit de praktijk, met een uitgebreide beroepservaring en passende opleiding, toegepast op uw specifieke behoeften. Wij bieden een interimmanager die past bij jouw organisatie. . Meer weten over Interimmanagement?

Uitzenden

Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Wij zorgen ook voor betrouwbare uitzendkrachten!  Meer weten over Uitzenden?

Payrolling

Bij een payrollconstructie worden wij juridisch werkgever van uw medewerkers. Wij nemen dus al je werknemers over en zorgen er vervolgens voor dat ze volgens jouw afspraken met hen worden betaald. Meer weten over Payrolling?
Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.