Onze diensten

Geen klant is hetzelfde en geen procedure loopt op dezelfde manier. Daarom bieden wij u diverse diensten aan, ondergebracht in een dienstenpiramide. In deze piramide kunt u zoeken naar de oplossing die het beste bij uw bedrijf of situatie past. Onze consultants adviseren u daarbij graag.

Service2recruit

Bij service2recruit nemen we al uw werving- en selectieactiviteiten over. Meer weten over Service2recruit?

Recruit2commit

Werving en selectie is mensenwerk. Wij geloven erin dat wij de beste kandidaten voor u kunnen vinden. En omdat wij dit oprecht menen, durven we ook samen met u te investeren in een kandidaat. Meer weten over Recruit2Commit?

Werving & selectie

Bij werving & selectie helpen we u bij de invulling van één of meerdere vacatures. Al dan niet op basis van exclusiviteit maken we samen met u afspraken rond deze procedure. Meer weten over Werving & Selectie?

Interimmanagement

Een interimmanager is een ervaren, hoog gekwalificeerde (senior) manager of executive uit de praktijk, met een uitgebreide beroepservaring en passende opleiding, toegepast op uw specifieke behoeften. Wij bieden een interimmanager die past bij uw organisatie. Meer weten over Interimmanagement?

Uitzenden

Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Meer weten over Uitzenden?

Payrolling

Bij een payrollconstructie worden wij juridisch werkgever van uw medewerkers. Wij nemen dus al uw werknemers over en zorgen er vervolgens voor dat ze volgens uw afspraken met hen worden betaald. Meer weten over Payrolling?
Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.