Op zoek naar een baan?

 

‘Samen één doel: een arbeidsovereenkomst’

 

Zoekt u een interessante en inspirerende baan in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek of foodsector? Green People Recruitment biedt u uitstekende carrièreperspectieven bij toonaangevende agro- en foodbedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de agro- en foodbranche. Een aanbeveling bij bedrijven via ons, werkt vaak sneller en sterker dan een eigen sollicitatie.

 

Duurzame relatie
Een duurzame relatie opbouwen met al onze kandidaten staat bij ons voorop. We nemen de tijd om u te leren kennen en verdiepen ons in wat u belangrijk vindt. Zo kunnen wij u koppelen aan de perfecte job. Staat de vacature waar u naar zoekt niet op onze website? Schrijf u dan toch in. Is er op dit moment geen passende functie voor u vrij, dan gaan we proactief voor u op zoek.

 

Arbeidsovereenkomst
Samen met kandidaten die bij ons ingeschreven staan, hebben we één doel: een arbeidsovereenkomst in de agro- en foodbusiness. Daarom steken we veel energie in begeleiding van het hele proces. We bereiden u voor op het sollicitatiegesprek, we evalueren alle gesprekken met u en geven feedback op uw presentatie. Zo gaat u vol zelfvertrouwen op gesprek. Ontvangt u een aanbod voor een concrete functie? Dan controleren wij de arbeidsovereenkomst.
www.tempovertaler.nl

 

 

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.