Op zoek naar een baan?


‘Samen één doel: een arbeidsovereenkomst’

Ben jij op zoek naar een interessante en inspirerende baan in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek of foodsector? Green People Recruitment biedt jou uitstekende carrièreperspectieven bij toonaangevende agro- en foodbedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de agro- en foodbranche. Een aanbeveling bij bedrijven via ons, werkt vaak sneller en sterker dan een eigen sollicitatie.

Duurzame relatie
Een duurzame relatie opbouwen met al onze kandidaten staat bij ons voorop. We nemen de tijd om je te leren kennen en verdiepen ons in wat jij belangrijk vindt. Zo kunnen wij u koppelen aan de perfecte job. Staat de vacature waar je naar zoekt niet op onze website? Schrijf je dan toch in, wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen met ambitite! Heb jij een sterk CV en zien wij dat je een waardevolle professional bent? Dan gaan we proactief op zoek naar een baan die bij jou past!

Arbeidsovereenkomst
Samen met alle kandidaten die bij ons ingeschreven staan, hebben we één doel: een arbeidsovereenkomst in de agro- en foodbusiness. Dit bereiken we door in te zetten op onze kracht: kracht door specialisatie. Ons team van consultants heeft 50 jaar ervaring in werving & selectie, detachering en de uitzendbranche. Op een persoonlijk intakegesprek vertel je over jezelf en kom je meer te weten over de vacature waarop jij gesolliciteerd hebt. Daarnaast letten onze recruiters op jouw presentatie en geven je feedback op je goede en wat mindere punten. Zo zorgen wij ervoor dat je voorbereid en vol zelfvertrouwen je eerste sollicitatie ingaat!

 

Schrijf je nu in!


www.tempovertaler.nl

 

 

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.