Payrolling

Bij een payrollconstructie worden wij juridisch werkgever van jouw medewerkers. Wij nemen dus al je werknemers over en zorgen er vervolgens voor dat ze volgens jouw afspraken met hen worden betaald. Dit betekent dat er een hele administratieve last van je schouders valt. Als payrollorganisatie nemen wij alle administratieve zaken uit handen die komen kijken bij het in dienst nemen van personeel. Je werknemers blijven gewoon voor je werken, maar omdat wij het juridisch werkgeverschap dragen, kunnen wij alle administratieve zaken regelen.
Bij payrolling bieden wij werknemers een passend arbeidscontract aan en vervolgens melden wij ze aan bij instanties zoals de belastingdienst en het UWV. Hiernaast verzorgen wij als payrollorganisatie ook de pensioenopbouw, werknemersverzekeringen, salarisbetalingen, loonstrook en jaaropgaaf.

NEN 4400-1 keurmerk

Al meer dan 5 jaar heeft Green People Recruitment bewezen een betrouwbare werving en selectie partner te zijn binnen de agro en food sector. Veel van onze klanten maken hiernaast ook gebruik van onze uitzend en payroll mogelijkheden, kwaliteit en betrouwbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol. We vonden het daarom belangrijk onze bedrijfsprocessen eens kritisch te laten toetsen. Inmiddels kunnen we zeggen dat we deze keuring met vlag en wimpel hebben doorstaan en zijn we in het bezit van het NEN 4400-1 keurmerk.

Deze certificering wordt uitgegeven door de Stichting Normering Arbeid (SNA) en is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en voor (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. (Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan). Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. Tijdens de controle heeft Green People Recruitment bewezen aan alle eisen te voldoen. Hierdoor is het NEN 4400-1 keurmerk vanaf 30 september 2014 officieel in handen van Green People Recruitment.

Is payrolling iets voor jouw organisatie? Of wil je wat meer weten over de opties? Neem dan contact met ons op via  info@greenpeoplerecruitment.com of 077-3557245.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.