agrarische recruitment, recruitment agrarisch, recruitment agrarische sector

Het bureau voor agrarische recruitment!

Het lijkt erop dat het heden ten dage eenvoudig zou moeten zijn om het juiste personeel te vinden. Er zijn zoveel verschillende manieren om een vacature kenbaar te maken dat het wel een peulenschil zou moeten zijn, niet? Even een berichtje op Facebook zetten, een vacature op Werk.nl… Toch blijkt het in de praktijk vaak tegen te vallen om echt de juiste mensen te vinden. Als u een bedrijf heeft in de agrarische sector, dan raden we u aan om een bureau in te schakelen voor uw agrarische recruitment. Voor recruitment op agrarisch gebied is Green People Recruitment de aangewezen partij. Ons bureau werft voor u mensen met een diploma op MBO-, HBO- of academisch niveau.

Recruitment agrarische sector

De agrarische sector is een brede sector waar veel verschillende banen in te vinden zijn. Het is dan belangrijk dat u een werving en selectiebureau in de arm neemt dat weet van al deze verschillende functies. Een bureau waaraan u niet uit hoeft te leggen hoe belangrijk het is dat uw specialistische functie zo goed mogelijk wordt ingevuld. Voor agrarische recruitment door mensen die weten van de hoed en de rand neemt u contact op met Green People Recruitment. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van recruitment op agrarisch gebied. In die hoedanigheid hebben we al een groot aantal bedrijven samengebracht met de perfecte werkkrachten.

Alles over recruitment

Op onze website vindt u meer informatie over recruitment in agrarische sector en daarbuiten. Ons bureau heeft de mensen in dienst die gedreven op zoek gaan naar net die ene werknemer die een waardevolle toevoeging is aan uw personeel. Samen met u stellen we een profiel op, aan de hand waarvan we u aan de slag gaan met de werving en selectie. Als u hier meer over wil weten, dan vindt u uitgebreide informatie elders op onze website. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd met ons opnemen voor al uw vragen.
Uw contactpersoon
Jos van  Kleef
Contact mij via e-mail jvkleef@greenpeoplerecruitment.com
Mobiel: (06) 5479 5926
Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.