Referenties kandidaten

 

Danielle, Food Technoloog

Het werving- en selectieproces heb ik als zeer prettig ervaren. Het verliep allemaal razendsnel en het proces verliep in mijn ogen dan ook goed. De betrokkenheid en professionaliteit van de consultant heb ik ook als zeer prettig ervaren. Bij vragen kon ik altijd terecht en het contact voorafgaand aan een gesprek bij jullie opdrachtgever en de terugkoppeling heb ik als positief ervaren. Ik heb het idee gehad dat er met me meegeleefd en gedacht werd. Al met al ben ik dik tevreden en sta ik te kijken hoe snel en vlot alles gelopen is. Jullie hebben met mij meegedacht, boden een luisterend oor en hebben in ongeveer 3 weken tijd een nieuwe baan (die goed bevalt) voor me gevonden.

Bob, Area Sales Manager Food Ingredients

Ik heb het hele sollicitatie traject als prettig ervaren, met name de snelle terugkoppeling van de
gesprekken die er zijn geweest. De omschrijving van de functie en ook de werksfeer en omgeving
zoals jullie hadden beschreven in de vacature zijn ook daadwerkelijk zo.
Binnenkort kom ik nog even langs om jullie te bedanken.

Eric, Accountmanager Retail

Ik heb het hele proces als zeer positief ervaren. Na mijn inschrijving werd er meteen gereageerd voor een oriënterend gesprek waarna ik onmiddelijk werd voorgesteld. Daarna is het spreekwoordelijke balletje onmiddellijk gaan rollen.
De betrokkenheid en professionaliteit van de consultant was goed/groot. De vervolg afspraken die gemaakt moesten worden werden snel en correct gemaakt. Bij eventuele verschuivingen van de gemaakte afspraken werd ook hier snel op gereageerd.
Ik wil jullie alleen danken voor de goede inzet en afwikkeling.

Bart, Hoofd Financiële Administratie

Het werving- en selectieproces is bijzonder snel gegaan. Al 1 of 2 dagen nadat ik op de vacature had gereageerd, werd er contact met mij opgenomen. Ook het daadwerkelijke gesprek kon op korte termijn worden ingepland.
De betrokkenheid en professionaliteit van de consultant was zeer goed. Zodra er iets te melden viel over de voortgang werd er direct contact opgenomen met mij. Ook het gesprek met de consultant was zeer aangenaam. Als ik in mijn kennissenkring mensen naar jullie kan doorsturen zal ik dat zeker doen. Ga zo door en veel succes!

Rick, foodtechnoloog

Ik heb het selectieproces als zeer vriendelijk en open, maar ook als professioneel en efficiënt ervaren. Het persoonlijke gesprek bij jullie op kantoor vond ik erg leuk en ik had ook zeker het gevoel dat het een meerwaarde had boven een inschrijfformulier op een website; ik heb meer over mijn achtergrond, persoonlijke kwaliteiten en wensen kunnen vertellen dan op een andere manier. Ook erg het gevoel gehad dat er vanuit mijn perspectief gezocht werd naar een geschikte baan. Dat wil zeggen dat er gezocht werd naar een baan die aansluit op mijn wensen in plaats van andersom. Ik heb Green People Recruitment dan ook zeker aanbevolen aan mijn vrienden/kennissen die nog een baan zochten/zoeken, voor zover ze nog niet bekend waren met jullie bedrijf.

Bart, technical sales manager

Na een telefoontje met Green People Recruitment kon ik meteen dezelfde week al op gesprek komen. Mijn ervaring met dit soort bureaus was niet erg goed. Bij Green People Recruitment kreeg ik meteen een vertrouwd gevoel. Met name het contact met zowel Marco als Jos was zeer goed. Ze gaven me het gevoel dat ze mij kenden. Ze zijn goed op de hoogte van de bedrijven en personen die van belang zijn in onze sector. Het vinden van een baan was dus ook zo geregeld. Het bedrijf waar ik nu werkzaam ben sluit perfect aan op wie ik ben en wat ik graag doe. Al met al dus een goede keus.

Ruud, pluimvee-adviseur

Toen ik het niet meer naar mijn zin had bij mijn toenmalige werkgever en druk zoekende was naar een nieuwe baan, heb ik gedaan waar iedereen over roept: mijn CV op Nationale Vacaturebank gezet. Mijn verwachting van deze actie was niet zo hoog, dus ik was blij verrast toen ik binnen 48 uur een reactie van Green People Recruitment ontving. Ze hebben me warm gemaakt voor een baan in een hele andere sector. Ik kwam uit de food en zij zagen mij wel in de agro. Green People Recruitment heeft mij enthousiast gemaakt voor de vacature en mij perfect geïntroduceerd bij mijn inmiddels huidige werkgever. Inmiddels zit ik er bijna twee jaar en voel ik me als een kip op stok…., euhhhh als een vis in het water.
Ik ben nog steeds blij met de benadering en het prettige contact met Green People Recruitment.

Bastiaan, projectmanager internationale tuinbouw

Ik heb het hele werving- en selectieproces als zeer prettig en professioneel ervaren en inmiddels ook al een vriend naar jullie doorverwezen.

Koen, teeltmanager

Ik heb het hele traject ervaren als prettig, open en eerlijk. Daarnaast heb ik de betrokkenheid en inleving in mijn situatie als goed prettig en professioneel ervaren. Nog bedankt voor de vlaai ;-) maar één was wel te weinig…

Mark, area salesmanager Asia

Ik heb via Green People Recruitment een door omstandigheden tamelijk langdurig traject doorlopen. Het bedrijf waar de vacature openstond had namelijk lang nodig om bepaalde zaken intern geregeld te krijgen. Het klinkt weliswaar clichématig, maar het regelmatige persoonlijke contact met Marco tijdens dat traject gaf mij een goed gevoel. Het is een uiting van betrokkenheid die je in je gezamenlijke zoektocht naar een nieuwe baan graag ziet en het geeft je ook het gevoel dat je als kandidaat niet uit het oog verloren bent -ook als het allemaal even wat langer duurt dan verwacht (en gehoopt). Dat positieve gevoel werd nog eens versterkt toen ik snel een andere vacature kreeg aangeboden op het moment dat er geen ontwikkeling meer leek te zitten in de sollicitatieprocedure waarmee ik oorspronkelijk bezig was. En daar heb uiteindelijk ik mijn huidige baan aan te danken. Verbeterpunten kan ik zo snel niet verzinnen. Misschien zou ik wel iets te klagen weten te vinden als ik geen werk via jullie gevonden had, maar nu ik ben gewoon een tevreden klant.

Peter, bedrijfsadviseur rundvee

Ik heb de werkwijze als zeer positief ervaren. Betrokken, geïnteresseerd en meedenkend. Ik heb goed advies gekregen over de mogelijkheden en de punten waarop ik moet letten. Ook vooraf aan de sollicitatiegesprekken. Goede en snelle communicatie en vooral ook beetje informeel wat ik erg prettig vond.

Anneke, commercieel manager

Ik wil jullie graag informeren over hoe ik jullie werkzaamheden heb ervaren. Ik gaf destijds zelf aan dat ik graag met jou wilde spreken en dat is na enig aandringen ook gebeurd. Het was prettig dat je voor de functie die er later ontstond dit in een 2e gesprek op kantoor hebt toegelicht. Ik ben in elk geval blij met de inspanningen die jullie voor me hebben verricht en met de baan die ik via jullie heb gekregen!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.