Sales Manager Food Ingredients

Als Sales Manager Food Ingredients ben je verantwoordelijk voor de verkoop van functionele ingrediënten aan nationale en intenationale levensmiddelenbedrijven. Je kunt hierbij denken aan geur en smaakstoffen(flavours), maar ook aan enzymen of andere key ingredients. Het is een commerciële functie waarbij het onderhouden van bestaande relaties en het ontwikkelen van nieuwe contacten in de markt een groot gedeelte van je functie omhelst. Je werkt vaak met targets en commerciële doelstellingen. Hier staat vaak een beloningssysteem van bonussen tegenover.

‘Als Sales Manager Food Ingredients ben je verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten aan de industriële levensmiddelenfabrikanten’

Als Sales Manager ben je ondernemend, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je communicatief sterk en weet je mensen te enthousiasmeren. Als Sales Manager Food Ingredients heb je ervaring met industriële verkoop aan de voedingsmiddelen industrie. Een afgeronde HBO / WO opleiding in Food is een pré. Je beschikt namelijk over de juiste technologische kennis aan om de klant de juiste oplossing te kunnen bieden. Ook volg je continu de ontwikkelingen in de levensmiddelenindustrie.

De Sales Manager Food Ingredients kan een leidinggevende functie zijn waarbij je verantwoordelijk bent voor de afdeling Sales. Hierbij zal de Sales Manager ook vaak onderdeel uitmaken van het Management Team waarbij hij of zij verantwoordelijk is voor de verkoopactiviteiten van de organisatie. Voor veel vacatures van Sales Manager geldt echter dat de functie niet leidinggevend is. In dat geval staat de rol van Sales Manager meer gelijk aan die van accountmanager. De Sales Manager is dan verantwoordelijk voor zijn of haar eigen target.
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.