Sollicitatie & CV tips

Heeft u binnenkort een sollicitatiegesprek voor een functie in de agro- en foodsector? Een goede voorbereiding is het halve werk. Green People Recruitment krijgt dagelijks vele sollicitatiebrieven en CV’s te zien. Wij kunnen u als geen ander adviseren als het om solliciteren en een CV maken gaat. Heeft u vragen over solliciteren of een CV maken? Stel ze via Facebook of mail ons.

Sollicitatievragen

Geen sollicitatiegesprek is hetzelfde, maar toch zijn er vragen die vaker in gesprekken naar voren komen. Om uw zenuwen wat in bedwang te houden, kunt u onze sollicitatielijst doornemen om vooraf te bedenken wat voor antwoorden u zou kunnen geven.

Inlezen

Leest u zich zeker ook in over het bedrijf waar u op gesprek gaat. Welke producten of diensten bieden ze aan, wie zijn hun klanten, wie zijn de concurrenten?

Persoonlijke intake

Tijdens een persoonlijke intake wijzen wij u op uw sterke punten en verbeterpunten in uw presentatie en kijken wij naar hoe u over komt op een gesprekspartner. Zo kunt u zich goed voorbereiden op een sollicitatiegesprek.
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.