Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

Venlo
Weitere Details
Suchkriterien
 • Administrative
 • Sales
 • Limburg
 • HBO
 • WO
 • Vast
 • 36 - 40 uur

Functie omschrijving Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

De Nederlandse land- en tuinbouw heeft wereldwijd een vooraanstaande positie. In de agrarische sector vind je mensen die met hart en ziel bezig zijn met hun product. Meer dan 95% van de agrarische bedrijven zijn familiebedrijven. Bij familiebedrijven staat continuïteit van het bedrijf hoog in het vaandel. Bedrijfsontwikkeling, bedrijfsopvolging, wonen en familieverhoudingen, zijn domeinen die erg verweven zijn bij agrarische familiebedrijven.

Als Agrarisch Adviseur Familiebedrijven begeleidt je families en hun ondernemingen met uiteenlopende reguliere zaken, maar ook met zaken als opvolging en bedrijfsoverdracht. Je vervult een belangrijke rol in dit proces en je werkt nauw samen met een vast team aan experts om de cliënt van het juiste advies te voorzien. Zelf ben je de spin in het web en vind je het leuk om te werken voor familiebedrijven en de dynamiek die daarbij hoort.

Job Anforderungen

Je beschikt als Adviseur Familiebedrijven over een relevante fiscale achtergrond en je hebt ervaring op het gebied van familiebedrijven en de advisering daarvan. Onderwerpen waar je mee aan de slag gaat zijn: procesbegeleiding, samenwerking, bedrijfsopvolging, conflictbemiddeling, estate planning en financiële planning. Daarbij zit je vaak met de familie zelf aan tafel.

Je bent een prettige gesprekspartner en kunt goed omgaan met uitdagingen. Jij weet door jouw teamgeest en communicatieve vaardigheden mensen op een positieve manier te enthousiasmeren. Als Agrarisch Adviseur Familiebedrijven herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde fiscale opleiding op HBO of WO niveau;
 • Relevante werkervaring in de (agrarische) adviespraktijk;
 • Affiniteit met agrarische familiebedrijven;
 • Onafhankelijk procesbegeleider en beschikkend over een ‘rechte rug’;
 • Teamplayer die beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden;
 • Je werkt oplossingsgericht en beschikt over een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Unternehmensprofil

Arvalis staat bekend als de vraagbaak en adviespartner voor de agro-, feed- en foodsector op het gebied van bedrijfsadvies, ruimtelijke ontwikkeling, ontwerp- & bouwadvies, makelaardij, juridisch advies en projectmanagement. De afgelopen jaren is gebleken dat de diepgaande kennis, die de afgelopen jaren op deze gebieden is opgebouwd, ook goed bruikbaar is voor andere branches dan de agrarische. Daarom heeft Arvalis tegenwoordig naast agrarische adviseurs, ook makelaars in dienst die gespecialiseerd zijn in de verkoop en aankoop van particuliere woningen in het buitengebied. De adviseurs ruimtelijke ontwikkeling werken ook voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren in het buitengebied. Tenslotte heeft Arvalis enige jaren terug een tekenbureau overgenomen dat zich specialiseert in het ontwerp van particuliere woningen en bedrijfspanden. Daarom kom je tegenwoordig niet alleen stallen van Arvalis tegen, maar ook burgerwoningen en bedrijfspanden. Sinds 2018 werkt Arvalis samen met subsidieadviesbureau TRIAS om alle subsidiemogelijkheden voor haar klanten, optimaal te benutten.

Die Arbeitsbedingungen

Een uitdagende en dynamische functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele organisatie waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat. Een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kontaktinformationen

De werving en selectie procedure voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan Green People Recruitment. Heb je interesse in deze functie, stuur dan je CV met motivatie naar rvdcoelen@greenpeoplerecruitment.com of solliciteer via onze website.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick van der Coelen op bovenstaand mailadres of telefonisch op 077-3557245 of 06-19000955.

Ort

Venlo

Datum veröffentlichen

29.03.2024

Kontaktperson

Rick van der Coelen

Green People Recruitment B.V. verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.