Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Reageer nu!

Functie omschrijving Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

De Nederlandse land- en tuinbouw hebben wereldwijd een vooraanstaande positie. In de agrarische sector vind je mensen die met hart en ziel bezig zijn met hun product. Met visie en gedrevenheid werken zij aan hun idealen. Soms kunnen ze dat zelf, soms hebben ze daar hulp bij nodig. Dan zijn de adviseurs van Arvalis er voor ze. Arvalis is namelijk een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon.

Wil jij ook sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies écht een verschil maken? Dan ontmoeten we je graag. Voor de vestiging van Arvalis in Roermond zijn wij namelijk op zoeken naar een:

Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Als adviseur ruimtelijke ordening en milieu begeleid je ondernemers en ondersteun je hen in het realiseren van hun ambities en plannen. Je beoordeelt ruimtelijke ontwikkelingen op kansen en bedreigingen, begeleidt en adviseert onze klanten in het aanvragen van vergunningen, activiteitenbesluiten, bestemmingsplannen en andere voorkomende werkzaamheden. In deze veelzijdige functie is veel ruimte voor eigen initiatief.

Job Anforderungen

We zoeken een adviseur die weet wat er speelt in de agrarische sector en zich goed kan verplaatsen in ondernemers in het buitengebied. Heb jij kennis en ervaring of interesse in ruimtelijke ordening en milieu en beschik je daarnaast over de volgende elementen:

 • Een HBO-diploma (HAS, HEAO, HBO-MER, planologische- of juridische opleiding);
 • Relevante vakinhoudelijke kennis en ervaring stellen we op prijs;
 • Kennis en interesse in de (intensieve) veehouderij stellen we op prijs;
 • Zelfstandig en proactief;
 • Teamplayer en beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden;
 • Je werkt oplossingsgericht, en beschikt over een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Unternehmensprofil

Arvalis staat bekend als de vraagbaak en adviespartner voor de agro-, feed- en foodsector op het gebied van bedrijfsadvies, ruimtelijke ontwikkeling, ontwerp- & bouwadvies, makelaardij, juridisch advies en projectmanagement. De afgelopen jaren is gebleken dat de diepgaande kennis, die de afgelopen jaren op deze gebieden is opgebouwd, ook goed bruikbaar is voor andere branches dan de agrarische. Daarom heeft Arvalis tegenwoordig naast agrarische adviseurs, ook makelaars in dienst die gespecialiseerd zijn in de verkoop en aankoop van particuliere woningen in het buitengebied. De adviseurs ruimtelijke ontwikkeling werken ook voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren in het buitengebied. Tenslotte heeft Arvalis enige jaren terug een tekenbureau overgenomen dat zich specialiseert in het ontwerp van particuliere woningen en bedrijfspanden. Daarom kom je tegenwoordig niet alleen stallen van Arvalis tegen, maar ook burgerwoningen en bedrijfspanden. Sinds 2018 werkt Arvalis samen met subsidieadviesbureau TRIAS om alle subsidiemogelijkheden voor haar klanten, optimaal te benutten.

Die Arbeitsbedingungen

Een uitdagende en dynamische functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele organisatie waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat. Een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kontaktinformationen

Deze werving en selectie is uitbesteed aan Green People Recruitment. Voor vragen kun je contact opnemen met Marco Janssen op 06-24918221. Stuur je cv met een korte motivatie naar mjanssen@greenpeoplerecruitment.com of solliciteer via onze website!

Ort

Roermond

Datum veröffentlichen

31.07.2021

Kontaktperson

Marco Janssen

Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu Terug naar zoekresultaten
Medewerkers
Marco Janssen
Handy: (06) 2491 8221
Weitere Details
Suchkriterien
Vakgebied
 • Administratief
 • Commercieel
Regio
 • Limburg
 • Noord Brabant
Opleidingsniveau
 • HBO
 • WO
Dienstverband
 • Vast
Aantal uren
 • 36 - 40 uur
Meest recente vacatures
inDordrecht
certificate
© Copyright 2021 Green People Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
Leave us a messageWe're available to help you
Consultant

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.