Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming

Vast
Venlo
Weitere Details
Suchkriterien
  • Administrative
  • Sales
  • Limburg
  • MBO
  • HBO
  • Vast
  • 36 - 40 uur

Wat ga je doen als Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming

Als Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming ondersteun jij de (Senior) Subsidieadviseurs bij het aanvragen van verschillende subsidieregelingen in de land- en tuinbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootste subsidieregeling GMO groenten en fruit. Ze adviseren de klanten bij het ontplooien van activiteiten op het gebied van milieu, kwaliteit, biologische productie, energiebesparing, promotie en innovatie. Dit alles met als doel om hun klanten te laten groeien en verduurzamen.

Als Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming ben je verantwoordelijk voor ondersteuning bij de aanvraag en uitvoering van verschillende subsidieregelingen. Je werkt mee op de afdeling Subsidieadvies, maakt analyses, bereidt rapportages voor en ondersteunt bij het schrijven van de subsidieaanvragen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, bijt jij je helemaal vast in de verschillende regelgevingen. Je bent niet bang voor klantcontact en informeert de klant graag over de nodige vereisten vanuit de regelgeving. Dit alles doe je nauwkeurig, ook onder tijdsdruk.

Je bent een fijne collega, je begrijpt de kracht van samenwerken en zet de klant altijd centraal. Je neemt beslissingen, anticipeert op onverwachte gebeurtenissen en signaleert uitzonderingen. Meestal heb je aan een half woord genoeg. Maar kordaat als je bent, stel je ook alle vragen die jou verder helpen. Bij gebleken geschiktheid kan de functie op termijn worden uitgebreid naar een bredere adviserende rol.

Job Anforderungen

Je bent in het bezit van minimaal een Mbo4-diploma met daarbij enkele jaren werkervaring in een relevante functie. Hbo-schoolverlaters nodigen wij ook uit om te solliciteren. Affiniteit met de agrarische sector is een pre.

Unternehmensprofil

Onze opdrachtgever is een groot accountantskantoor met meerdere vestigingen.

Die Arbeitsbedingungen

  • Prima basissalaris;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Kontaktinformationen

Deze vacature is uitbesteed aan Green People Recruitment. Ben jij de een startende HBOer met een afgeronde HAS opleiding dan komen we heel graag met je in contact. Solliciteer dan nu via de website of neem contact op met Maartje Ghielen via 077-3557245 of mghielen@greenpeoplerecruitment.com.

Ort

Venlo

Datum veröffentlichen

11.05.2023

Kontaktperson

M Ghielen

Green People Recruitment B.V. verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.