Medewerker landbouwdesk

Reageer nu!
Nederweert
Weitere Details
Suchkriterien
  • Livestock farming
  • Administrative
  • Sales
  • Limburg
  • MBO
  • Vast
  • 32 - 36 uur
  • 36 - 40 uur
  • 38 uur
  • 40 uur

Lintjeshof, dé plek voor jou!

Wil jij graag werken bij een innovatieve en resultaatgerichte dierenartsenpraktijk die zich richt op gezondheidsoplossingen in de varkens-, geiten- en rundveehouderij? Dan is Lintjeshof dé plek voor jou! Voor Lintjeshof zoeken we naar een ambitieuze, flexibele en klantgerichte medewerker landbouwdesk die het team komt versterken.

Wat ga je doen?
Als landbouwdesk medewerker ga jij samenwerken in een gedreven team van collega's om de klanten en dierenartsen te ondersteunen bij het verwerken van inkomende orders en het afhandelen van administratieve taken. Dit betekent dat jij een belangrijke rol speelt in het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties.
Aan de order kant ga jij aan de slag met het verwerken van orders in het praktijkmanagementsysteem. Of het nu telefonisch, per mail of via de dierenarts binnenkomt, jij zorgt ervoor dat alles correct en efficiënt wordt afgehandeld. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten bij spoedvragen en het plannen van bezoeken van de dierenarts.
Aan de support kant ben jij degene die de dierenartsen ondersteunt bij hun administratieve taken, in contact staat met verschillende instanties, audits begeleidt en klanten te woord staat bij administratieve vragen. Jij houdt het overzicht en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Job Anforderungen

Bij Lintjeshof zoeken ze een teamspeler zoals jij! Je bent gewend om binnen een team te werken en vindt het heerlijk om nauw samen te werken met je collega's. Jij bent iemand die altijd positief en energiek is en dit ook uitstraalt naar klanten en collega's. Door jouw snelheid en adequaatheid ben jij de persoon die direct kan handelen in elke situatie. Bovendien weet jij precies hoe je zaken moet prioriteren, zodat alles op tijd en efficiënt wordt afgehandeld. Met jouw afgeronde mbo-opleiding ben je helemaal klaar voor deze uitdagende functie. En last but not least, jouw beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend. Klaar om deel uit te maken van dit dynamische team en bij te dragen aan de groei van het bedrijf? Solliciteer nu en maak de eerste stap naar een nieuwe, opwindende baan!

Unternehmensprofil

Lintjeshof is een innovatieve en internationale dierenartsenpraktijk voor resultaatgerichte veehouders in Nederland, België en Duitsland. Lintjeshof is een onderdeel van LH Vet Group. Voor meer informatie zie de bedrijfsfilm op www.lintjeshof.com. Bij Lintjeshof heerst een hands-on cultuur, wordt open gecommuniceerd en staan ze bekend om de korte communicatielijnen. Kwaliteit en service zijn belangrijke pijlers in de organisatie.

Die Arbeitsbedingungen

Bij Lintjeshof vind je meer dan alleen een baan, ze bieden je de kans om deel uit te maken van een groeiende en innovatieve organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen en je talenten kunt ontplooien. Ze zijn op zoek naar iemand die 32-40 uur per week beschikbaar is, maar als jij andere uren in gedachten hebt, gaan ze daarover graag met je in gesprek. Flexibiliteit is immers een van hun kernwaarden. Bovendien bieden ze uitstekende arbeidsvoorwaarden met een vast fulltime salaris tussen de € 2.750,- en € 3.250,- bruto per maand en kun je rekenen op goede begeleiding en trainingen om jouw vaardigheden te verbeteren.

Kontaktinformationen

Heb je interesse? Aarzel dan niet en stuur jouw CV en motivatie naar mjanssen@greenpeoplerecruitment.com ter attentie van Marco Janssen. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te ontmoeten!

Ort

Nederweert

Datum veröffentlichen

17.03.2023

Kontaktperson

Marco Janssen