QSHE Officer

Top Job!
Helmond
Weitere Details
Suchkriterien
 • Quality
 • Noord Brabant
 • Limburg
 • Gelderland
 • HBO
 • WO
 • Vast
 • 38 uur

Wat ga je doen als QSHE Officer?

Als QSHE Officer ontwikkel, implementeer en borg je het beleid rondom kwaliteit, veiligheid, milieu en gezondheid voor twee van de vier plants van vanRijsingengreen.

Je zorgt ervoor dat de kwaliteitsborging (zowel gericht op proces als product) voldoet aan de eisen, die gesteld zijn door zowel de toeleveranciers als klanten binnen de organisatie om zo het kwaliteitsimago in de markt te blijven waarborgen. Naast de waarborging voor de verbeterprocessen ten aan zien van kwaliteit, heb je ook een spilfunctie voor veiligheid-, milieu- en gezondheids-vraagstukken.

Als QSHE Officer onderhoud en implementeer je het voedselveiligheidssysteem. Je neemt deel, begeleid en ondersteunt bij de diverse audits door certificerende instelling(en), klanten en derde partijen. Alsook het uitvoeren en begeleiden van interne audits binnen de organisatie. Hiernaast houd je het kwaliteitshandboek en andere interne procedures up-to-date en onderhoud je contact met de klant bij vragen of eventuele klachten. Uiteraard doe je verbetervoorstellen. Ook bewaak je de hygiëne, orde en netheid van de plants.

Door de nauwe samenwerking met de andere QSHE-medewerkers binnen vanRijsingengreen werk je continu samen aan de verbeterprocessen voor de borging van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid binnen onze organisatie.

Je rapporteert aan de QSHE-manager.

Job Anforderungen

In alles wat je doet staat bewustzijn voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu voorop. Met jouw stijlflexibiliteit, overtuigende en communicatieve vaardigheden draag je dit ook uit binnen de organisatie. Je bent continu scherp op verbeteringen, om zo optimale resultaten te behalen. Je bent proactief, daadkrachtig en besluitvaardig. Uiteraard ga je nauwkeurig en gestructureerd te werk.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde Hbo- opleiding in de richting Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Minimaal 2 à 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Kennis over en ervaring met het opzetten en implementeren van SHE programma’s, SHE management systemen en risicobeheersing in productieomgevingen is een pre;
 • Actuele kennis van relevante wetgeving en kwaliteitssystemen zoals IFS/BRC/QS/Skal/PlanetProof;
 • Kennis, ervaring of vergaande interesse in de food sector is een must;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Unternehmensprofil

vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten. Hun bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren ze geen verspilling. Ze gebruiken alle delen van groenten. Ze bewaken, hergebruiken en versterken hun natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

vanRijsingengreen bestaat uit vier divisies, die zich bezighouden met vollegrondsgroente.

Source zaait en oogst de groente in nauwe samenwerking met circa 400 telers in Nederland, Duitsland en Frankrijk, die zijn aangesloten bij de Telersvereniging De Schakel. Groenten die ze niet zelf telen, kopen ze direct bij de bron of bij gerenommeerde groothandelaren in de AGF-sector.

Carrot Concepts verwerkt en verpakt bewerkte wortelen en wortelproducten voor de Retailmarkt en Industrie en is marktleider in Europa.

Freshservice schilt, snijdt en verpakt verse groente voor de voedingsindustrie. Ze leveren ze op maat gemaakt om verder te verwerken in salades, groentemixen, maaltijden, sauzen en soepen. Kwaliteit is hun grootste goed. Freshservice gaat waar mogelijk voor zero waste, optimale waarde uit de keten van grond tot mond.

Ingredients creëert nieuwe toepassingen van groenten en groente reststromen van onze andere divisies. Ingredients produceert sappen, concentraten, vezels, eiwitten en voedings- en kleurstoffen voor de food & beverage industrie. Met hun diepgaande kennis van groenten (van teelt tot inhoudsstoffen) transformeren zij groenten tot nieuwe toepassingen. Ingredients benut groenten tot de laatste druppel of vezel.

Die Arbeitsbedingungen

Een uitdagende functie met veel vrijheid, waarin je jouw passie voor food kwijt kunt! Je gaat werken in een bedrijf met een no-nonsense, ambitieuze werkomgeving en korte communicatielijnen. vanRijsingengreen is een kennisorganisatie waar innovatie en duurzaam ondernemen centraal staan. De volgende kernwaarden typeren vanRijsingengreen: langdurige loyale relaties met alle belanghebbenden, deskundig en ultra nieuwsgierig naar groente, transparant en no waste.

Wat bieden ze verder:

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar, die bij wederzijds goedvinden daarna meteen wordt omgezet in een vast contract. vanRijsingengreen gaat voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een collega voor langere tijd;
 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals opleidingen en trainingen via o.a. hun online leerplatform;
 • Gezondheid: regelmatig gratis soep, groente en fruit in de kantines;
 • Een actieve, gezellige personeelsvereniging;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • De mogelijkheid om, bij een vast dienstverband, een (elektrische) fiets te leasen.

Kontaktinformationen

Ben jij de QSHE Officer die we zoeken? Solliciteer dan nu via onze website of stuur een mail naar paarts@greenpeoplerecruitment.com. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Perrin Aarts via 077-355 7245 of 06-2875 9828. Deze vacature is exclusief uitbesteed aan Green People Recruitment.

Ort

Helmond

Datum veröffentlichen

12.02.2024

Kontaktperson

Perrin Aarts

Green People Recruitment B.V. verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.