Verkoopadviseur Boomkwekerij

Nieuw
Lottum
Weitere Details
Suchkriterien

Functie omschrijving Verkoopadviseur Boomkwekerij

In deze functie bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit:
  • Verkopen van kwekerijbenodigdheden in de sector;
  • Acquisitie;
  • Adviseren van boomkwekers;
  • Onderhouden van relaties.
Een werkdag bestaat grotendeels uit het bezoeken met een commerciële inslag van boomkwekerijen in Zuid-Nederland. Tijdens de bedrijfsbezoeken dient het productassortiment van Vitelia Agrocultuur als basis om klanten te adviseren over de meest optimale teelt en het gebruik van diverse kwekerijbenodigdheden.
Je hebt contact met zowel bestaande klanten als prospects en ziet het als een uitdaging om je netwerk te vergroten met als doel het binnenhalen van nieuwe klanten. Je gaat recht op je doel af en bent resultaatgericht.

Job Anforderungen

Goede communicatieve en commerciële vaardigheden zijn onmisbaar in deze functie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega met een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting een plant of agro gerelateerde opleiding. Is dit laatste (nog) niet het geval, maar spreekt de functie je aan? Neem dan zeker contact op! Ervaring in de sector is een pré, maar ook een schoolverlater past prima in deze functie.
We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent om de kennis van de boomkwekerijsector je eigen te maken. Goede communicatieve en commerciële vaardigheden zijn onmisbaar in deze functie.

Unternehmensprofil

Bij Vitelia Agrocultuur kom je terecht in een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. We zijn een enthousiast team met veel kennis in huis en passie voor de sector.

Die Arbeitsbedingungen

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met daarbij ook een breed pakket aan goede secundaire voorwaarden (o.a. leaseauto en een premievrije pensioenregeling).

Kontaktinformationen

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie en wil je meer weten? Bel dan met Marco Janssen op 077-3557245. Reageren kan via de website of stuur een sollicitatie naar mjanssen@greenpeoplerecruitment.com.

Ort

Lottum

Datum veröffentlichen

16.02.2022

Kontaktperson

Marco Janssen