Tuinbouw kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRSG14447
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: Commercieel Manager – Marketing Manager
Opleidingen:
*HAS
* MBO

Geboren en getogen op een boerenbedrijf en vervolgens de AGF-sector ingegaan. Ze heeft vervolgens verschillende commerciële functies bekleed binnen de sector en kent het spel van A tot Z en heeft daarnaast veel praktische kennis waardoor ze de taal van haar klanten/leveranciers spreekt. Ze is organisatorisch, door de brede ervaring (qua functies) heeft ze het voordeel dat ze weet wat er speelt in de markt, het bedrijf en bij de leveranciers. Het is een zeer gedreven kandidaat die met veel passie over het werk vertelt. De kandidaat beschikt over een creatieve geest en ziet overal kansen/mogelijkheden.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14447

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG14576
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Logistiek Manager
Opleidingen:
*HBO Commerciële Economie

Een kandidaat met veel kennis en ervaring in de logistiek in combinatie met de food business. Hij is doorgegroeid vanuit supermarkt manager naar een commerciële rol maar uiteindelijk merkte hij dat een rol ‘achter de schermen’ meer bij hem past. Hij is geen commerciële tijger maar iemand die graag zaken oplost en structuur brengt aan de processen. Hij is in staat om problemen op te lossen en vooral te voorkomen door te kijken naar de werkwijze. Het is een loyale en gestructureerde man met een duidelijke manier van communiceren die open staat voor een nieuwe uitdaging.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14576

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ4251
Geslacht: Man
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: tuinbouw
Opleidingen: MBO

Een rustig maar wel gedreven persoonlijkheid. Hij voelt zich betrokken bij een bedrijf, heeft ervaring met leidinggeven, maar kan ook prima in een uitvoerende rol functioneren. Zoekt een leuke baan waar afwisseling en continuiteit in zit en met een team kan samenwerken. Hij vindt het belangrijk dat er open en eerlijk gecommuniceerd wordt. Is gewend hard te werken, weet overzicht te houden, kan snel inspelen op veranderingen, kan omgaan met extra werkzaamheden en werkpieken in seizoenen.

Meer weten over deze gemotiveerde kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ4251

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRMT9267
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Teelt / biologie
Opleidingen: HAS Toegepaste Biologie

Een jonge vrouw die net afgestudeerd is en graag wil starten in een functie binnen de tuinbouw waarin ze de teelt verder kan leren kennen en haar theoretische kennis kan toepassen in de praktijk. Ze is praktisch ingesteld en heeft een hands-on mentaliteit. Is positief, toont initiatief en heeft oog voor detail. Kortom, zoekt een interessante startersfunctie binnen de teelt, waarin ze zich kan door ontwikkelen.

Meer weten over deze starter op HBO niveau? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMT9267

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRSN3809
Geslacht: Man
Leeftijd: 30-35
Vakgebied: boom- en sierteelt
Opleidingen: MBO

Een enthousiaste en communicatieve jonge kandidaat die vanaf 2009 actief is in de sector en ruime ervaring heeft opgedaan met teelt, gewasbescherming, watergift, registratie en het aansturen van medewerkers. Heeft zowel interessante werkervaring in de boomkwekerij als tuinbouwsector opgedaan. Zoekt een leuke uitdaging binnen de boom- of sierteelt.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSN3809

Meer kandidaten?

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.