Tuinbouw kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ13451
Geslacht: man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: organisatie, verkoop, open teelt
Opleiding: HBO Marketing Management

Ondernemer met ruime verkoop en marketing ervaring in diverse producten. Zoekt een interessante uitdagende functie waarbij hij een centrale rol kan vervullen. Dit kan een commerciële rol zijn, maar ook op het verbeteren van structuren of organisatie. Bij voorkeur in de groene sector. Door zijn brede achtergrond heeft hij aangetoond om snel nieuwe verantwoordelijkheden met succes op te kunnen pakken. Is communicatief sterk met een prettige persoonlijkheid, gericht op samenwerken.

Wilt u graag in contact komen met deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ13451.

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRMJ5697
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Sales en Verkoop binnendienst
Opleiding: Atheneum en Nima A 

Een gedreven communicatieve dame, met ruime commerciële ervaring in AGF en vers. Kan goed organiseren en structuur aanbrengen. Spreekt Duits en Engels goed, Italiaans en Frans redelijk. Zoekt een uitdagende commerciële (binnendienst)functie in AGF of sierteelt.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ5697.

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ10661
Geslacht: man
Leeftijd: 50-55
Specialisatie: verkoop binnendienst
Opleiding: Middelbare Tuinbouwschool

Enthousiaste, organisatorisch sterke kandidaat met brede ervaring in AGF sector als kwaliteitscontroleur, inkoper en commercieel medewerker binnen/buitendienst zoekt een nieuwe uitdaging in de tuinbouw. Ziet mogelijkheden binnen logistiek, inkoop, verkoop binnendienst of een organisatorische rol.

Is dit de kandidaat die past binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ10661

Kandidaat 4

Referentienummer: CGRMJ4103
Geslacht: man
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: zaadbehandeling, vollegrond groente
Opleiding Universitair ( BSc en MSc)

Hij is een zoon van een vollegronds groentekweker. Hij heeft een universitaire studie gedaan en weet dit goed te combineren met een praktische aanpak en houding. Wil graag een combinatie van: klanten, markt in, contact met anderen, samenwerken zowel intern als extern. Kan een salesfunctie zijn, maar is niet de harde verkoper. Denkt ook aan vollegronds teeltspecialist, productmanager of afdelingsleider/coördinator


Bent u geïnteresseerd in deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ4103.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRMJ856985
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Marketingcommunicatie / planner
Opleidingen:
* HBO Communicatie

Een zeer spontane jongemeid die zich graag bezig houdt met plannen, organiseren en de marketing - communicatie rondom de projecten/evenementen. Ze heeft een enorm doorzettingsvermogen en al 3 jaar werkervaring in het werkveld. Ze komt het best tot haar recht in een informele organisatie waar ze zich verder kan ontwikkelen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : CGRMJ856985

Meer kandidaten?

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Meest recente vacatures
inPanningen
inNederland
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditites
OTYS Recruiting Technology