Tuinbouw kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ14511
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 40-45.
Vakgebied: Marketing en Sales
Opleidingen: HAS en WUR

Deze kandidaat heeft ervaring opgedaan binnen een familiebedrijf in de AGF in verschillende commerciële functies. Ze is een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid, spontaan, slim en commercieel. Ze heeft een stevige opleiding gedaan en houdt ervan om hand-on aan de slag te gaan, bij voorkeur in een team van gedreven medewerkers. Haar specialisatie is marketing, sterk sales gedreven. Nu zoekt ze de verdieping en is toe aan een volgende stap.
Ze zou graag 4 dagen per week een leuke uitdaging aangaan, waarin ze een bijdrage leveren aan de groei van een organisatie.

Bent u op zoek naar een kandidaat met dit interessante profiel? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : CGRMJ14511

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CEXME3803
Geslacht: Man
Leeftijd: 30-35
Vakgebied: Marketing Specialist
Opleidingen: BsC Commercieel & Strategisch Marketing Management

Tijdens zijn eerste werkervaring op Hbo-niveau is deze kandidaat de wensen van klanten gaan vertalen naar een webshop en heeft zo kennis en kunde van E-Commerce vergaard. Zijn meest relevante ervaring heeft hij echter daarna als Assistent Marketing Manager opgedaan. Hij was in zijn rol verantwoordelijk voor de gehele BeNeLux en heeft nieuwe producten geïntroduceerd middels een gedegen marktonderzoek. Hij is op zoek naar een baan waarin hij bedrijfsbreed verantwoordelijk is voor marketing gerelateerde projecten. Dit in een B2B omgeving waar hij op strategisch niveau kan meedenken. Zijn ambitie is om door te groeien tot een leidinggevende rol.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CEXME3803.

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRSG13414
Geslacht: Man
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: tuinbouw: teelt en advies
Opleiding: MBO/HBO

Hij heeft ervaringen als teamleider, teeltadviseur en als projectleider in proeven en projecten. Is een specialist in gewasbescherming en keurmerken. Als persoon is hij te omschrijven als proactief, zelfstandig werkend, enthousiast en positief. Zoekt een positie in de tuinbouw waar hij zijn opgedane kennis kan toepassen, bij voorkeur binnen een team van collega’s.

Meer weten over deze gemotiveerde kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG13414 .

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRE16131
Geslacht: Man
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: commercieel
Opleiding MBO-Detailhandel

Ervaren in- en verkoper van bloemen en planten zoekt een leuke inkoop, verkoop, sourcing, relatiebeheer functie in de (inter)nationale sierteelt en/of groothandel. Heeft royale kennis van kwekers, handels bedrijven en Franse retail en groothandel. Hij is hands-on, gedreven, kent en begrijpt de sector. Mogelijkheden ziet hij zeker ook bij toeleveranciers aan de tuinbouw.

Meer weten over deze sales georiënteerde kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE16131.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRSG14918
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50.
Vakgebied: kwaliteit en productie
Opleidingen: HBO niveau

Zijn kennis en ervaring richten zich met name op R&D en Business Development. Heeft zich in de praktijk doorontwikkeld en opgewerkt naar HBO werk- en denkniveau. Als persoon is hij te omschrijven als analytisch, heeft een heldere mening, kan goed luisteren, is een doelgerichte harde werker. Hij kijkt uit naar een baan met inhoud en verantwoordelijkheden. Heeft zowel ervaring in de agri sector als de tuinbouw, met brede interesses en een hands-on mentaliteit.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14918.

Meer kandidaten?

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.