Tuinbouw kandidaten

Kandidaat 1

Referentienummer: CGRMJ7087
Geslacht: Man
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Account/salesmanager sierteelt en boomkwekerij producten
Opleiding: MBO

Een betrokken salesmanager, met ruime ervaring en netwerk in de sector. Zoekt een interessante functie op het gebied van verkoop, relatiebeheer of (teelt)advisering binnen de agrarische sector in Zuid Nederland. Kan binnen sierteelt of vollegrond zijn, maar kan ook gericht zijn op bodem en meststoffen. Is per direct beschikbaar.

Meer weten over deze commerciële kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ7087.

Kandidaat 2

Referentienummer: CGRPA20800
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: Beginnend veredelaar
Opleidingen: Agricultural engineering (HBO)

Deze dame is geboren en getogen in Hongarije en heeft daar de opleiding Agricultural Engineer gevolgd. Op het gebied van veredeling heeft ze via veldbezoeken het een en ander geleerd, maar geen praktijkervaring zelf opgedaan. Wel heeft ze ervaring qua teelt in een vollegrond productiebedrijf, waarbij ze onder andere met rogge en maïs werkte .In haar huidige werk is de voertaal Engels, maar spreekt ze ook regelmatig Nederlands Ze communiceert op een duidelijke, fijne manier. Nu haar Nederlands zich ontwikkelt heeft, wilt ze graag weer terug een baan vinden in de agrarische sector. Haar ambitie is om een onderzoeksfunctie in de tuinbouw te beoefenen, maar ze snapt dat ze daar eventueel onderaan voor aan moet beginnen. Momenteel doet ze ook vrijwilligerswerk in bodemonderzoek. Deze kandidate is een leergierige, nauwkeurige, analytische, gemotiveerde dame die goed is in omgang met mensen. Ze kan zowel zelfstandig als in teamverband uit de voeten.

Meer weten over deze leergierige kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA20525.

Kandidaat 3

Referentienummer: CGRCA1669
Geslacht: Man
Leeftijd: 55-60
Vakgebied: Meewerkend Voorman 
Opleidingen: MBO

Kandidaat is een praktisch ingestelde hard werkende man, die gewend is om grote groepen Poolse medewerkers aan te sturen en zelf actief mee te werken. Hij spreekt naast Nederlands, Engels en Duits ook Pools. Hij is zeer gedreven en breed inzetbaar. Zoekt een leuke nieuwe uitdaging binnen een glastuinbouwbedrijf in Noord Limburg.

Meer weten over deze gemotiveerde kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRCA1669

Kandidaat 4

Referentienummer: CGRMJ20624
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Plantveredeling en Bioinformatics
Opleidingen: Master Plant Sciences

Vanaf haar middelbare school heeft biologie haar interesse. Na haar VWO is ze naar Wageningen gegaan, waar ze na haar Bsc  gekozen heeft voor plantwetenschappen met specialisatie veredeling. Ze is een onderzoek type, die graag de diepte van de thema’s opzoekt. Heeft tijdens haar stages en opleiding ervaren dat ze zowel in teamverband als zelfstandig goed kan werken. Ze is flexibel waar ze gaat werken, want daar kan ze haar woonomgeving op aanpassen. Haar voorkeur gaat niet uit naar een volledige teelt gerichte functie omdat verdeling haar grootste interesse heeft.

Meer weten over deze goed opgeleide starter? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ20624.

Kandidaat 5

Referentienummer: CGRE 20828
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Projectmanagement binnen grootschalige glastuinbouw
Opleidingen: HBO

Hij heeft langdurig gewerkt bij een grootschalig glastuinbouwbedrijf waarbij hij zich richtte op o.a. op wet- en regelgeving/vergunningen, marketing en corporate communicatie en energiebeheer
Het is een communicatieve vent met veel kennis van en interesse in de tuinbouwsector met een breed netwerk. Hij is meer een generalist, heeft ervaring met projectmatig werken, innovaties en teeltmethodes in de glastuinbouw, het geven van rondleidingen, aanwezigheid op beurzen. Hij zoekt een leuke nieuwe uitdaging in het Westen van het land.

Meer weten over deze breed inzetbare kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRE 20828.

Kandidaat 6

Referentienummer: CGRMJ5061 
Geslacht: Man
Leeftijd: 55-60
Vakgebied: Teeltmanager internationaal
Opleidingen: HBO-niveau

Een ervaren teeltmanager, die zowel teettechnisch als organisatorisch in staat is grote glastuinbouwlocaties in binnen en buitenland op te zetten en te managen. Heeft ervaring opgedaan in Nederland en de laatste 7 jaar actief in het buitenland (o.a. China en Armenie). Is gespecialiseerd in tomaten, komkommers, sla en aardbeien. Is bekend met de grotere klimaatcomputersystemen zoals Priva, Hoogendoorn, AEM en Hortimax. Zoekt een leuke nieuwe uitdaging, kan zowel in Nederland als in het buiteland zijn.

Meer weten over deze internationale teeltmanager? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ5061.

Kandidaat 7

Referentienummer: CEXTB3057
Geslacht: Man
Leeftijd: 35 – 40 jaar
Vakgebied: (Assistent) Financieel Controller 
Opleidingen: 
- Hbo Internationale Bedrijfseconomie 

Deze nauwkeurige kandidaat met agrarische roots heeft zich enkele jaren als rechterhand van een Financieel Manager opgewerkt en de fijne kneepjes van het vak geleerd. Hij is rustig, sociaal en krijgt energie door het contact met collega’s. Hij ambieert een rol waar hij met tevredenheid zijn dagelijkse werk kan afronden. Dat doet hij liever als uitvoerende dan als leidinggevende, al heeft hij daar wel ervaring in.  

Meer weten over deze secure kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CEXTB3057.

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inomgeving Veghel
inHelmond
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.