Tuinbouw kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: 00023799
Geslacht: man
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Toegepaste biologie/plantwetenschappen
Opleidingen: HBO en Master

Kandidaat heeft na zijn HBO een Master gevolgd. Wil graag in een adviserende rol brede ervaring opdoen. Kijkt naar bedrijven in Zuid Nederland binnen de agrarische sector, grond en substraten, gewasbescherming etc. Reizen mag ook, maar graag maximaal 20%. Leuke enthousiaste en communicatieve starter, die beschikbaar is vanaf zomer 2020.

Bent u op zoek naar een jonge enthousiaste vent met dit interessante profiel? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : 00023799

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRPA17900
Geslacht: Man
Leeftijd: (40-45)
Vakgebied: Productiemanager
Opleidingen:
* HBO Bedrijfskunde & Agribusiness

Met een achtergrond in de Tuinbouw is deze kandidaat de voedselverwerkende industrie ingerold. Het toevoegen van waarde en het verbeteren van mensen en processen is een passie die hij bij verschillende bedrijven al heeft waargemaakt. Hij is een doener, weet wat hard werken is en een verbinder. Hij zoekt een professioneel bedrijf dat hem de ruimte biedt om verbeteringen door te voeren, het liefst met de LEAN-filosofie.

Meer weten over deze enthousiaste kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA17900.

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRPA17166
Geslacht: Man
Leeftijd: 50 – 55
Vakgebied: Engineering / Hoofd TD
Opleiding:
*MTS Werktuigbouwkunde
*HBO Middle Management

Deze technisch sterke kandidaat heeft kan op ieder vlak het verschil maken. Hij heeft ervaring als onderhoudsmonteur op zowel mechanisch, elektronisch als pneumatisch vlak. De laatste jaren is hij werkzaam geweest als Hoofd Technische Dienst waarbij hij de fijne kneepjes van RCA, OEE en andere LEAN-tools geleerd heeft. Hij is iemand die mensen graag in de juiste richting laat denken en zoekt een coördinerende rol waarin hij resultaatgericht te werk kan gaan.

Meer weten over deze ervaren kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA17166

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRPA17896
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 – 25
Vakgebied: Meewerkend voorman / Assistent Teamleider
Opleiding:
*HAVO
*Cursus Logistiek Teamleider

Deze proactieve jongeman heeft AGF ervaring via bijbaantjes in de tuinbouw, in zowel de aardbeien- als komkommerteelt. Na zijn studie is hij begonnen als order picker en in dynamisch bedrijf. Al snel kon hij doorgroeien tot meewerkend voorman doordat hij bezig was met procesverbeteringen. Hij leert snel in de praktijk, is gedreven en wilt een volgende tap maken waarbij hij zich op lange termijn doelstellingen kan richten.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA17896.

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRE 17593
Geslacht: Man
Leeftijd: 55+
Vakgebied: Logistiek en kwaliteit
Opleiding: MTuS

Kandidaat met ruime ervaring op het gebied van import, in- & verkoop, logistiek en kwaliteitsmanagement van sierteeltproducten (met name bloemen).Veel ervaring met leidinggeven aan groepen medewerkers, is hands-on, staat tussen de medewerkers maar weet ook afstand te houden om sturing te kunnen geven. Wil zijn logistieke ervaring graag toepassen, kijkt daarbij breder dan alleen binnen de tuinbouw.

Meer weten over deze gemotiveerde kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE 17593

kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRSG17964
Geslacht: Man
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: Transport Manager
Opleidingen: MEAO Transport & Logistiek

Een geboren planner op het gebied van transport. Van transportplanner de stap gemaakt naar transport coördinator en uiteindelijk Transport Manager. Meer dan 10 jaar ervaring in de sectoren food, feed en chemicals maar dan als logistiek dienstverlener. Hij krijgt energie van de hectiek binnen de sector maar weet ook op strategisch niveau verbeteringen door te voeren. Een directe en communicatief vaardige man die klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG17964

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.