Tuinbouw kandidaten

Kandidaat 1

Referentienummer: CGRPA21158
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Verkoper / Accountmanager AGF
Opleidingen: 
-    MAS
-    HAS sier- en voedingstuinbouw

Na de MAS en HAS te hebben afgerond, is deze kandidaat als Junior Verkoper begonnen en heeft zich in ruim 15 jaar tijd ontwikkeld tot een ervaren Trader. De producten waar hij verantwoordelijk voor is zijn vollegrondgroenten, met name prei, sla en verschillende soorten kolen. Zijn klantennetwerk bestaat uit Nederlandse exporteurs en internationale (met name Duitse) groothandels. Aan de andere kant had hij ook dagelijks contact met telers, met wie hij verkoopplannen en -prognoses opstelde. Deze commerciële vent blijft verkopen tot het laatste product over de toonbank is. Hij is verder een rustige, sportieve en zelfstandige man die tevens in teamverband goed uit de verf komt. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA21158.

Kandidaat 2

Referentienummer: CGRMJ1046
Geslacht: Man
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Accountmanager 
Opleidingen: 
-    Middelbare Tuinbouwschool

Deze kandidaat heeft na zijn opleiding het familiebedrijf overgenomen van zijn vader en heeft daar in 2009 helaas het faillissement voor moeten aanvragen. Vanaf die tijd is hij fulltime in loondienst geweest, als Technisch commercieel adviseur. Daarna is hij als ZZP-er aan de slag gegaan met het geven van teeltadvies in binnen en buitenland aan kwekers met blauwe bes en zachtfruit. Helaas is de continuïteit van de werkzaamheden door Corona onder druk komen te staan en ik hij op zoek naar een baan die hem die zekerheid wel kan bieden. Hij is een communicatieve en ervaren commerciële vent, die de taal van de kwekers spreekt en een breed netwerk heeft. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ1046.

Kandidaat 3

Referentienummer: CGRMJ7087
Geslacht: Man
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Inkoper Boomkwekerij
Opleidingen: 
-    Middelbare Tuinbouwschool

De vader van deze kandidaat was bloemist en kweekte zelf zijn producten die hij verkocht in de winkel. Daaropvolgend is deze kandidaat altijd werkzaam geweest in de tuinbouw en heeft hij een brede kennis en actueel netwerk binnen de boomkwekerij. Zijn laatste werkervaring was als adviseur vaste planten en boomkwekerij. De vaste planten sector in Zuid Nederland is niet groot en moest verkend worden. Vorig jaar heeft zijn werkgever besloten te stoppen met de sierteelt sector en daarmee kwam zijn positie te vervallen. Hij heeft daarna op ZZP basis wat korte opdrachten gedaan, maar mist zijn directe collega’s om mee samen te werken en is op zoek naar een uitdagende positie.

Meer weten over deze ervaren kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ7087.

Kandidaat 4

Referentienummer: CGRMJ21219
Geslacht: Man
Leeftijd: 30-35
Vakgebied: Sales & New Business Development
Opleidingen: 
-    BSc. Biologie
-    MSc. Innovation & Technology Management

Deze kandidaat is communicatief erg sterk, een slimme man die bovendien best veel ervaring in de tuinbouw heeft op kunnen. Hij had zich erg goed voorbereid op een intakegesprek bij ons met een korte presentatie. Zijn interesse in de tuinbouw komt voort uit het feit dat hij nu echt bij een grotere organisatie wil werken, best veel met tuinbouwtechniek heeft gewerkt en ook kennis heeft van en de kennis heeft om software en sensoren als belangrijke stuurdata aan tuinbouwbedrijven en dealers te kunnen verkopen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ21219.

Kandidaat 5

Referentienummer: CGRMJ3937
Geslacht: Man
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Verkoop bloemen- en plantenbranche
Opleidingen: 
-    Middelbare Detailhandel School

Deze prettige kerel is een verkoper met veel ervaring in de bloemen- en plantenbranche. Zijn kracht zit in een goede mix van zijn commerciële talenten in combinatie met een open en eerlijke manier van communiceren met zijn klanten. Op die manier lukt het hem om een goede en langdurige relatie met een klant op te bouwen. Goed luisteren naar wat de klant wilt en dan positief verrassen door met een creatief idee te komen; dat is zijn kracht. Hij is iemand die gepassioneerd kan zijn voor en door zijn werk en daarbij graag gebruik maakt van zijn gevoel voor humor. Daarnaast is hij gedisciplineerd en nauwkeurig, waarbij hij enige vrijheid van handelen prettig vindt. Hij kan zeer zelfstandig acteren of in teamverband, in beide kan hij zich vinden. Hij heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kan prima tegen (opbouwende) kritiek. Hij werkt nu als sales manager, een voornamelijk binnendienst functie, waarbij hij de internationale klanten bediend. Aanvragen behandelen, (gecompliceerde) offertes maken en de eventuele verdere orderafhandeling. Hij staat open voor een gesprek omdat de functie en vooral ook de tuinbouwsector hem erg aanspreekt.

Meer weten over deze veelzijdige kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ3937.

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.