Tuinbouw kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRE 15625
Geslacht: man
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Sales
Opleidingen: Business Administration

Ondernemende jonge kerel, die na zijn studie is gaan werken als Accountmanager buitendienst en het laatste jaar als Sales en Marketing Manager. Hij heeft ervaring met het acquireren, onderhouden en beheren van accounts, o.a. binnen de tuinbouw. Heeft ervaring met het opzetten van verkoopplannen, opstellen en beheren van budgetten en marketing werkzaamheden. Zoekt een leuke nieuwe uitdaging, bij voorkeur internationaal, zodat hij zijn talen kan bijhouden en verder ontwikkelen. Spreekt goed Engels, redelijk Duits en Spaans en kan uit de voeten met Frans. Bijt zich vast in de (nieuwe) materie en heeft bewezen dat hij zich dit snel eigen kan maken.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRE 15625

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRSG13414
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: tuinbouw: teelt- en bodemadvies
Opleiding: MBO/HBO

Heeft ervaringen als teamleider, teeltadviseur en als projectleider met proeven en projecten, specialist in gewasbescherming, keurmerken en (biologische) bodemadvisering. Hij is proactief, zelfstandig werkend, enthousiast en positief. Zoekt een leuke functie in de regio Nijmegen ( tot 40 km eromheen).

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG13414 .

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ15556
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Planning en organisatie
Opleiding: MTuS

Deze kandidaat heeft langdurige ervaring in het maken van personeelsplanningen bij pakstations. Zoekt een leuke nieuwe uitdaging waar hij zijn talent voor plannen en organiseren kan toepassen. Kan zowel in de tuinbouw als de foodsector zijn in de regio Helmond, Eindhoven, Den Bosch. Is een communicatief sterke en prettige persoonlijkheid. Spreekt naast Nederlands ook goed Engels en Duits.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ15556 .

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRSG14918
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: tuinbouw: management of QA
Opleiding:

Heeft ervaring in management functies en R&D binnen agro & food sector. Is analytisch, kan goed luisteren, heeft een heldere mening, is doortastend, doelgericht, to the point en flexibel. is een harde werker en zoekt een baan met inhoud en verantwoordelijkheden. Is breed georiƫnteerd. Wil graag R&D en managementtaken. ziet ook mogelijkheden binnen een kwaliteitsafdeling als hoofd QA in de Agro en Food.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14918 .

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRMJ15571
Geslacht: Man
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: Gewasbescherming
Opleidingen: MSc Biology; Animal adaptation and behavioural biology. Specialisatie: Entomologie

Na enkele jaren als Docent Natuur & Techniek te hebben gewerkt, is deze jongeman klaar voor een nieuwe uitdaging. Aan de Universiteit van Wageningen heeft hij veel ervaring opgedaan in het doen van biologische onderzoeken. Om nu zijn praktische ervaring aan te vullen loopt hij momenteel stage in de gewasbescherming. Zijn ambitie is om zich verder te ontwikkelen als (biologisch) gewasbeschermingsspecialist en om als consultant tuinders te kunnen adviseren. Typische eigenschappen van deze kandidaat zijn dat hij voorbereid is, zowel strategisch als pragmatisch denkt en handelt. Hij leert snel, is iemand die graag zaakjes op orde heeft en nauwkeurig is.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ15571.

Meer kandidaten?

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inRoermond
inHelenaveen
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.