Tuinbouw kandidaten

Kandidaat 1

Referentienummer: CGRJN19026
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: onderzoek, gewasspecialist
Opleidingen: BSc Plantenwetenschappen Wageningen

Deze jongedame die na haar studie ook nog praktijkkennis opgedaan heeft in de dierlijke sector om zich te verbreden is op zoek naar een uitdaging waar ze een combinatie tussen onderzoek en klantcontact kan uitvoeren. Liefst komt ze terecht in een spilfunctie tussen de onderzoekers en de eindgebruikers. Deze kandidate zou goed matchen in een functie waar kennis en praktijk samenkomen. Zij heeft een hands on mentaliteit, is zeer spontaan en zegt het volgende over zichzelf: ik ben geen bolleboos maar heb ze wel op een rijtje.

Meer weten over deze enthousiaste, leergierige kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN19026.

 

Kandidaat 2

Referentienummer: CGRMJ18684
Geslacht: Man 
Leeftijd: 45 – 50 jaar
Vakgebied: Arbeid en organisatie
Opleidingen: MBO

Kandidaat heeft zich opgewerkt tot een gespecialiseerde manager gericht op arbeid en organisatie. Heeft ervaring in het begeleiden van tuinbouw productiebedrijven: inwerken en begeleiden van leidinggevenden, maken van planningen, kwaliteitsverbetering etc. Deze communicatieve man is te omschrijven als open, eerlijk, doelbewust, leergierig, analytisch en sociaal. Ook mogelijkheden in het buitenland zouden bespreekbaar zijn.

Meer weten over deze interessante kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ18684.

 

Kandidaat 3

Referentienummer: CGRMJ18910
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (30-35)
Vakgebied: Import / Export
Opleidingen:
* Mcs Economie

Deze kandidaat is al ruim 13 jaar actief in de export, import, logistiek gericht op Oost- en West-Europa. Door de liefde is ze naar Nederland gekomen en hier is ze ook verliefd geworden op de AGF sector. Ze staat open voor een functie waar ze haar talenkennis kan gebruiken en waar ze bezig is met verse producten vanwege de dynamiek. Ze beheerst de Russische (Moedertaal) en Engelse taal uitstekend en haar Nederlands is voldoende.  

Meer weten over internationaal georiënteerde enthousiaste dame? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ18910


Kandidaat 4

Referentienummer: CGRSG18866
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (25-30)
Vakgebied: Agri & Food
Opleidingen:
* HAS Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness

Hij is opgegroeid op een boerenbedrijf waar ze vollegrondsproducten hebben. Mede daardoor is zijn liefde voor de agri en food business ontstaan met als gevolg dat hij de opleiding op de HAS heeft gevolgd. Inmiddels heeft hij al ervaring opgedaan op de binnendienst. Nu staat hij open voor een positie waar hij met verschillende afdelingen binnen het bedrijf te maken heeft en waar hij zijn communicatieve vaardigheden kan toepassen. Dit kan op sales, logistiek, planning of in een adviesrol zijn. Het is een teamspeler, leergierig, aanpakker, communicatief sterk die weet wat er in de Agri & Food business speelt.

Meer weten over deze high potential? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRSG18866.

 

Kandidaat 5

Referentienummer: CGRPA18918
Geslacht: Man
Leeftijd: (40-45)
Vakgebied: In- en verkoop AGF
Opleidingen:
* MEAO
* NIMA A

Deze ervaren kandidaat kent veel telers en telerorganisaties m.b.t. de inkoop van druiven, citrusvruchten en hard- en steenfruit. Hij heeft zijn ervaring in de loop der jaren verder uitgebreid op internationaal vlak en kan daardoor breed ingezet worden. Hij heeft in Ecuador bananen ingekocht, in Peru blauwe bessen, in Costa Rica ananas, citroenen in Argentinië en avocado’s in Kenia. Qua afzetmarkt ken hij de Nederlandse retail, maar zijn passie is het vinden van niches, bijvoorbeeld in Oost-Europa en Rusland. Zijn ambitie is om zijn jarenlange buitenlandse ervaring te gebruiken en zijn kennis van de keten (van grond-tot-mond) over te brengen. Hij is flexibel en weet wat het is om vroeg te beginnen. Hij spreekt vloeiend Engels en is van jongs af aan Spaansprekend.

Meer weten over deze ervaren in- en verkoper? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA18918.
 

Kandidaat 6

Referentienummer: CGRE19053
Geslacht: Man 
Leeftijd: 20-25 jaar
Vakgebied: Marketing
Opleidingen: MSc

Jonge enthousiaste starter met enkele jaren ervaring in verschillende marketing georiënteerde parttime banen en stages. Komt uit een tuinders gezin en heeft bij verschillende tuinbouwbedrijven vakantie- en weekendwerk verricht. Zoekt een leuke (online) marketing positie, bij voorkeur binnen een team in de regio Amsterdam/Utrecht. Hij heeft ervaring met Sales reporting, design CRM/Social media campagnes en CDJ optimalisaties. Hij is creatief, heeft een open persoonlijkheid, brede interesse, een (internationale) teamplayer, is ambitieus, analytisch en heeft veel zin om aan zijn carriere te beginnen. Is fulltime beschikbaar.

Meer weten over deze interessante starter ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE19053.

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.