Tuinbouw kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ8043
Geslacht: man
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: Supply chain / Bedrijfsleider
Opleidingen:
* MAS Varkenshouderij
* HAS Den Bosch

Deze kandidaat heeft een brede achtergrond in de agrarische sector, zowel in de veehouderij als in de tuinbouw/food sector. Hij heeft zaai-, oogst-, productie- en transportplanningen gedaan, maar ook operators aan de productielijnen aangestuurd en kwaliteitscontroles uitgevoerd. Vervolgens is hij de commerciële kant opgegaan maar 80% aqcuisitie is voor hem te veel. Door zijn brede werkervaring in de agrarische branche is hij gewend om op een flexibele, coöperatieve maar ook op commerciële wijze met klanten en leveranciers om te gaan.

Meer weten over deze allrounder? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ8043

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRMJ4103
Geslacht: man
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: zaadbehandeling, vollegrond groente
Opleiding:
MSc Plant Science
Plant Productie, Ecologie en Management

Deze kandidaat is een zoon van een vollegronds groentekweker. Hij heeft een universitaire studie gedaan en weet dit goed te combineren met een praktische aanpak en houding. Hij zoekt een nieuwe uitdaging in omgeving Eindhoven/Tilburg/Den Bosch.
Wil graag een combinatie van: klanten, markt in, contact met anderen, samenwerken zowel intern als extern. Kan een salesfunctie zijn, maar is niet de harde verkoper. Denkt ook aan vollegronds teeltspecialist, productmanager, afdelingsleider/coördinator

Ben je geïnteresseerd in deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ4103.

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ13403
Geslacht: man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: (moleculaire) biologie
Opleiding:
HLO: Medische Biotechnologie
Master-Master of Molecular Sciences, HAN Nijmegen

Deze man heeft 14 jaar bij een farmaceutisch bedrijf gewerkt in een onderzoeksfunctie. Zou graag de overstap willen maken naar de tuinbouw/vollegrond. Bij voorkeur een combinatie van praktijk en onderzoek. Is een rustige man, bedachtzaam, precies en nauwkeurig, cijfermatig goed onderlegd en heeft een groot analytisch denkvermogen.

Kom je graag in contact komen met deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ13403.

Kandidaat 4

Referentienummer: CGRMJ2003
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 30
Vakgebied: meewerkend voorwerker vruchtgroenten, kwaliteit en organisatie in de loods.
Opleiding: LBO

Een gedreven aanpakster met ruime leidinggevende ervaring in de komkommers en tomaten. Spreekt Nederlands, Russisch, Pools, Duits en Engels. Zoekt een leuke functie als meewerkend voorwerker of coördinator in de loods, bij een AGF bedrijf of in de groenteteelt.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ2003.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRMJ4809
Geslacht: man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: meewerkend voorman, leidinggevende
Opleiding:
Middelbaar Laboratorium

Ervaren leidinggevende zoekt leuke nieuwe uitdaging bij een vruchtgroentebedrijf. Een functie als bedrijfsleider, meewerkend voorman of soortgelijk zou het beste bij hem passen. Hij is communicatief sterk, gedreven en zelfverzekerd.

Voor meer informatie over deze kandidaat, mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ4809.

Meer kandidaten?

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Meest recente vacatures
inHelmond
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditites
OTYS Recruiting Technology