Tuinbouw kandidaten

Kandidaat 1

Referentienummer: CGRPA20525
Geslacht: Man    
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Verkoper Fruit
Opleidingen: 
-    HBO Industrial Chemistry
-    Verschillende Sales en Food Quality-cursussen 

Deze pionierende kandidaat heeft hij een breed netwerk opgebouwd binnen de (zacht)fruitwereld. Hij is elke dag in contact met klanten om vraag en aanbod te matchen. Maatwerk bieden zit hem in het bloed. Het is een doorzetter die relatiebeheer tot in de vingertoppen beheerst. Hij is communicatief sterk, flexibel, open en een teamspeler. Hij spreekt Nederlands, Engels, Duits en Frans op zakelijk niveau en heeft op dit moment intensief contact met diverse Belgische en Duitse retailers. Zoekt een baan waarin hij zijn netwerk kan inzetten en verder kan uitbouwen.

Meer weten over deze commerciële kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA20525.

Kandidaat 2

Referentienummer: CGRMJ20555
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: R&D / Veredeling
Opleidingen: 
-    Master Horticulture

Deze in het buitenland geboren dame heeft tijdens haar Masteropleiding in Wageningen haar man ontmoet en heeft zich destijds gevestigd in Nederland. Ze is ambitieus en heeft veel in het onderzoek gedaan tot ze besloot om er even tussenuit te gaan om aandacht te kunnen geven aan haar gezin. Nu ze weer volledig beschikbaar is wil ze graag haar kennis in een uitdagende baan toepassen. Ze denkt aan R&D, maar ook veredeling vindt ze een interessant gebied. Ze is leergierig, gedreven en sympathiek. Ze werkt graag in teamverband, maar kan ook uitstekend individueel werken. Wie heeft de uitdaging te bieden die haar past?

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ20555

Kandidaat 3

Referentienummer: CGRMJ20551
Geslacht: Man    
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: Onderzoek
Opleidingen: 
-    HBO Toegepaste Biologie specialisatie Plant
-    Master Plant Sciences

Deze kandidaat is na zijn Master Plant Sciences gaan werken waarbij hij ervaring heeft opgedaan met de opzet en coördinatie van proeven op het gebied van gewasbescherming. In zijn volgende stap zou hij graag deze ervaring verder uitbouwen, gecombineerd met advies, eventueel wat inhoudelijke sales en praktisch bezig zijn. Hij is een gedreven vent, die veel kennis heeft van (biologische) gewasbescherming. Daarnaast is hij flexibel om, na een inwerkperiode en helderheid over continuïteit, te verhuizen.

Bent u nieuwsgierig  naar deze  kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ20551.

Kandidaat 4

Referentienummer: CGRMJ1046
Geslacht: Man    
Leeftijd: 50-55
Vakgebied: Sales en advies Zachtfruit / blauwe bes
Opleidingen: 
-    Mbo+

Een oud-ondernemer met breed netwerk en ervaring in zachtfruit zoekt een interessante uitdaging waarbij de combinatie van teeltkennis, advisering en sales van belang is. Heeft ervaring in de sales en advisering aan kwekers. Reizen is geen probleem. Hij is praktisch ingesteld, zelfstandig, ondernemend, gemotiveerd en flexibel. Spreekt naast Nederlands ook goed Engels en Duits.

Meer weten over deze ondernemende kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ1046

Kandidaat 5

Referentienummer: CGRMJ20170 
Geslacht: Man    
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: Sales
Opleidingen: 
-    HAS en Master Agrarisch Business Management

Een internationaal georiënteerde kandidaat die, nadat hij jaren over de wereld heeft gereisd, besloten heeft de studie op te pakken. Heeft 3+ jaren werkervaring in het buitenland als vertegenwoordiger / operationeel manager voor een toeleverancier. Zoekt een leuke nieuwe uitdaging in Nederland of voor een Nederlands bedrijf elders in Europa. Spreekt vloeiend Nederlands, Duits, Engels en Spaans en is naast commercieel ook sterk op het gebied van financiën. Zijn persoonlijke waarden zijn: duurzaamheid, doorzettingsvermogen, effectiviteit en integriteit.

Meer weten over deze breed opgeleide kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ20170.

Kandidaat 6

Referentienummer: CGREv20072
Geslacht: Man    
Leeftijd: 30-35
Vakgebied: Commercieel-, Facility- of KAM-management
Opleidingen: 
-    HBO

Deze kandidaat ontzorgt organisaties op gebied van facilities, ontwikkelt graag strategie en maakt beleid. Zijn specialisme ligt in commercieel-, facility- en retailmanagement, waarbij hij zich heeft verdiept in Kwaliteit, Arbo en Milieu.  Hij is een ondernemer pur sang, heeft ervaring met reorganisatie trajecten en kan een grote diversiteit aan mensen en projecten aansturen. Hij is opzoek naar die leuke baan op het gebied van Commercieel-, Facility- of KAM-management, én waarin hij zijn energie en enthousiasme kwijt kan.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGREv20072.

Kandidaat 7

Referentienummer: CGR20727
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Customer Service Specialist
Opleidingen: 
- Verschillende Customer Service cursussen
- HBO diploma

Een native speaker Spaans die ook de Engelse taal uitstekend beheerst. Deze Mexicaan is onlangs met zijn Nederlandse vrouw verhuisd naar Nederland. Hij heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven als Customer Care Specialist waar zijn verantwoordelijkheden lagen op 2e en 3e lijn ‘problemen’ en structuur creëren op de afdeling. Hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, is probleemoplossend, klantgericht en heeft een zakelijke aanpak. Een functie als customer service in een internationale omgeving sluit goed aan bij zijn kennis en ervaring.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGR20727.

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.