Tuinbouw kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRPA18402
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Agricultural Engineer
Opleidingen: *MSc Agricultural Engineering 

Deze professionele jongedame initieerde tijdens haar studie zelfstandig veel projecten, zoals bijvoorbeeld hyrdroponic, om uit eerste hand hierover te leren. Eenmaal begonnen aan haar carrière deed ze onderzoek naar zaden en verzamelde data rechtstreeks bij telers. Op basis van deze data schreef ze adviesrapporten voor haar werkgever en de teler. In een dergelijke adviserende rol komt ze het beste tot haar recht. Verder is ze leergierig, analytisch en sociaal.

Meer weten over deze ambitieuze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA18402.

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRE 17846
Geslacht: man
Leeftijd: 50 – 55 jaar
Vakgebied: Tuinbouw
Opleidingen: *MBO 

Deze oud ondernemer was binnen een samenwerkingsverband verantwoordelijk voor de algehele leiding, in- en verkoop en het machinebeheer. Hij is bekend met de agrarische sector, communicatief, betrouwbaar, betrokken en kwaliteit gericht. Hij spreekt naast Nederlands voldoende Engels om te kunnen communiceren met de Poolse medewerkers. Hij beschikt over een geldige spuitlicentie. Hij zoekt een leuke baan binnen de tuinbouw of vollegrond. Dat kan teelt gericht zijn, maar ook het aansturen van een team zou goed kunnen passen.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE 17846.

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ18045
Geslacht: Man
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Glastuinbouw internationaal
Opleidingen: *MBO 

Deze man heeft ruime ervaring in zowel een teamleider-rol binnen de voedingstuinbouw als in een zelfstandige teeltgerichte positie binnen de sierteelt. Hij wil graag naar het buitenland verhuizen, samen met zijn partner. Denk dan aan Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en/of Italië. Hij is gedreven, nauwkeurig, kwaliteitgericht en enthousiast.

Meer weten over deze enthousiaste kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ18045.

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRMJ18557
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Tuinbouw
Opleidingen: *HAS Toegepaste Biologie

Deze starter heeft grote interesse in een teelt positie. Hij heeft tijdens de HAS stages gelopen en op die manier kennis gemaakt met de praktijk. Hij is serieus, erg leergierig en heeft veel zin om aan de slag te gaan in Noord-Limburg. Hij beschikt over eigen vervoer en is vanaf 1 juli beschikbaar. 

Meer weten over deze starter ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ18557.

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRED18451
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Tuinbouw (Tijdelijk)
Opleidingen: *HBO 

Deze jonge vrouw heeft een Hbo-opleiding gedaan, waar ze alleen nog haar afstudeerstage voor moet doen. Om meer ervaring op te doen, heeft ze bewust gekozen om een periode te gaan reizen en werken in het buitenland. Ze heeft gewerkt op een biologische farm in Australië en een jaar Biologie gestudeerd in België. In januari wil ze haar afstudeerstage gaan oppakken en tot die tijd is ze beschikbaar voor een leuke uitvoerende functie binnen de tuinbouw. Ze is energiek, hands-on en zoekt een leuke baan in de omgeving van Venlo.

Meer weten over deze tijdelijke kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRED18451.
 

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.