Tuinbouw kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ17265
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45.
Vakgebied: sales
Opleidingen: MBO+ niveau

Een man die inmiddels jaren ervaring heeft binnen de verkoop en advisering van planten, zowel aan consumenten als binnen de professionele handel. Heeft veel kwekers bezocht en kan goed uit de voeten met Nederlands, Engels en Duits. Is praktisch ingesteld, communicatief en commercieel: zowel gericht op acquisitie als het onderhouden van relaties. Zoekt een leuke commerciële functie binnen de groene sector.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ17265.

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRMJ17555
Geslacht: man
Leeftijd: 25-30.
Vakgebied: Vollegrond Teelt
Opleidingen: HBO Tuin- en Akkerbouw

Kandidaat is een zoon van een boer in het Noorden van het land. Heeft MBO en aansluitend HBO Tuin en Akkerbouw gedaan. Heeft al wat ervaring opgedaan in het buitenland: Rusland. Zou graag als assistent bedrijfsleider in het buitenland aan de slag gaan op een productiebedrijf. Hij denkt aan Polen, Rusland, Roemenië, Tsjechië, Slowakije of Duitsland. Spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Bent u op zoek naar een jonge enthousiaste vent met dit interessante profiel? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : CGRMJ17555

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRE 17593
Geslacht: Man
Leeftijd: 55+
Vakgebied: Logistiek en kwaliteit
Opleiding: MTuS

Kandidaat met ruime ervaring op het gebied van import, in- & verkoop, logistiek en kwaliteitsmanagement van sierteeltproducten (met name bloemen).Veel ervaring met leidinggeven aan groepen medewerkers, is hands-on, staat tussen de medewerkers maar weet ook afstand te houden om sturing te kunnen geven. Wil zijn logistieke ervaring graag toepassen, kijkt daarbij breder dan alleen binnen de tuinbouw.

Meer weten over deze gemotiveerde kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE 17593

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRSG16454
Geslacht: Man
Leeftijd: 55-60
Vakgebied: commercieel, inkoop
Opleiding: MBO/HBO

Een zeer ervaren ondernemer en inkoper van bloemen en planten. Heeft veel kennis van producten, kwekers, kwaliteiten van producten, veilingsysteem en KOA (Kopen op Afstand).
Kent de sector door en door. Omdat hij de keuze heeft gemaakt te stoppen met het eigen bedrijf zoekt hij een nieuwe uitdaging als inkoper. Prettige persoonlijkheid, spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels.

Meer weten over deze ervaren kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG16454

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRMJ17223
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Financiële administratie
Opleiding: HBO

Kandidaat met ruime ervaring in de volle breedte van de financiële administratie. Kan zowel teams aansturen als zelfstandig werkzaam zijn. Zoekt een interessante financiële functie binnen een tuinbouw organisatie. Is een gedreven, enthousiaste en betrokken man die zich inzet voor het bedrijf, geen 9 tot 5 mentaliteit en praktisch ingesteld.

Meer weten over deze ervaren kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ17223

kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRE 17165
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25-30
Vakgebied: Vollegrond teelt
Opleiding: HAS Tuin- en Akkerbouw

Na haar studie is deze kandidate gaan meewerken in het bedrijf van haar ouders (120 ha vollegrond) en kan alle voorkomende werkzaamheden verrichten. Stuurt in het seizoen 70-80 tijdelijke medewerkers aan. Is een zeer gemotiveerde werker en zoekt een leuke nieuwe uitdaging in de teelt, kan zowel vollegrond als tuinbouw zijn.

Meer weten over deze dame ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRE 17165

 

Klik hier voor meer tuinbouw kandidaten. 
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inEgchel
inDeurne
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.