Uitzenden

Uitzenden

Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten, kun je snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Uitzendkrachten kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. Green People Recruitment biedt uitzendkrachten die passen bij jouw organisatie. Op deze manier kun jij je focusen op je core business!

NEN 4400-1 keurmerk

Al meer dan 5 jaar heeft Green People Recruitment bewezen een betrouwbare werving en selectie partner te zijn binnen de agro en food sector. Veel van onze klanten maken hiernaast ook gebruik van onze uitzend en payroll mogelijkheden, kwaliteit en betrouwbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol. We vonden het daarom belangrijk onze bedrijfsprocessen eens kritisch te laten toetsen. Inmiddels kunnen we zeggen dat we deze keuring met vlag en wimpel hebben doorstaan en zijn we in het bezit van het NEN 4400-1 keurmerk.

Deze certificering wordt uitgegeven door de Stichting Normering Arbeid (SNA) en is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en voor (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. (Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan). Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. Tijdens de controle heeft Green People Recruitment bewezen aan alle eisen te voldoen. Hierdoor is het NEN 4400-1 keurmerk vanaf 30 september 2014 officieel in handen van Green People Recruitment.

Ben jij op zoek naar uitzendkrachten voor jouw organisatie? Of wil je wat meer weten over de opties? Neem dan contact met ons op via info@greenpeoplerecruitment.com of 077-3557245.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.