Login

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu

Nieuw
Roermond
Other details
Match criteria
 • Administrative
 • Sales
 • Limburg
 • North Brabant
 • HBO
 • WO
 • Permanent
 • 36 - 40 hours

Job description Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu

De Nederlandse land- en tuinbouw heeft wereldwijd een vooraanstaande positie. In de agrarische sector vind je mensen die met hart en ziel bezig zijn met hun product. Met visie en gedrevenheid werken zij aan hun idealen. Soms kunnen ze dat zelf. Soms hebben ze daar hulp bij nodig. Dan zijn de adviseurs van Arvalis er voor ze.

Arvalis is namelijk een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon.

Wil jij ook sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies écht een verschil maken? Dan ontmoeten we je graag. Voor de vestiging van Arvalis in Roermond zijn wij namelijk op zoeken naar een:

Junior Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu
Standplaats Roermond

Als junior adviseur ruimtelijke ordening en milieu ondersteun je processen met betrekking tot bestemmingswijzigingen voor agrarische, maar ook niet- agrarische locaties. Je beoordeelt ruimtelijke ontwikkelingen op kansen en bedreigingen, ondersteunt de begeleiding en advisering van onze agrarische klanten bij het aanvragen van vergunningen, activiteitenbesluiten, bestemmingsplannen en andere voorkomende werkzaamheden. In deze veelzijdige functie is veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheid tot adviseur ruimtelijke ordening waarbij je de processen zelf initieert en de klanten begeleidt.

Job requirements Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu

 • Een HBO diploma (HAS, HEAO, HBO-MER of juridische opleiding);
 • Relevante vakinhoudelijke kennis en ervaring is een pre;
 • Teamplayer en beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden. Je werkt oplossingsgericht, en beschikt over een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Company profile

Arvalis staat bekend als de vraagbaak en adviespartner voor de agro-, feed- en foodsector op het gebied van bedrijfsadvies, ruimtelijke ontwikkeling, ontwerp- & bouwadvies, makelaardij, juridisch advies en projectmanagement. De afgelopen jaren is gebleken dat de diepgaande kennis, die de afgelopen jaren op deze gebieden is opgebouwd, ook goed bruikbaar is voor andere branches dan de agrarische. Daarom heeft Arvalis tegenwoordig naast agrarische adviseurs, ook makelaars in dienst die gespecialiseerd zijn in de verkoop en aankoop van particuliere woningen in het buitengebied. De adviseurs ruimtelijke ontwikkeling werken ook voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren in het buitengebied. Tenslotte heeft Arvalis enige jaren terug een tekenbureau overgenomen dat zich specialiseert in het ontwerp van particuliere woningen en bedrijfspanden. Daarom kom je tegenwoordig niet alleen stallen van Arvalis tegen, maar ook burgerwoningen en bedrijfspanden. Sinds 2018 werkt Arvalis samen met subsidieadviesbureau TRIAS om alle subsidiemogelijkheden voor haar klanten, optimaal te benutten.

Term of employment Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu

 • Een uitdagende en dynamische functie in een professionele organisatie, waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat;
 • Een unieke werkomgeving waarbij je gebruik kunt maken van de kennis, kunde en netwerken van de collega adviseurs en specialisten van Arvalis en LLTB;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Contact information vacancy Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu

Deze werving en selectie is exclusief uitbesteed aan Green People Recruitment. Voor vragen kun je contact opnemen met Liesbeth Kuijpers 06 21520951. Stuur je cv met een korte motivatie naar lkuijpers@greenpeoplerecruitment.com of solliciteer via onze website!

Location

Roermond

Publication date

16.12.2022

Contact person

Liesbeth Kuijpers