Login

Key Accountmanager Business Unit DACH-duplicaat

Vervuld
Ridderkerk
Other details
Match criteria
 • Sales
 • Marketing & Communication
 • South Holland
 • HBO
 • WO
 • Permanent
 • 36 - 40 hours

Job description Key Accountmanager Business Unit DACH-duplicaat

Het van oorsprong Nederlandse Van Oers United is al decennialang actief op de Nederlandse en Europese markt. Met een divers aanbod van hoogkwalitatieve verse groenten bedient Van Oers ruim 500 klanten, waaronder zowel kleine partijen als grote spelers. Van Oers United is een internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten met eigen teeltbedrijven in Nederland, West Afrika en succesvolle samenwerkingsverbanden met teeltpartners in Oost-Afrika, Guatemala en Peru.

Afgelopen anderhalf jaar is het managementteam versterkt met vier nieuwe mensen. Met de aanstelling van Arno van Dongen (voormalig Unilever en Bonduelle) als CEO sloeg Van Oers United in januari 2020 een nieuwe weg in. Voor een van de grootste AGF-partners van Nederland staat de toekomst in het teken van professionalisering, het vergroten van de internationale slagkracht en een sterkere focus op de klant en consument. Het bedrijf wil veel meer vanuit een ketengerichte benadering denken en werken. De nieuwe Sales Director, Tim van Romondt, speelt in deze transformatie een cruciale rol en heeft een volledig nieuwe structuur aangebracht in de afdeling Sales. In deze nieuwe structuur vormen vijf Business Units het salesteam. De Business Unit Benelux bestaat uit een leidinggevende Sales Manager en drie accountmanagers, ondersteund door een sterke customer service afdeling.

Vanwege de nieuwe inrichting van het salesteam staat er binnen de Business Unit Benelux een vacature voor de functie Key Accountmanager. Het bedrijf wil binnen afzienbare tijd (internationaal) verder groeien, professionaliseren en ontwikkelen naar een meer consument- en klantgerichte aanpak. Ben jij de nieuwe Key Accountmanager Benelux? Lees dan snel verder!

Job requirements Key Accountmanager Business Unit DACH-duplicaat

In deze functie ben je onderdeel van de Business Unit Benelux. Je werkt samen met de (Junior) Accountmanager en jullie rapporteren aan de Sales Manager van de Business Unit. Je werkt intensief samen met grote retailers om de deze te voorzien van verse groenten.

Wat zijn jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

 • Je bent verantwoordelijk voor verkoopactiviteiten van een aantal key accounts binnen de Business Unit Benelux;
 • Je bepaalt in afstemming met de Sales Manager voor je accounts de juiste verkoopprognose;
 • Je werkt intensief samen in de Business Unit Benelux en met de afdeling customer service;
 • Je onderhandelt en maakt duidelijke afspraken over prijzen, seizoenen, volumes, contracten, productspecificaties en leveringsvoorwaarden.

Company profile

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie in de FMCG of Food branche, bij voorkeur in de AGF sector;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid;
 • Analytisch & planmatig vermogen;
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits en Frans is een pré;
 • Aantoonbare ervaring in sales aan de retail in de Benelux.

Term of employment Key Accountmanager Business Unit DACH-duplicaat

Van Oers United is een hechte en informele organisatie waar je betrokkenheid en eenheid vindt in de teams. Er wordt nauw samengewerkt voor het realiseren van een optimale bedrijfsvoering en resultaat. Daarnaast biedt van Oers United een uitstekend vast salaris, auto van de zaak, mogelijkheid tot deels thuiswerken en een interessante bonusregeling!

Contact information vacancy Key Accountmanager Business Unit DACH-duplicaat

Ben jij de Key Accountmanager die ik zoek en wil je graag werken in een dynamische en informele cultuur waarbij je als individu veel impact kunt hebben? Reageren kan via de website of stuur een sollicitatie naar paarts@greenpeoplerecruitment.com. Voor meer informatie kun je bellen met Perrin Aarts op 077-3557245.

Location

Ridderkerk

Publication date

19.09.2021

Contact person

Perrin Aarts