Login

New Business Developer AgTech

Top Job!
Amsterdam
Other details
Match criteria
  • Sales
  • North Holland
  • HBO
  • WO
  • Permanent
  • 36 - 40 hours

Job description New Business Developer AgTech

Als New Business Developer werk je nauw samen met de oprichters van het bedrijf en ben jij de drijvende kracht achter het vinden van nieuwe klanten. Je bezoekt boeren, telers, loonwerkers of andere AgTech bedrijven en demonstreert de technologie.

Jij bent de persoon die het verschil kan maken en daarom ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande accounts. Daarnaast weet je als geen ander hoe je leads moet genereren en opvolgen, door middel van continue netwerken en het bezoeken van beurzen en het geven van demonstraties.

Het opzetten en uitvoeren van salesplannen is voor jou geen enkel probleem. Door jouw kennis en expertise ben je in staat om de klant te overtuigen en de deal te sluiten. Kortom, een functie met veel verantwoordelijkheid en uitdaging waarin jij het verschil kan maken!

Job requirements New Business Developer AgTech

Om deze rol succesvol te vervullen, heb je HBO werk- en denkniveau nodig en 3-5 jaar ervaring binnen een commerciële functie.

Daarnaast is aantoonbare affiniteit met technologie en de agrarische sector een grote plus. Je weet precies wat er speelt in deze industrie en hebt de passie om hiermee aan de slag te gaan. Het is belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst, zodat je gemakkelijk kunt schakelen met nationale en internationale klanten.

Company profile

Onze opdrachtgever is een start up bedrijf dat innovatieve technologie ontwikkelt binnen de landbouwsector.

Term of employment New Business Developer AgTech

Je komt terecht in een snelgroeiende scale-up met een jong en ambitieus team. Ook internationaal wordt er aan de weg getimmerd, dus er is ook ruimte om sales te realiseren buiten Nederland. Naast deze mooie uitdaging biedt onze opdrachtgever een marktconform salaris en een bonusstructuur om jouw succes te belonen. En dat is nog niet alles! Bij ons krijg je ook de mogelijkheid om een aandelenpakket op te bouwen en je te laten belonen voor jouw inzet en succes.

Om jouw werkzaamheden soepel te laten verlopen, is er een bedrijfsauto beschikbaar voor het bezoeken van klanten. Kortom, een uitdagende functie met mooie extra's en kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen een snelgroeiende organisatie.

Contact information vacancy New Business Developer AgTech

Ben jij commercieel ingesteld en heb je passie voor de landbouwsector en innovatie? Stuur jouw cv naar paarts@greenpeoplerecruitment.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Perrin Aarts via 077-3557245.

Location

Amsterdam

Publication date

16.03.2023

Contact person

Perrin Aarts