Vacatures Agrotechniek

U bent op zoek naar een baan in de Agrotechniek? Neem dan eens een kijkje op de website van Green People Recruitment. Hier vindt u een groot aanbod vacatures in voedingsmiddelenindustrie, veehouderij, agro techniek en tuinbouw. Green People Recruitment is een van de betere dienstverleners als u een technische vacature in de Agri of Food sector zoekt. Ons team van medewerkers is betrokken, praktisch en resultaatgericht. Wij zorgen ervoor dat u de baan vindt die u zoekt! We matchen personeel met een MBO-, HBO- of universitaire achtergrond met het bedrijf dat het beste bij u past.

Projectleider Electro/Service coördinator - De Lier

Je bent een ervaren teamleider of stevige projectmanager binnen de techniek van de glastuinbouw, die er klaar voor is om binnen afzienbare tijd de volgende stap in management te zetten. Je...
Gepubliceerd: 20-05-2020
Referentie nr:#GREB02019

Software Developer - Barneveld

Voor de afdeling R&D zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Software Developer. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team en samen werk je aan de ontwikkeling van...
Gepubliceerd: 20-05-2020
Referentie nr:#GRVS01799

Industriële Monteur - Omgeving Venlo

Ben jij een monteur die graag breed ingezet wordt in een multiculturele werkomgeving? Check dan snel deze allround technische vacature voor meer info.
Gepubliceerd: 20-05-2020
Referentie nr:#GRPA02079

Hoofd Elektrotechniek - Omgeving Venlo

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Venlo zoeken we een Hoofd Elektrotechniek. Ben jij toe aan een volgende stap of zoek je naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: 20-05-2020
Referentie nr:#GRSH02064

Monteur Elektrotechniek - Omgeving Venlo

Werken als Monteur Elektrotechniek in een multiculturele omgeving? Klik dan snel voor info, want wij zoeken dé industriële elektricien die net dat beetje meer brengt.
Gepubliceerd: 19-05-2020
Referentie nr:#GRPA02078

Export Manager Pluimvee - Wijchen

Internationale sales positie binnen een bedrijf in de pluimveehouderij waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Locatie: Wijchen.
Gepubliceerd: 02-03-2020
Referentie nr:#01304
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Stage lopen bij een werving en selectie bureau!! - Venlo

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair, die een duidelijke voorkeur/interesse heeft om stage te lopen bij een internationaal werkend werving en selectie bureau!
Gepubliceerd: 02-03-2020
Referentie nr:#GRMJ0036
A
Zoekcriteria
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.