Food kandidaten

Vakgebied: Kwaliteit
Opleidingen:
* HAS Voedingsmiddelentechnologie

Creatieve, leergierige kandidaat die gedisciplineerd te werk gaat. Food is haar passie en kwaliteit haar specialisatie. Ze zoekt een bedrijf waar ze haar kennis in praktijk kan brengen en de mogelijkheid krijgt om verder te groeien als QC/QA medewerkster.


Food kandidaten

Agrotechniek kandidaten

Vakgebied:Sales
Opleidingen: HBO Mechatronica 
 
Deze recentelijk afgestudeerde Mechatronicus zoekt een leuke uitdaging in een groter bedrijf (min. 50+ medewerkers) in de Agri of Food met een informele werksfeer. Het liefst in een brede functie waarin hij betrokken is bij alle processtappen van ontwikkeling tot uitvoering. De meeste affiniteit heeft hij met WTB en elektro. Hij komt het best tot zijn recht in een goed georganiseerde werkomgeving.
Kenmerken: Gestructureerd, nuchter, precies, gemotiveerd, evenwichtig. 
 Agrotechniek kandidaten

Tuinbouw kandidaten

Vakgebied: Commodity Trader / Consultant 
Opleiding: HBO Agri-Systems Management 

Deze mensgerichte kandidaat heeft een bulk aan ervaring in het adviseren van lokale boeren in o.a. Ghana. Hij adviseerde en deelde zijn kennis van teelt en kon meepraten over elk gewas; van cacao tot pinda’s of ananas. Spreekt daarnaast Spaans en zoekt een werkgever waarbij hij lange termijnrelaties met telers kan opbouwen.

Tuinbouw kandidaten

Veehouderij kandidaten

Vakgebied: Managment
Opleidingen: HBO 

Deze kandidaat heeft 25 jaar werkervaring. Het leeuwendeel als zelfstandig ondernemer, consultant, (leidinggevend) projectmanager. In zijn laatste rol was hij verantwoordelijk voor de verkoop en technische ondersteuning van klanten en dealers buiten Europa. Zoekt nu een stevige managementpositie. Kenmerken kandidaat: Resultaatgericht, procesgericht, gestructureerd en planmatig, communicatief en oplossingsgericht
Veehouderij kandidaten

Vacatures in food, agrotechniek, tuinbouw en veehouderij

“‘Goed personeel: onmisbaar ingrediënt voor succes“

Green People Recruitment bemiddelt tussen organisaties in de food, agrotechniek, tuinbouw en veehouderij en mensen met het juiste ‘groene’ DNA. Wij ondersteunen nationale en internationale ondernemingen in de agro- en foodbusiness in hun werving- en selectieprocedures. Of het nu gaat om mbo-, hbo- of academische functies, wij koppelen gedreven kandidaten aan een passende onderneming in de agro- en foodsector.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.