Veehouderij kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRJK16852
Geslacht: Man
Leeftijd: 20-25 jaar
Vakgebied: Sales
Opleidingen: HBO Mechatronica
Minor: High Tech Agro

Deze recentelijk afgestudeerde Mechatronicus zoekt een leuke uitdaging in een groter bedrijf (min. 50+ medewerkers) in de Agri of Food met een informele werksfeer. Het liefst in een brede functie waarin hij betrokken is bij alle processtappen van ontwikkeling tot uitvoering. De meeste affiniteit heeft hij met WTB en elektro. Hij komt het best tot zijn recht in een goed georganiseerde werkomgeving.
Kenmerken: Gestructureerd, nuchter, precies, gemotiveerd, evenwichtig.

Meer weten over deze high potential? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK16852

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRJK12444
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50 jaar
Vakgebied: Management
Opleidingen: HBO + diverse cursussen

Deze kandidaat heeft 25 jaar werkervaring. Het leeuwendeel als zelfstandig ondernemer, consultant, (leidinggevend) projectmanager. In zijn laatste rol was hij verantwoordelijk voor de verkoop en technische ondersteuning van klanten en dealers buiten Europa. Zoekt nu een stevige managementpositie. Kenmerken kandidaat: Resultaatgericht, procesgericht, gestructureerd en planmatig, communicatief en oplossingsgericht.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK12444

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRJK5010
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45 jaar
Vakgebied: Techniek
Opleidingen: HBO Groentechniek

Deze kandidaat brengt ruim 20 jaar werkervaring mee. Ervaring als werkvoorbereider-calculator van groen in de openbare ruimte, zowel groot- als kleinschalig. Kent het klappen van de zweep van acquisitie, aanbesteding t/m. afronding. Altijd op zoek naar integrale oplossingen in hedendaagse milieuvraagstukken in onze leefomgeving, m.n. klimaatbestendigheid. Zoekt nu bij voorkeur een rol binnen gemeentelijke of provinciale overheid als projectleider of toezichthouder. Kenmerken: expert op het gebied van groen en natuur, no-nonsense mentaliteit, resultaatgericht, betrouwbaar, accuraat, praktisch en realistisch..

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK5010

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRV 16664
Geslacht: Man
Leeftijd: 20-25 jaar
Vakgebied: Sales
Opleidingen: HBO Varkens & Pluimveehouderij

Deze kandidaat is opgegroeid op het varkensbedrijf van zijn ouders. Nu hij de HAS heeft afgerond, wilt hij graag meer en ander werkervarng opdoen binnen de varkenssector. Een leergierige, nuchtere kandidaat die graag zijn handen uit de mouwen steekt.
Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRV 16664

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier?
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.