Veehouderij kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRMJ12459
Geslacht: Man
Leeftijd: 25 -30
Vakgebied: Commercieel
Opleidingen:
* Bachelor aan de Artesis Hogeschool Antwerpen in de richting Vastgoed Makelaardij
* Bachelor aan de Thomas More Hogeschool in de richting Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk

Een gemotiveerde kandidaat waarbij initiatief en prestaties leveren als muziek in de oren klinken. Hij is in staat om zelfstandig te werken en zijn eigen doelen te stellen maar contact leggen binnen een team ligt de kandidaat ook. De kandidaat heeft een opleiding bedrijfsmanagement succesvol afgerond, waardoor hij de opgedane kennis kan combineren met zijn interesse in de pluimveesector. Een jonge en frisse kandidaat die open staat voor een internationale carrière en verder kijkt dan zijn neus lang is en een kans met beide handen aangrijpt!

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ12459

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRE 12779
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 -50
Vakgebied: Commercieel / Relatiebeheer
Opleidingen:
* Small Business HEAO
* Elektronica en Commerciële Techniek

Deze kandidaat beschikt over een breed portfolio van ervaring in de branche. Zijn affiniteit met commercie in combinatie met een open en vertrouwd karakter maakt hem een zeer geschikte kandidaat. Een relatiegerichte functie waarbij er technische aspecten om de hoek komen kijken ligt de kandidaat ook. Hij heeft een ruime ervaring met werkzaamheden zoals: klantcontact, sales en projectmanagement.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRE 12779

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ8148
Geslacht: Man
Leeftijd: 40
Vakgebied: Sales en techniek
Opleidingen:
* HBO Werktuigbouwkunde
* Nima C Marketing Management

Een energieke en gedreven kandidaat die door zijn internationale ambities, een passie heeft gecreëerd voor andere landen en culturen. De kandidaat is vanaf een jonge leeftijd al op veel verschillende plekken op de wereld geweest en heeft veel geleerd op zowel sociaal als technisch gebied. En daar liggen ook de interesses van de kandidaat. Bij defensie heeft hij de mogelijkheid gehad om verschillende technische cursussen en opleidingen te volgen, wat uiteindelijk resulteerde in een afgeronde HBO opleiding. Daarbij heeft de kandidaat ook de nodige commerciële vaardigheden voor een sales functie. Hier heeft hij ook ervaring in op nationaal en internationaal niveau met veel verschillende producten.
Door zijn affiniteit met techniek is deze kandidaat de ideale gesprekspartner voor sales functies waarbij ook technisch vermogen gevraagd wordt.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRMJ8148

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRMJ12992
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Diervoeding
Opleidingen:
* WO Diergeneeskunde

Een zeer slimme jongedame met een praktische instelling. Tijdens haar universiteit heeft ze bij verschillende melkveebedrijven stage gelopen. Ze is een echt doorzetter, strever en enthousiaste dame die op zoek is naar een functie waarbij ze zichzelf verder kan ontwikkelen. Een functie als commercieel adviseur spreekt haar het meeste aan. Het contact met de boer in combinatie met de producten en dieren maakt het voor haar een mooie uitdaging. Ze heeft veel kennis van diervoeding en merkt dat ze snel en makkelijk contacten maakt.

Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : CGRMJ12992

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier?
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.


Direct inschrijven

Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Meest recente vacatures
inPanningen
inNederland
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditites
OTYS Recruiting Technology