Veehouderij kandidaten

Kandidaten profiel 1

Referentienummer: CGRMJ17530
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 31 – 35 jaar
Vakgebied: Sales, business development, onderzoek
Opleidingen: MSc. Geneeskunde van gezelschapsdieren, BSc Diergeneeskunde

Deze voormalige dierenarts is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Heeft een passie voor gezelschapsdieren maar ook rundvee spreekt haar aan. Mag een accountmanagementfunctie zijn maar ook een functie waar veel onderzoek om de hoek komt kijken. Staat open voor veel zaken. Heeft zeker ook interesse voor functies die met milieu en natuur te maken hebben.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ17530

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRMJ17576
Geslacht: Man
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Onderzoek, melkveehouderij, ontwikkeling en advisering
Opleiding: MSc Track Farm technology en MSc Track Entrepreneurship (Master Biosystems Engineering), Msc Track Business Studies (Master management, Economics and Consumer studies)

Deze vrij recent afgestudeerde jongeman heeft een passie voor de melkveehouderij. Toepassen en ontwikkelen van duurzame concepten in de veehouderij is iets waar hij zich voor wil inzetten. Een oplossing zoeken waarbij de hele keten zijn bijdrage levert is zijn motto. Is verder zeer analytisch, met een groot inlevingsvermogen. Functies die hem aanspreken zouden een combinatie moeten hebben van ontwikkeling en advies geven. Wil niet alleen maar op kantoor vertoeven maar ook bij de eindgebruiker over de vloer komen.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ17576

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRJN17398
Geslacht: Man
Leeftijd: 25 -30
Vakgebied: Binnendienst agrarisch (regio Limburg/Brabant)
Opleiding: HBO Bedrijfskunde
 
Deze kandidaat heeft ervaring opgedaan als bedrijfsleider in de varkenshouderij en is op zoek naar een nieuwe uitdaging bij voorkeur in de  agrarische sector. Hij wil vanuit de binnendienst ervaring opdoen om mogelijk door te groeien naar een andere functie. Heeft interesse in de economische en financiële kant van bedrijfsvoering. Is goed met cijfers. Wil graag nieuwe dingen leren en zal deze ook snel oppakken.
 
Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN17398

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRJN17215
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 – 50
Vakgebied: Technische advisering varkens
Opleiding: HAS

Deze kandidaat heeft ruim 20 jaar ervaring in de varkens sector. Nieuwe uitdaging zou kunnen zijn in techniek + varkens (nutritie en technische advisering). Aansturing mensen mag ook. Wel internationaal. Samen met klant of collega's iets bereiken daar krijgt hij energie van. Inkoper van grondstoffen spreekt hem ook aan. Baan zou wel agrarisch moeten zijn. Wil maximaal 25% reizen naar buitenland.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN17215

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRJN17628
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Financieel, Sr. Controller, Verbinder
Opleiding: Bedrijfseconomie financieel management / management accounting Universiteit Maastricht

Deze stevige financiële teamspeler is resultaatgericht met oog voor de mensen en hun omgeving. Neemt graag initiatief en zoekt graag naar verbeteringen. Is analytisch sterk en past het best in een open en informele organisatie. Wil graag ondernemen en ziet zichzelf zeker niet als boekhouder maar meer als iemand die mee de lijnen kan uitzetten binnen een bedrijf. Is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij weer energie van krijgt.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN17628

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRDS11463
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Onderzoek en nutritie
Opleiding: Toegepaste Biologie HAS

Deze jongedame is op zoek naar haar 1ste job na haar afstuderen. Heeft veel stages en projecten gedaan op het gebied van onderzoek. Commerciële functies zouden ook kunnen passen maar dan echt als starter. Staat open voor diverse vacatures mits ze maar in de veehouderij sector zijn. Wil ergens een eerste kans krijgen om zichzelf te bewijzen.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRDS11463

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier?
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inEgchel
inDeurne
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.