Veehouderij kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer:  CGRV17894
Geslacht: Man
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Sales
Opleidingen:
- MBO (4) Veehouderij Varkens

Deze gedreven kandidaat heeft veel werkervaring binnen de varkensbranche. Tevens heeft hij werkervaring opgedaan in het in- en verkopen van stalinrichtingen van varkenshouderijen. Hij is nuchter, heeft doorzettingsvermogen en wil graag blijven werken binnen de branche. Hij wil graag de commerciële kant op, want daar liggen ook zijn talenten. 

Meer weten over deze communicatieve kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV17894.

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer:  CGRLB20352
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Binnendienstfunctie
Opleidingen:
- Bachelor + Master Dierwetenschappen (Animal Sciences)

Deze kandidate is op zoek naar een leuke binnendienstfunctie. Tijdens haar opleiding heeft ze zich voornamelijk gefocust op genetica (fokwaarde-berekening, inteelt en erfelijkheid), maar ze is ook geïnteresseerd in diergezondheid, fysiologie, gedrag en ecologie. Functies in de R&D als data analist, junior onderzoeker, fokwaarde analist of RA-officer spreken haar aan. Deze kandidate is een rustig en eerlijk persoon, is goed met data en getallen, analytisch en kan goed rapporteren.

Meer weten over deze kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRLB20352.

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRLB20589
Geslacht: Man
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Advies/verkoop
Opleidingen: 
- HAS Dier- en Veehouderij

Deze kandidaat is erg geïnteresseerd in teelten/diervoeding/bodem en precisie-landbouw (GPS/nieuwe technieken; hij heeft een minor Smart-farming gedaan). Dit mag in de richting van de veehouderij zijn, maar ook in de richting van tuin-/akkerbouw/groenteteelt. Zijn voorkeur gaat uit naar een adviserende/verkopende rol. Een volledige binnendienstfunctie is niet aan deze kandidaat besteed. Hij beschikt over veel praktijkervaring in de melkveehouderij, is spontaan en maakt gemakkelijk contact. Hij kijkt er naar uit om veel te leren en zichzelf te ontwikkelen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRLB20589.

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRV 16418
Geslacht: Man
Leeftijd: 55-60
Vakgebied: Hoofd Technische Dienst
Opleidingen: 
- MTS Elektronica
- Meer dan 30 cursussen afgerond

Deze rustige, verstandige kandidaat die is opzoek naar een interessant bedrijf die hulp nodig heeft op de technische binnendienst.  Veel ervaring heeft hij in leiding geven, het bouwen van een team, productielijnen instellen, mensen trainen, de afdeling technische dienst opzetten. 
Deze kandidaat is ervaren people manager die graag feeling houdt met de productievloer. Hij leert graag mensen nieuwe zaken aan en steek geregeld een handje toe binnen de fabriek. Hij heeft veel kennis van techniek met een strategische kijk op de toekomst, maar wel iemand die praktisch is ingesteld en graag met mensen werkt.

Op zoek naar een kundige Hoofd Technische Dienst? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer : CGRV16418.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGR20727
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Customer Service Specialist
Opleidingen: 
- Verschillende Customer Service cursussen
- HBO diploma

Een native speaker Spaans die ook de Engelse taal uitstekend beheerst. Deze Mexicaan is onlangs met zijn Nederlandse vrouw verhuisd naar Nederland. Hij heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven als Customer Care Specialist waar zijn verantwoordelijkheden lagen op 2e en 3e lijn ‘problemen’ en structuur creëren op de afdeling. Hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, is probleemoplossend, klantgericht en heeft een zakelijke aanpak. Een functie als customer service in een internationale omgeving sluit goed aan bij zijn kennis en ervaring.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com nder vermelding van referentienummer: CGR20727.

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of mail naar

info@greenpeoplerecruitment.com

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.