Veehouderij kandidaten

Kandidaten profiel 1

Referentienummer:CGRMJ17530
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 31 – 35 jaar
Vakgebied: Sales, business development, onderzoek
Opleidingen: MSc. Geneeskunde van gezelschapsdieren, BSc Diergeneeskunde

Deze voormalige dierenarts is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Heeft een passie voor gezelschapsdieren maar ook rundvee spreekt haar aan. Mag een accountmanagementfunctie zijn maar ook een functie waar veel onderzoek om de hoek komt kijken. Staat open voor veel zaken. Heeft zeker ook interesse voorfuncties die met milieu en natuur te maken hebben.

Meer weten over deze kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ17530

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRV 17854
Geslacht: Man
Leeftijd: (55-60)
Vakgebied: Maintenance Engineer
Opleidingen:
* MBO Constructie en apparatenbouw + (10 certificaten)

Rustige, nuchtere kandidaat die jarenlange ervaring als onderhouds- en storingsmonteur heeft opgedaan, zowel intern als extern. Hij kan zich het productieproces heel goed eigen maken. De kandidaat is oplossingsgericht en heeft echt hart voor de zaak. Hij is leergierig, prettig in de omgang en heeft veel werkervaring. Hij is opzoek naar interne functie bij een bedrijf waar hij nog zeker 10 jaar mag werken.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 17854

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRJN17719
Geslacht: Man
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: Verkoop
Opleiding: Biologie Universiteit Utrecht

Ruim 20 jaar ervaring in met name de pluimveesector. Hier veel ervaring opgedaan op veterinair gebied. Zoekt het liefst iets in de verkoop daar hier ook zijn kracht ligt. Is goed in onderhandelingen, wint snel vertrouwen, verbaal zeer vaardig, analytisch, niet van de details en goed in strategie uitzetten. Voelt zich prettiger om met directie bij broederijen en inkooporganisaties te praten dan met de eindgebruiker. Internationaal is voor hem geen probleem mits niet meer dan 25% van de tijd.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN17719

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRJN17628
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Financieel, Sr. Controller, Verbinder
Opleiding: Bedrijfseconomie financieel management/management accounting Universiteit Maastricht

Deze stevige financiële teamspeler met ervaring bij een aantal grote agrarische spelers is resultaatgericht met oog voor de mensen en hun omgeving. Neemt graag initiatief en zoekt graag naar verbeteringen. Is analytisch sterk en past het best in een open en informele organisatie. Wil graag ondernemen en ziet zichzelf zeker niet als boekhouder maar meer als iemand die mee de lijnen kan uitzetten binnen een bedrijf. Is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij weer energie van krijgt.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN17628

Kandidaat profiel 5

Referentienummer: CGRSG16395
Geslacht: Man
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Verkoop pluimvee
Opleiding: HBO niveau verkregen door werk en levenservaring

Deze kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de pluimveehouderij .Geeft aan technisch goed onderlegd te zijn. Deze kandidaat heeft ervaring opgedaan binnen de sector van eendagskuiken tot slacht. Heeft een goede overredingskracht en weet zichzelf en zijn product goed te verkopen. Internationaal reizen voor maximaal 30% van de tijd is voor hem zeker bespreekbaar.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG16395

Kandidaat profiel 6

Referentienummer: CGRV 17812
Geslacht: Man
Leeftijd: (55-60)
Vakgebied: Veehouderij
Opleidingen:
* HAS Veehouderij

Deze ondernemende kandidaat heeft veel bedrijfskundig inzicht. Hij werkt graag met mensen en is goed in relatiebeheer. De kandidaat heeft zeer veel ervaring in de varkenshouderij, maar kiest er nu bewust voor om zijn werkgebied te verbreden en niet alleen specifiek werkzaam te zijn in de varkenssector. Hij is goed in cijfers, kan prima zelfstandig werken en is zeer loyaal.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 17812

Kandidaat profiel 7:

Referentienummer: CGRMJ17730
Geslacht: Man
Leeftijd: 55 - 60
Vakgebied: Technische advisering varkens
Opleiding: MAS, HBO bedrijfskunde

Zowel stalmanagement, klimaatbeheersing als uiteraard nutritie en diergezondheid zijn voor hem bekend terrein. Internationale ervaring binnen Europa, maar ook intensief op China gereisd. Op zoek naar een nieuwe uitdagende commercieel technische rol in de varkenshouderij.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ17730

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier?
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.