Veehouderij kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer:  CGRLB20542
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Marketing, communicatie en projectmanagement
Opleidingen: 
- MBO Melkveehouderij
- HBO Dier- en Veehouderij
         
Deze kandidate heeft naast haar opleidingen in de richting van de melkveehouderij ook nog een basisopleiding Fotovakschool gevolgd en succesvol afgerond. Ze is creatief en kritisch en wil graag haar vakkennis combineren met creativiteit. Marketing, communicatie en projectmanagement zijn vakgebieden die haar aanspreken. Duurzaamheid, diergezondheid, multifunctionele landbouw en de verbinding tussen boer en burger zijn een greep uit de onderwerpen die haar interesseren. Een communicatieve, nauwkeurig en enthousiaste dame die de vertaalslag wil maken van een idee naar iets zichtbaars. 

Meer weten over deze creatieve dame met uitgebreide kennis van de melkveehouderij? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRLB20542.

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRLB20304 
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Melkvee: Diervoeding & diergezondheid
Opleidingen: 
- MSc Animal Sciences
- HBO Veehouderij 
- MBO Veehouderij

Deze kandidaat wil graag een functie gerelateerd aan de melkveehouderij. Ze heeft veel praktijkervaring en beschikt daarnaast ook over voldoende theoretische en wetenschappelijke kennis. Onderwerpen als diervoeding, diergezondheid, transitie management, fysiologie en metabolisme spreken haar erg aan. Graag wil zij de schakel zijn tussen theorie en praktijk. Nieuwe ontwikkelingen en onderzoek met de praktijk verbinden lijkt haar een mooie uitdaging. Functies als productmanager, productontwikkelaar, nutritionist, of een functie in de R&D spreken haar erg aan. Advisering en consultancy vindt ze ook leuk, maar een volledige functie als vertegenwoordiger brengt haar niet de verdieping die ze zoekt. Ze wil ook geen volledige binnendienstfunctie.

Meer weten over deze ambitieuze kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRLB20304.

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRPA20871
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Agroforestry/agrarisch natuurbeheer
Opleidingen: 
- HBO Toegepaste Biologie (specialisatie Toegepaste Ecologie)

Deze kandidate is geïnteresseerd in een baan in de ecologie sector. Haar expertise ligt vooral op het gebied van agroforestry/agrarisch natuurbeheer, maar ook andere onderwerpen binnen de ecologie spreken haar aan. Ze heeft veel ervaring als onderzoeker door haar stages, schoolprojecten, en haar huidige bijbaan als vleermuisonderzoeker. Ze vindt het leuk om zelf onderzoek te doen en om op basis hiervan tot een advies te komen, waarbij binnen- en buitenwerk gecombineerd worden. Een baan op een ecologisch adviesbureau lijkt haar dan ook erg leuk. Daarnaast heeft ze ook ervaring met educatie. Deze ervaring zou ze graag inzetten bij haar toekomstige werk, bijvoorbeeld door het geven van cursussen of voorlichtingen.

Ben jij op zoek naar een kandidate die veldwerk kan combineren met een adviserende of educatieve rol? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20871.

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CEXTB3057
Geslacht: Man
Leeftijd: 35 – 40 jaar
Vakgebied: (Assistent) Financieel Controller 
Opleidingen: 
- Hbo Internationale Bedrijfseconomie 

Deze nauwkeurige kandidaat met agrarische roots heeft zich enkele jaren als rechterhand van een Financieel Manager opgewerkt en de fijne kneepjes van het vak geleerd. Hij is rustig, sociaal en krijgt energie door het contact met collega’s. Hij ambieert een rol waar hij met tevredenheid zijn dagelijkse werk kan afronden. Dat doet hij liever als uitvoerende dan als leidinggevende, al heeft hij daar wel ervaring in. Hij bezit tevens veel IT-kennis die hij graag in verbeterprojecten inzet.

Meer weten over deze secure kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CEXTB3057.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRPA21086 
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Marketing & Communicatie
Opleidingen: 
- MBO Agrarisch Ondernemerschap
- Cursus Adobe Indesign 
- Cursus Adobe Photoshop

Deze kandidate is op zoek naar een baan op het gebied van marketing en communicatie. Ze heeft al meerdere jaren werkervaring op dit gebied en heeft een breed scala aan vaardigheden ontwikkeld en laten zien. Zo onderhoudt ze contact met klanten (agrarisch ondernemers), schrijft ze nieuwsberichten, verkoopt ze advertenties, factureert ze, bewerkt ze afbeeldingen en is ze bezig met de opmaak van advertenties. Daarnaast draait ze haar hand ook niet om voor het regelen van verblijfplaatsen, catering en het afhandelen van vragen en klachten. Engels beheerst ze zowel in woord als geschrift uitstekend. Haar kennis en ervaring liggen voornamelijk bij de melkveehouderij, maar ze staat ook open voor andere sectoren. 

Ben jij op zoek naar een duizendpoot op het gebied van marketing en communicatie, die daarnaast ook de taal van de boer spreekt? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA21086.

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of mail naar

info@greenpeoplerecruitment.com

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inomgeving Veghel
inHelmond
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.