Veehouderij kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRSG15509
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 – 35
Vakgebied: Kwaliteitsmanagement
Opleidingen:
* HBO – Food & Business
* WO - Management

Een slimme, ervaren en gedreven kandidaat met kennis in verschillende sectoren op kwaliteitsgebied. Van het opzetten van een kwaliteitssysteem tot het binnen halen van certificeringen, alles komt op haar pad. Ze ambieert een functie met afwisseling, zowel theoretisch als controle rondes lopen door de productie binnen een producerend bedrijf. Het is een aanpakker die altijd voor iedereen klaar staat en betrokken is bij haar projecten.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG15509

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRMJ3421
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Marketing
Opleidingen: NIMA – A & B, European Marketing Confederation. Bachelor.

Met meer dan 17 jaar ervaring in Animal Nutrition, is deze ondernemende dame op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze kandidaat heeft in het begin van haar carrière een eigen champignonkwekerij gehad, maar is na de verkoop van de kwekerij geswitcht naar de feedbranche. Daarin is ze begonnen als Marketing Assistent waarna ze vervolgens eigenhandig als Global Product Manager een internationale Customer Service afdeling opgezet. Hier is ze uiteindelijk gaan leidinggeven, mede aan marketing- & sales support teams. Ze is op zoek naar een functie in een internationale B2B omgeving waarin ze marketing gerelateerde evenementen en bijvoorbeeld klantenseminars kan organiseren. Deze creatieve kandidaat kan zowel strategisch als pragmatisch uit de voeten en denkt in oplossingen. Ze presteert het beste onder gezonde druk en vindt deadlines heilig.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ3421

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRMJ13337
Geslacht: man
Leeftijd: 30-35 jaar
Vakgebied: zeer goede kennis diverse klimaatsystemen
Opleidingen:
* Technicus Elektrische Bedrijfsinstallaties
* Eerste Monteur Sterkstroominstallaties

Kandidaat zoekt een functie als regional sales manager, area sales manager, customer support medewerker in de intensieve veehouderij.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ13337

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRV 14733
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Sales
Opleidingen:
* Social selling / consultative selling
* Nima A, Professioneel Verkopen
* MAS Middelbare Landbouw Opleiding

Een kandidaat die is opgegroeid op de boerderij en veel ervaring heeft in de agrarische sector. Nadat hij niet in de maatschap kwam, heeft hij besloten zich om te scholen en de commerciële kant op te gaan. De commercie heeft deze kandidaat in de vingers maar de mooiste combinatie vindt hij toch de combinatie van de agrarische sector & sales. De kandidaat is zeer gedreven en goed in koude contacten maken. Hij is een relatiebouwer, kan vertrouwen geven & winnen en haalt graag zijn targets.

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 14733

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier?
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inRoermond
inHelenaveen
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.