Veehouderij kandidaten

Kandidaat profiel 1

Referentienummer: CGRPA 17056
Geslacht: Man
Leeftijd: 55-60 jaar
Vakgebied: Techniek / Maintenance Engineer
Opleidingen: HTS Elektronica

Deze kandidaat heeft al sinds jongs af aan passie voor techniek en heeft zich uiteindeindelijk tot Repair Coordinator opgewerkt, een rol waarin hij uitstekend uit de voeten kwam. Als een spin in het web adviseerde en coördineerde hij verschillende technische projecten. Hij heeft kennis van RCA, software- en maintenance engineering en heeft een nuchtere en enthousiaste persoonlijkheid.
Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA 17056

Kandidaat profiel 2

Referentienummer: CGRE 14566
Geslacht: Man
Leeftijd: (45-50)
Vakgebied: Sales
Opleidingen:
*HAS Rundveehouderij

Deze kandidaat, zoon van een melkveehouder, is na de HAS gaan werken bij een accountantskantoor als relatiebeheerder. In 2009 kreeg hij de kans om een commerciële rol te gaan vervullen als verkoper binnen de agro sector. Afgelopen jaar is hij werkzaam geweest als Adviseur Herkauwers, maar door rayonverschuivingen is hij op zoek naar een interessante commerciële buitendienst functie binnen de agro, die hem de gewenste continuiteit kan bieden.
De kandidaat is inhoudelijk goed op de hoogte en heeft een breed netwerk in de agro, is commercieel, sociaal, flexibel en enthousiast..

Meer weten over deze gedreven kandidaat ? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRE 14566

Kandidaat profiel 3

Referentienummer: CGRJK5010
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45 jaar
Vakgebied: Techniek
Opleidingen: HBO Groentechniek

Deze kandidaat brengt ruim 20 jaar werkervaring mee. Ervaring als werkvoorbereider-calculator van groen in de openbare ruimte, zowel groot- als kleinschalig. Kent het klappen van de zweep van acquisitie, aanbesteding t/m. afronding. Altijd op zoek naar integrale oplossingen in hedendaagse milieuvraagstukken in onze leefomgeving, m.n. klimaatbestendigheid. Zoekt nu bij voorkeur een rol binnen gemeentelijke of provinciale overheid als projectleider of toezichthouder. Kenmerken: expert op het gebied van groen en natuur, no-nonsense mentaliteit, resultaatgericht, betrouwbaar, accuraat, praktisch en realistisch..

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK5010

Kandidaat profiel 4

Referentienummer: CGRV 16664
Geslacht: Man
Leeftijd: 20-25 jaar
Vakgebied: Sales
Opleidingen: HBO Varkens & Pluimveehouderij

Deze kandidaat is opgegroeid op het varkensbedrijf van zijn ouders. Nu hij de HAS heeft afgerond, wilt hij graag meer en ander werkervarng opdoen binnen de varkenssector. Een leergierige, nuchtere kandidaat die graag zijn handen uit de mouwen steekt.
Meer weten over deze gedreven kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRV 16664

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier?
Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inRoermond
inLandgraaf
inAsten
Alle vacatures
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.