Veehouderij kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer:  CGRLB21237
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Bodemverbetering, compost en mestboekhouding
Opleidingen: 
- Hbo Bedrijfskunde en agri-foodbusiness

Deze kandidaat is op zoek naar een uitdagende baan midden in de sector, waarbij hij in contact staat met meerdere spelers in de markt. Bodemverbetering, compost en mestboekhouding zijn een greep uit de onderwerpen die hem interesseren. Deze kandidaat is communicatief vaardig, kan goed rustig blijven in diverse situaties en is analytisch sterk. Hij wilt zich ontplooien tot een specialist met diepgaande kennis van zijn vakgebied. Hij komt graag op het erf, maar vindt het ook niet erg om vanuit het kantoor een boer te ondersteunen. Meedenken met de boer is waar hij enthousiast van wordt! 

Meer weten over deze leergierige kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRLB21237.

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRMJ21143
Geslacht: Man    
Leeftijd: 40 - 45 jaar
Vakgebied: Sales & Product Manager
Opleidingen: 
- HTS Mechanical Engineering

Deze kandidaat is opgegroeid op een gecombineerd melkveebedrijf en melktransportbedrijf. Eigenlijk wilde hij boer worden, maar zijn passie lag toch echt in de techniek. De laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld tot voerspecialist, maar zijn grootste passie is landbouw. Hij is nu erg betrokken bij dealerontwikkeling. "Welke dealers hebben we nodig en waar, en wie past het beste bij onze productlijn?" Samen met die dealers kijkt hij naar de prestaties en maakt daar afspraken over. Hij geeft nu hiërarchisch leiding aan 2 mensen en de regiomanagers worden door hem ondersteund via een matrixstructuur. Hij zoekt een leidinggevende functie en zeker niet alleen een kantoorbaan. Bij voorkeur wil hij veel reizen waarbij hij een team kan opbouwen en met key accounts kan werken.

Meer weten over deze ondernemende kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ21143.

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRLB21234
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Melkveehouderij
Opleidingen: 
- Mbo Veehouderij
- Hbo Dier- en Veehouderij

Deze kandidate heeft zowel praktische als theoretische kennis van de melkveehouderij. Ze is opgegroeid op een melkveebedrijf en helpt hier in haar vrije tijd veel mee. Ze vindt het geweldig om praktisch bezig te zijn met de koeien en kalveren. Op dit moment is ze de hbo-opleiding dier- en veehouderij aan het afronden. Ze kijkt uit naar een baan waarin ze de theorie en praktijk kan verbinden. Diergezondheid en diervoeding zijn onderwerpen die haar aanspreken. Ze krijgt er energie van als ze ziet dat haar inspanningen leiden tot verbeteringen in de praktijk (zoals verbeterde bedrijfsresultaten) en het lijkt haar mooi om andere boeren hierbij te ondersteunen. Functies als kalverspecialist of ondersteuning van de buitendienst lijken haar een mooie uitdaging. 

Meer weten over deze positieve en gedreven kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRLB21234.

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRJN17602
Geslacht: Man    
Leeftijd: 40 - 45 jaar
Vakgebied: Sales 
Opleidingen: 
- VWO

Deze kandidaat is op zoek naar een commerciële rol. Hij heeft de meeste ervaring m.b.t. de melkveesector, maar staat ook open voor andere agrarische sectoren. Hij is er van overtuigd dat elke klant wel ergens vraag naar heeft en dat het kwestie van de verkoper is om te achterhalen waar de vraag zit. Relatiebeheer, sparren met de klant over bedrijfsvoering/-resultaten en samen met de klant proberen deze te optimaliseren; daar krijgt deze kandidaat energie van! Hij is gewend om met targets te werken, wil graag de beste worden en daar plezier in hebben. 

Meer weten over deze commerciële kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRJN17602.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer:  CGRV17894
Geslacht: Man
Leeftijd: 30 – 35 jaar
Vakgebied: Sales
Opleidingen:
- MBO (4) Veehouderij Varkens

Deze gedreven kandidaat heeft veel werkervaring binnen de varkensbranche. Tevens heeft hij werkervaring opgedaan in het in- en verkopen van stalinrichtingen van varkenshouderijen. Hij is nuchter, heeft doorzettingsvermogen en wil graag blijven werken binnen de branche. Hij wilt graag de commerciële kant op, want daar liggen ook zijn talenten. 

Meer weten over deze communicatieve kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV17894.

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of mail naar

info@greenpeoplerecruitment.com

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.