Veehouderij kandidaten

Kandidaat profiel 1:

Referentienummer: CGRPA19535
Geslacht: Man
Leeftijd: 40 – 45 jaar
Vakgebied: Transportplanner
Opleidingen: Hbo Transport & Logistiek

Een loyale kandidaat die geografisch zowel nationaal als internationaal de routes uit zijn hoofd kent. Hij is operationeel zeer sterk in zijn vak maar zit vastgeroest in zijn huidige job. Zoekt nu een uitdaging waar hij weer met gestructureerde chaos te maken krijgt. Hij is flexibel en open, houdt van aanpakken en is een doorzetter.

Meer weten over deze enthiousaste kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRPA19535

Kandidaat profiel 2:

Referentienummer: CGRV 19580
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Verkoop rundvee
Opleidingen: HAS Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness

Deze enthousiaste kandidaat is opgegroeid op een melkveebedrijf in het midden van Nederland. Ze kan goed communiceren maar ook goed luisteren. Graag wilt ze haar commerciele kant verder ontwikkelen binnen de agrarische sector, het liefste in de melkveehouderij.

Meer weten over deze net afgestudeerde kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRV 19580

Kandidaat profiel 3:

Referentienummer: CGRJN19650
Geslacht: Man    
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Verkoop/advies rundvee of pluimvee 
Opleidingen: HAS Bedrijfskunde en agri-food business

Deze recent afgestudeerde jongeman is op zoek naar zijn 1ste baan. Van huis uit opgegroeid op een melkveebedrijf en hier veel kennis van opgedaan en door middel van bijbaan al een jaar of 7 ervaring in de pluimveesector. Is zeer sociaal, werkt graag met mensen, is creatief, enthousiast en betrokken bij de agrarische sector. Deze kandidaat is op zoek naar een functie waarin hij advies kan geven aan zijn klanten, dit kan zijn inzake voeren maar ook op financieel vlak. Door zijn ervaring het liefst in de rundvee of pluimvee sector. Kandidaat heeft duidelijk aangegeven niet open te staan voor functies waarbij acquisitie het hoofdbestanddeel is van de dagelijkse werkzaamheden. Staat verder open voor diverse uitdagingen.

Meer weten over deze nieuwkomer op de arbeidsmarkt? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRJN19650.

Kandidaat profiel 4:

Referentienummer: CGRJN19626
Geslacht: man
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: advisering/verkoop
Opleidingen: HAS Bedrijfskunde en agri-food business

Na een MBO technische opleiding heeft deze kandidaat ervoor gekozen om de HBO opleiding bedrijfskunde en agri-food business te volgen. Hij rond deze momenteel af en is op zoek naar een uitdagende functie. Van thuis uit opgegroeid met pluimvee. Deze nuchtere, sociale jongeman is geïnteresseerd in functies waarbij hij ondernemers in de agro sector kan begeleiden. Innovatie en duurzaamheid zijn facetten die hem zeer aanspreken. 

Meer weten over deze nuchtere kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRJN19626.

Kandidaat profiel 5:

Referentienummer: CGRJN19524
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25 – 30 jaar
Vakgebied: Verkoop buiten/binnendienst rundvee
Opleidingen: HAS Dier- en Veehouderij

Deze kandidate die opgegroeid is op een melkveebedrijf heeft al redelijk wat ervaring opgedaan in haar 1ste baan en is nu op zoek naar een volgende stap in haar carrière. Zij is zeer enthousiast, moet zelfs af en toe afgeremd worden, hands-on en kan moeilijk stilzitten. Zij staat momenteel open voor veel uitdagingen en is rond aan het kijken wat haar echt aanspreekt. Dat dit iets in de rundveesector zal zijn is wel duidelijk. Staat open voor verkoop zowel binnendienst als buitendienst. Advisering is ook een stap die zij wel ziet zitten. 

Meer weten over deze zeer enthousiaste kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRJN19524

Kandidaat profiel 6:

Referentienummer: CGRJN19489
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 – 25 jaar
Vakgebied: Verkoop rundvee
Opleidingen: HAS dier- en veehouderij. Specialisatie rundvee

Deze kandidaat opgegroeid op een melkveebedrijf in het Zuiden van Brabant heeft net zijn studie afgerond. Graag zou hij aan de slag gaan in een commerciële rol in de rundveehouderij. Hij heeft niet direct een uitgesproken voorkeur voor de producten die hij zou moeten verkopen. Kandidaat is rustig, luisterend, sociaal en kan goed mee praten over alle daagse zaken die spelen op het boerenbedrijf daar hij zelf hier nauw bij betrokken is. Zoekt liefst een functie voor 32 uur.

Meer weten over deze net afgestudeerde jongeman? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CGRJN19489

Meer kandidaten veehouderij?

Klik hier

Bent u op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of mail naar

info@greenpeoplerecruitment.com

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.