Werving en Selectie in de veehouderij

Werving en selectie specialisten voor de veehouderij sector

Je bent eigenaar van of werkzaam als manager bij een bedrijf in de feed of additievenindustrie en je zoekt vakmensen om een bepaalde functie in te vullen? Neem dan vandaag nog contact op met Green People Recruitment. Wij zijn dé recruitmentspecialisten voor de veehouderij. Of het nu gaat om de intensieve veehouderij zoals de varkens of de pluimveesector of de rundveesector, je bent bij ons aan het juiste adres. Ons werving en selectiebureau voor en door agri professionals heeft door de jaren heen talloze bedrijven in contact gebracht met de juiste mensen en kan dit ook voor jou verzorgen. Als gespecialiseerd veehouderij werving en selectiebureau zijn we zeer veelzijdig en beschikken over een groot netwerk. Per slot van rekening zijn er vele verschillende functies binnen de veehouderijsector, die allemaal zo goed mogelijk ingevuld moeten worden. We hebben voor een grote groep gewaardeerde klanten functies ingevuld van transportplanner tot commercieel manager, en van QA officer tot senior pluimveespecialist. Het personeel dat wij voor je werven heeft een MBO-, HBO- of universitaire opleiding. Uiteraard is scholing niet alles, het gaat er ook om of iemand een passie heeft voor de functie waar je mensen voor zoekt.

Werving en selectiebureau voor veehouderij

Aan de hand van het door jouw geschetste profiel maken wij een vacature en gaan daarmee op zoek naar de juiste mensen voor jouw bedrijf. We zullen regelmatig aan je terugkoppelen hoe onze zoektocht ervoor staat en als wij er vertrouwen in hebben dat we meerdere kandidaten hebben die geschikt zijn, dan sturen we deze bij jullie langs. Zo maak je de keuze voor de meest geschikte kandidaat. Wij staan voor onze professionals en geven je zelfs garantie bij een plaatsing!

Bel ons voor nu een gratis advies of een vrijblijvende kennismaking op 077-3557245

of

LAAT ONS CONTACT MET JE OPNEMEN!   of  Plaats uw vacature

Headhunters in Veehouderij

Bij Green People Recruitment zorgen we ervoor dat je in contact wordt gebracht met kandidaten die niet alleen bij jouw bedrijf willen werken voor het geld, maar ook omdat ze gedreven zijn om goed werk voor je te verrichten. We raden je dan ook aan om eens goed op onze website te kijken wat wij allemaal voor jullie kunnen betekenen. Je vindt hier uitgebreide informatie over onze werving en selectie in de veehouderij, waarbij we ook altijd klaar staan om eventuele extra vragen die je hebt te beantwoorden. We komen ook graag een keer bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Je komt dan meer te weten over ons bedrijf, waarbij we er voor zorgen dat we ook geheel op de hoogte raken van jouw bedrijf en de functie waar jullie mensen voor zoeken.

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.