Werving en Selectie Food

Werving en selectie specialisten voor de food sector

Je bent eigenaar van of werkzaam als manager bij een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en je zoekt vakmensen om een bepaalde functie in te vullen? Neem dan vandaag nog contact op met Green People Recruitment. Wij zijn dé recruitmentspecialisten voor de voedingsmiddelen industrie. Ons werving en selectiebureau voor food profesionals heeft door de jaren heen talloze bedrijven in contact gebracht met de juiste mensen en kan dit ook voor jou verzorgen. Als food werving en selectiebureau zijn we zeer veelzijdig en beschikken over een groot netwerk. Per slot van rekening zijn er vele verschillende functies binnen de foodsector, die allemaal zo goed mogelijk ingevuld moeten worden. Het personeel dat wij voor je werven heeft een MBO-, HBO- of universitaire opleiding. Uiteraard is scholing niet alles, het gaat er ook om of iemand een passie heeft voor de functie waar je mensen voor zoekt.

Werving en selectiebureau voor food

Aan de hand van het door jouw geschetste profiel maken wij een vacature en gaan daarmee op zoek naar de juiste mensen voor jouw bedrijf. We zullen regelmatig aan je terugkoppelen hoe onze zoektocht ervoor staat en als wij er vertrouwen in hebben dat we meerdere kandidaten hebben die geschikt zijn, dan sturen we deze bij jullie langs. Zo maak je de keuze voor de meest geschikte kandidaat. Wij staan voor onze professionals en geven je zelfs garantie bij een plaatsing!

Bel ons voor nu een gratis advies of een vrijblijvende kennismaking op 077-3557245

of

Headhunters in Food

Bij Green People Recruitment zorgen we ervoor dat je in contact wordt gebracht met kandidaten die niet alleen bij jouw bedrijf willen werken voor het geld, maar ook omdat ze gedreven zijn om goed werk voor je te verrichten. We raden je dan ook aan om eens goed op onze website te kijken wat wij allemaal voor jullie kunnen betekenen. Je vindt hier uitgebreide informatie over onze werving en selectie voor food, waarbij we ook altijd klaar staan om eventuele extra vragen die je hebt te beantwoorden. We komen ook graag een keer bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Je komt dan meer te weten over ons bedrijf, waarbij we er voor zorgen dat we ook geheel op de hoogte raken van jouw bedrijf en de functie waar jullie mensen voor zoeken.

Uw contactpersoon
Meest recente vacatures
inDeurne
inLierop
Alle vacatures
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.