Werving en Selectie Food

Werving en selectie voor de food sector

U heeft een bedrijf dat werkzaam is in de food sector en u zoekt mensen om een bepaalde functie in te vullen? Neem dan vandaag nog contact op met Green People Recruitment. Wij verzorgen werving en selectie voor food en andere sectoren. Ons werving en selectiebureau voor food heeft door de jaren heen al vele bedrijven in contact gebracht met de juiste mensen en kan dit ook voor u verzorgen. Als food werving en selectiebureau zijn we zeer veelzijdig. Per slot van rekening zijn er vele verschillende functies binnen de foodsector, die allemaal zo goed mogelijk ingevuld moeten worden. Het personeel dat wij voor u werven heeft een MBO-, HBO- of universitaire opleiding. Uiteraard is scholing niet alles, het gaat er ook om of iemand een passie heeft voor de functie waar u mensen voor zoekt.

Food werving en selectie

Bij Green People Recruitment zorgen we ervoor dat u in contact wordt gebracht met kandidaten die niet alleen bij u willen werken voor het geld, maar ook omdat ze gedreven zijn om goed werk voor u te verrichten. We raden u dan ook aan om eens goed op onze website te kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U vindt hier uitgebreide informatie over onze werving en selectie voor food, waarbij we ook altijd klaar staan om eventuele extra vragen die u heeft te beantwoorden. We komen ook graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. U komt dan meer te weten over ons bedrijf, waarbij we er voor zorgen dat we ook geheel op de hoogte raken van uw bedrijf en de functie waar u mensen voor zoekt.

Werving en selectiebureau voor food

Aan de hand van het door u geschetste profiel maken wij een vacature en gaan daarmee op zoek naar de juiste mensen voor uw bedrijf. We zullen regelmatig aan u terugkoppelen hoe onze zoektocht ervoor staat en als wij er vertrouwen in hebben dat we meerdere kandidaten hebben die geschikt zijn, dan sturen we deze bij u langs. U maakt dan de keuze voor de meest geschikte kandidaat.

Uw contactpersoon
Mart Engels
Mobiel: (06) 5135 5835
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.