Vacatures Tuinbouw

U bent op zoek naar een baan in de tuinbouw? Neem dan eens een kijkje op de website van Green People Recruitment. Hier vindt u een groot aanbod vacatures in tuinbouw, akkerbouw, potplanten, kuipplanten, sierteelt, vollegrondsgroenten of warme groententeelt. Green People Recruitment is een van de betere dienstverleners als u een interessante baan in de Agri of Food sector zoekt. Ons team van medewerkers is betrokken, praktisch en resultaatgericht. Wij zorgen ervoor dat u de baan vindt die u zoekt. We matchen personeel met een MBO-, HBO- of universitaire achtergrond met het bedrijf dat het beste bij u past.

Consultant Indoor Growing - Gorinchem

Een functie waarbij je onderwijs kunt combineren met jouw enthousiasme om anderen alles te leren over indoor growing. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van...
Gepubliceerd: 31-03-2021
Referentie nr:#GREB02309

Manager TD - Beek en Donk

De Manager Technische Dienst zorgt er op een efficiënte manier voor dat gebouwen, machines en inventaris in de organisatie worden onderhouden en storingen worden verholpen om stilstand te...
Gepubliceerd: 23-03-2021
Referentie nr:#GREB02358

(Assistent) Productiemanager (Boomkwekerij) - Noorwegen

Als (assistent) Productiemanager ben je bij een boomkwekerij in Noorwegen (125 km ten zuiden van Oslo) verantwoordelijk voor de teelt en organisatie van diverse planten in pot.
Gepubliceerd: 15-03-2021
Referentie nr:#GREB02347

Inkoper (Boomkwekerij) - Udenhout

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het verrichten van marktonderzoek en de inkoop van haagplanten. Tevens ben je de assortimentsbeheerder van (een deel) van het assortiment, monitor je...
Gepubliceerd: 10-03-2021
Referentie nr:#GREB02343

Assistent Locatiemanager - Venlo

In deze junior leidinggevende meewerkfunctie ben je mede verantwoordelijk voor arbeid, techniek en organisatie van een vestiging van een glastuinbouwbedrijf in de omgeving van Venlo. 
Gepubliceerd: 09-03-2021
Referentie nr:#GREB02342

R&D en productontwikkeling medewerker - Berkel Enschot

Je bent lid van een team die verantwoordelijk is voor het uitvoeren en opvolgen van kwaliteitsanalyses en de ontwikkeling van nieuwe producten.
Gepubliceerd: 24-02-2021
Referentie nr:#GREB02325

Verkoopadviseur Boomkwekerij - Lottum

Ter uitbreiding van ons commerciële team in Lottum zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur boomteelt (m/v).
Gepubliceerd: 15-02-2021
Referentie nr:#GRMJ02235
Zoekt u een interessante en inspirerende baan in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek of foodsector? Green People Recruitment biedt u uitstekende carrièreperspectieven bij toonaangevende agro- en foodbedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de agro- en foodbranche. Een aanbeveling bij bedrijven via ons, werkt vaak sneller en sterker dan een eigen sollicitatie.
Zoekcriteria
Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.