Login

Agrarisch Adviseur Familiebedrijven

Venlo
Other details
Match criteria
  • Administrative
  • Sales
  • Limburg
  • HBO
  • WO
  • Permanent
  • 36 - 40 hours

Job description Agrarisch Adviseur Familiebedrijven

De Nederlandse land- en tuinbouw heeft wereldwijd een vooraanstaande positie. In de agrarische sector vind je mensen die met hart en ziel bezig zijn met hun product. Meer dan 95% van de agrarische bedrijven zijn familiebedrijven. Bij familiebedrijven staat continuïteit van het bedrijf hoog in het vaandel.
Bedrijfsontwikkeling, bedrijfsopvolging, wonen en familieverhoudingen, zijn domeinen die erg verweven zijn bij agrarische familiebedrijven.

Arvalis is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon.

Als Adviseur Familiebedrijven ben je de adviseur van onze cliënten als familiebedrijf. Je begeleidt deze families en hun ondernemingen met reguliere zaken maar ook met zaken als opvolging en bedrijfsoverdracht. Je vervult een belangrijke rol in dit proces en je werkt nauw samen met een vast team aan experts om de cliënt van het juiste advies te voorzien. Zelf ben je de spin in het web en vind je het leuk om te werken voor familiebedrijven en de dynamiek die daarbij hoort.

Job requirements Agrarisch Adviseur Familiebedrijven

Je beschikt als Adviseur Familiebedrijven over een relevante fiscale achtergrond en je hebt ervaring op het gebied van familiebedrijven en de advisering daarvan. Misschien heeft jouw familie wel een familiebedrijf waardoor je de dynamiek goed begrijpt.
Onderwerpen waar je mee aan de slag gaat zijn: procesbegeleiding, samenwerking, bedrijfsopvolging, conflictbemiddeling, estate planning en financiële planning. Daarbij zit je vaak met de familie zelf aan tafel.

Je bent een stevige gesprekspartner en kunt goed omgaan met uitdagingen. Jij weet door jouw teamgeest en communicatieve vaardigheden mensen op een positieve manier te enthousiasmeren. Als Adviseur Familiebedrijven herken je jezelf in het volgende profiel:


• Afgeronde fiscale opleiding op universitair of HBO niveau;
• Relevante werkervaring in de (agrarische) adviespraktijk;
• Affiniteit met agrarische familiebedrijven;
• Onafhankelijk procesbegeleider en beschikkend over een ‘rechte rug’;
• Teamplayer die beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden. Je werkt oplossingsgericht en beschikt over een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Term of employment Agrarisch Adviseur Familiebedrijven

Een uitdagende en dynamische functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele organisatie waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat. Een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact information vacancy Agrarisch Adviseur Familiebedrijven

Deze werving en selectie is exclusief uitbesteed aan Green People Recruitment. Voor vragen kun je contact opnemen met Maartje Ghielen 0628925547. Stuur je cv met een korte motivatie naar mghielen@greenpeoplerecruitment.com of solliciteer via onze website!

Location

Venlo

Publication date

26.01.2024

Contact person

M Ghielen

Green People Recruitment B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.