Inloggen

Contact

Bij Green People Recruitment zijn we de verbindende schakel tussen kandidaten en klanten in de Agri, Food & Duurzaamheid sector. Als betrokken, betrouwbare en creatieve businesspartner begeleiden wij professionals en specialisten naar de volgende stap in hun carrière. Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of vragen hebt over onze diensten, ons toegewijde team staat klaar om je te helpen.

Kandidaten

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Schrijf je in via een open sollicitatie of neem contact met ons op via 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Werkgevers

Wil je een vacature uitzetten bij Green People Recruitment? Neem dan direct contact op met Marco Janssen, via 0624918221 of stuur een e-mail naar mjanssen@greenpeoplerecruitment.com. Voor algemene vragen kun je ons kantoor bereiken op 077-3557245.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.