Login

Operationeel Manager

Vervuld
Lichtenvoorde
Other details
Match criteria
 • Administrative
 • Quality
 • Management & Executive
 • Production
 • Livestock farming
 • Gelderland
 • MBO
 • HBO
 • Permanent
 • 36 - 40 hours

Job description Operationeel Manager

Als operationeel manager sta je voor een mooie en grote uitdaging in de wereld van vlees! Voor deze veelzijdige functie zijn we op zoek naar een gedreven professional die het team kan meenemen in zijn visie, energie en kennis. In deze functie heb je een grote verantwoordelijkheid en onder jouw leiding behaalt het team de beste resultaten.
Daarnaast kom je met duidelijke rapportages, analyses en voorstellen. De projecten die hieruit voortkomen pak je voortvarend op. Je bent mede verantwoordelijk voor alle innovatie-, mechaniserings- en automatiseringsplannen voor de werkvloer. Je rapporteert aan de algemeen directeur, geeft leiding en bent eindverantwoordelijk voor een team van ongeveer 40 vaste medewerkers.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het operationeel aansturen en begeleiden van het operationele team. Je let o.a. op de proactiviteit, veiligheid en de planning. En je voert gesprekken met het personeel, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Jij bent de schakel tussen de werkvloer, kantoor en de klant.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, vergunningen, certificaten en het contact met de NVWA. Kortom, een functie met veel verantwoordelijkheden.

Job requirements Operationeel Manager

Om bovenstaande te kunnen bewerkstelligen zoeken we iemand die snapt wat er op elke afdeling gebeurd, iemand met charisma en zelfvertrouwen. Een open persoonlijkheid met een resultaatgerichte en probleemoplossende houding. Je stimuleert samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Je staat stevig in je schoenen en durft beslissingen te nemen. Het is een flinke en zware functie. Energie en positiviteit is hierin dus enorm van belang!

 • Beschik je over gezond boerenverstand, logica & uitstekende communicatieve skills;
 • Je hebt werkervaring in een leidinggevende functie binnen de agrarische / food sector.

Company profile

Op verzoek van onze opdrachtgever vermelden wij bij deze vacature niet de bedrijfsnaam. Zodra je solliciteert op deze vacature, geven wij meer informatie over onze opdrachtgever.

Term of employment Operationeel Manager

Een uitdagende baan als operationeel manager, met volop mogelijkheden om binnen een groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. Houd er rekening mee dat het niet altijd een 8-17 baan is. Een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving met respect voor elkaar. Een werkplek waar ze samen hard werken en betrokken zijn.

Contact information vacancy Operationeel Manager

Ben jij dé Operationeel Manager die we zoeken? Reageer dan nu! Stuur je cv naar sgobbels@greenpeoplerecruitment.com of bel naar 077-3557245 of 06-10487647.

Location

Lichtenvoorde

Publication date

04.04.2023

Contact person

Sjors Göbbels

Green People Recruitment B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.