Inloggen
Nieuws

1-jarig jubileum

Afgelopen dinsdag was onze collega Jennifer 1 jaar in dienst. Daar hebben wij uiteraard even bij stilgestaan. 


Jennifer: "Wat vliegt de tijd! Vandaag ben ik alweer 1 jaar in dienst bij Green People Recruitment. Het afgelopen jaar heb ik hier veel mogen leren en aan leuke projecten mogen werken. Daarnaast heb ik er sinds september een nieuw teamlid bij gekregen, namelijk Guusje onze marketing stagiaire, die ik met veel plezier mag begeleiden. Erg leuk om mijn kennis met haar te delen! Komend jaar staan er ook weer verschillende leuke projecten op de planning, zoals ons 15-jarig jubileum.

Ik ben mijn collega's ontzettend dankbaar voor het warme ontvangst, hierdoor voel ik me ondertussen onderdeel van dit leuke en gezellige team. "

 

Op naar nog vele jaren! 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.