Inloggen

Over ons

Green People Recruitment: kracht door specialisatie

Green People Recruitment is een resultaatgerichte dienstverlener voor werving, selectie en loopbaanontwikkeling in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek en food en op managementniveau. We bemiddelen tussen organisaties en bedrijven in deze sectoren en mbo+-, hbo- en universitair opgeleide kandidaten. Vanuit ons hoofdkantoor in Tegelen (Limburg) helpen we opdrachtgevers uit binnen- en buitenland aan gemotiveerd personeel met het juiste ‘groene’ DNA.

Ervaring in werving & selectie, kennis van de sector

We zijn een sterk groeiende speler in een heel specifieke markt en juist in deze specialisatie ligt onze kracht. Ons betrokken team kent de agro- en foodsector van binnenuit, beschikt over meer dan vijfitg jaar ervaring in de werving- en selectiebranche en maakt deel uit van een omvangrijk netwerk. Door deze unieke combinatie zijn we als geen ander in staat om voor elke opdrachtgever de perfecte kandidaat te vinden.

Dé recruitmentspecialist

Onze klant- en servicegerichte houding heeft geresulteerd in een groeiend bestand van toonaangevende klanten en een enorme database met agro- en foodkandidaten. Duurzame relaties, een persoonlijke benadering, een breed assortiment aan diensten en flexibiliteit zijn onze belangrijkste pijlers en zorgen ervoor dat we optimaal maatwerk kunnen bieden. Voor de komende jaren stelt Green People Recruitment zich ten doel om uit te groeien tot dé recruitmentspecialist voor de internationale agro- en foodbusiness en haar professionals.