Login

Kwaliteitsmanager

Vervuld
Lichtenvoorde
Other details
Match criteria
 • Quality
 • Management & Executive
 • Gelderland
 • HBO
 • WO
 • Permanent
 • 36 - 40 hours
 • 4000 / 6000

Job description Kwaliteitsmanager

De kwaliteitsmanager stuurt één medewerker aan en krijgt de vrijheid/verantwoordelijkheid om het beleid rondom kwaliteitsaspecten op te zetten en te implementeren. Het is een nieuwe functie binnen het bedrijf waardoor niet alles van a-z al beschreven staat wat er moet gaan gebeuren. Je informeert en adviseert de directie en komt in het MT. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de NVWA en zorg je voor het behalen/behouden van de juiste certificeringen.

Deze job is als een rit in een achtbaan – je leert en groeit terwijl je de organisatie naar een hoger level brengt. Jij weet dan ook van aanpakken, werkt goed zelfstandig en weet hoe belangrijk teamgevoel en samenwerking binnen de organisatie is.

Als 'Food Safety Culture Manager' beheer je het totale Kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast speel je ook een belangrijke rol in het trainen van de 40 medewerkers en stimuleer je een cultuur waarin voedselveiligheid voorop staat. “HACCP” en de “Quality Workflow methode” zijn voor jou geen vreemde begrippen. Oftewel Kwaliteit, Management, Communicatie en drang tot verbetering doen jouw hart sneller kloppen.

Job requirements Kwaliteitsmanager

We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en tussen de mensen kan zijn. Iemand met de drive om van Agri4+ Vleesproductie een echte food safety culture koploper te maken. Je moet overweg kunnen met iedereen; van de medewerker op de vloer tot de auditor, en van kantoorpersoneel tot de veewagen chauffeur. Dynamiek schrikt jou niet af; je ziet het als een kans om te groeien en te verbeteren. Je staat open voor nieuwe manieren om uitdagingen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid aan te gaan en neemt hier zelf initiatief in.

Verder;

 • Ben je 36-40 uur per week beschikbaar.
 • Beschik je over gezond boerenverstand.
 • Ervaring in de food of feed business;
 • Heb je het in je om te kunnen communiceren en deels leiding te geven.
 • Een woordje Engels en Duits is zeker handig.

Company profile

Agri4+ Vleesproductie is niet zomaar een slachterij of vleesverwerkend bedrijf. Het is een familie, waar elk lid, van de slachtvloer tot aan het management, bijdraagt aan het creëren van hoogwaardige producten, van big tot gekookte ham, over twee locaties verspreid. De kleinschaligheid en gemoedelijke sfeer maken het bedrijf uniek. Bij Agri4+ Vleesproductie ben je geen nummer; jouw inbreng wordt echt gewaardeerd. Ze zijn toegewijd aan de klanten: van lokale boeren tot internationale markten. Het is hun missie om de norm in de industrie te zetten, niet alleen in kwaliteit maar ook in voedselveiligheid.

Als specialist in het verwerken van vlees in de eigen slachterij staan en gaan ze voor kwaliteit, vakmanschap, transparantie, groei en goed ondernemerschap. Ze willen de klanten het allerbeste product leveren. De passie in het ambacht proef en zie je terug in de producten: dat is zeker.

Kwaliteit leveren, tegen de beste service, staat bij Agri4+ Vleesproductie voorop. Het team van 40 medewerkers maakt hierbij het verschil en het bedrijf succesvol. Samen blijven ze professionaliseren, met de focus en de drive om de beste te willen zijn!

Term of employment Kwaliteitsmanager

 • Een werkplek waar ze samen hard werken en betrokken zijn. Eén team, één taak. Deze werkomgeving en het bedrijf is levendig en groeiend:, een prachtige kans om daar aan mee te bouwen.
 • De functie is nog niet in beton gegoten dus veel ruimte voor eigen inbreng.
 • Personeelskorting op het eigen vlees.

Contact information vacancy Kwaliteitsmanager

Agri4+ Vleesproductie heeft deze vacature exclusief uitbesteed aan Green People Recruitment. Wil jij meebouwen aan het succes van de onderneming en heb je relevante ervaring in de kwaliteit? Solliciteer dan nu via de website of stuur een mail naar mghielen@greenpeoplerecruitment.com t.a.v. Maartje Ghielen. Heb je vragen? Neem dan contact op met Maartje Ghielen of Sjors Göbbels via 077-3557245.

Location

Lichtenvoorde

Publication date

15.03.2024

Contact person

M Ghielen

Green People Recruitment B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.