Inloggen

Maartje Ghielen

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?  
Tijdens mijn jeugd heb ik verschillende baantjes gehad, namelijk aardbeien geplukt, wortels gebost en asperges gestoken en gesorteerd. Toen wist ik al dat ik graag in de agrarische sector wilde werken. Na mijn jeugd heb ik jarenlang op een boomkwekerij gewerkt en daar diverse werkzaamheden op kantoor uitgevoerd. Later ben ik in de agrotechniek terechtgekomen en heb ik de afdeling garantie & recovery voor landbouwspuiten voortgezet.  

Green People Recruitment kruiste mijn pad per toeval, ze waren op zoek naar een consultant veeteelt. Een erg mooie nieuwe uitdaging die ik met beide handen heb aangepakt en waar ik een succes van ga maken. 

Wat is jouw persoonlijk ambitie? 
Op dit moment is mijn uitdaging om zo snel mogelijk alle ins en outs van de veeteelt te leren en wil ik graag zoveel mogelijk mensen aan hun droombaan helpen. Daarnaast wil ik graag mijn klantenkring uit gaan breiden en mooie, duurzame relaties op gaan bouwen.   

En heb je nog tijd voor hobby’s? 
Ja natuurlijk! Ik wandel heel graag lange afstanden en ontdek op die manier nieuwe plekken in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft mijn vriend me een aantal jaren geleden enthousiast gemaakt om te gaan racefietsen. En om al dit gezonde bewegen te compenseren, ben ik ook nog eens helemaal gek op koken en eten. Verder vind ik het heerlijk om lekker met vriendinnen te gaan winkelen, uit eten of een wijntje te drinken.   

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Maartje  Ghielen
Naam: Maartje Ghielen
Mobiel: (06) 2892 5547
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.