Inloggen

Vera van der Sterren

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Ik kom uit een ondernemersgezin en heb ook mijn eigen bedrijf gehad met personeel. Dit gecombineerd met mijn universitaire studie Bedrijfskunde maakt mij de professionele sparringpartner voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, begrijp ik heel goed wat beiden zoeken. Door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, ontstaan er mooie nieuwe samenwerkingsverbanden.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Mijn persoonlijke ambitie is het bouwen van langdurige relaties, gebaseerd op kennis, kunde en vertrouwen. Ik wil opdrachtgevers ontzorgen, zodat ze er op kunnen vertrouwen dat de juiste kandidaat gevonden wordt die past bij de toekomstplannen van het bedrijf.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Te weinig! Mijn grootste hobby zijn mijn 3 opgroeiende kinderen. De tijd die dan nog overblijft besteed ik aan sporten (hardlopen, mountainbiken, skiën) en motorrijden. Daarnaast ben ik samen met mijn partner actief lid van een lokale toneel- en de carnavalsvereniging.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Vera  van der  Sterren
Naam: Vera van der Sterren
Mobiel: (06) 2859 7610
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.