Inloggen

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Green People Recruitment een nieuw label, maar zeker geen nieuwe specialisatie. We hebben de afgelopen jaren vele duurzame vacatures ingevuld voor bedrijven die actief zijn in energiemanagementsystemen, duurzame technologie, waterzuivering, opwekken duurzame energie, maar ook in de ruimtelijke ordening en milieu. Als gespecialiseerd werving-en-selectiebureau in de agri & food hebben ook deze klanten iedere dag te maken met duurzaamheidsvraagstukken en duurzame vacatures.

Op zoek naar een baan?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de duurzaamheidssector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de duurzaamheid-sector! Of het nu gaat om een baan als adviseur in de ruimtelijke ordering en mileu of over duurzaamheidssubsidies, of een baan als energiemanager op het gebied van energietransitie, wij vinden dé baan voor jou.

Na een intakegesprek, op ons kantoor of digitaal, gaan we voor jou op zoek naar de beste match in de duurzaameheidssector. Heb je zelf al direct gesolliciteerd op een vacature in de duurzaamehid? Dan introduceren wij je na het intake gesprek bij de opdrachtgever die je, op basis van jouw cv en onze motivatie, uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Waar wacht je nog op?

Ontdek nu onze duurzaamheid vacatures

Op zoek naar medewerkers?

Je bent eigenaar van een bedrijf in de duurzame sector en je zoekt vakmensen om een bepaalde functie in te vullen? Wij zijn dé recruitmentspecialist voor de duurzaamheidssector.
 
Ons werving-en-selectiebureau voor duurzaamheid professionals heeft door de jaren heen talloze bedrijven in contact gebracht met de juiste mensen. Als werving-en-selectiebureau in de duurzaamheidssector zijn we zeer veelzijdig en beschikken we over een groot netwerk. We hebben voor een grote groep gewaardeerde klanten functies ingevuld van energiemanager tot adviseur ruimtelijke ordering en mileu, van makelaar agrarisch vastgoed tot planoloog en van coördinator samenwerkingsverbanden tot bio-inkopers.

Aan de hand van het door jouw geschetste profiel maken wij een vacature en gaan daarmee op zoek naar de juiste mensen voor jouw bedrijf. Je selecteert zelf de meest geschikte kandidaat. Wij staan achter onze professionals en stellen hen graag aan je voor!

Ontdek nu onze duurzaamheid kandidaten

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.