Inloggen

Executive Search

Op zoek naar management- of directieleden?

Green People Recruitment is gespecialiseerd in executive search binnen de food-, tuinbouw-, veehouderij- en agrotechnieksector. Al meer dan 13 jaar matchen we bachelors en masters in de agri & food sector en beschikken we over een enorm netwerk. Wij vinden de meest geschikte professional voor uw organisatie. Dankzij onze ervaring en netwerk kunnen wij snel schakelen en dé topkandidaat leveren die uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Waarom Executive Search?

De beste managers vind je niet op een jobboard. Maar als competitieve organisatie wil je juist de beste mensen in dienst hebben. Door gebruik van onze diensten te maken, is jouw organisatie in staat met deze mensen in contact te treden. 

Onze zoektocht begint met het verkrijgen van inzicht in de richting die de organisatie wil volgen met het gewenste executive profiel. Zo leren we graag de cultuur en mensen van de organisatie goed kennen. Door onze jarenlange ervaring in de food-, tuinbouw-, veehouderij- en agrotechnieksector, beschikken we over een uitgebreide branchekennis, die we graag met onze cliënten delen. Samen zetten we zo een haarscherp profiel neer en op basis daarvan gaan we op zoek naar dé topkandidaat.

Ontdek nu onze executive kandidaten Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze Executive kandidaten

Op zoek naar een next step?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op managementniveau in de agro- of foodsector? Of zoek je meer challenges in je werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer dynamiek? Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan op executive level!

Na een intake gesprek, op ons kantoor of digitaal, gaan we voor jou op zoek naar de beste match als executive. Heb je zelf al direct gesolliciteerd op een managementvacature? Dan introduceren wij je na het intake gesprek bij de opdrachtgever die je, op basis van jouw cv en onze motivatie, uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Waar wacht je nog op?

Ontdek nu onze executive vacatures

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.